Andre na zakupach.
1 września 2012, 21:13
Oczywiście, że gra. Tak jak pisałem wcześniej, Moutinho po pierwszych nieudanych rozmowach odleciał do Porto, a na Spurs Lodge został jego agent. Rozmowy trwały do nocy. Żadnych 4 minut nie było. Tottenham poprosił FA o więcej czasu (nie mam pojęcia jak to usprawiedliwiał) i je dostał. Tak czy owak około 1.30 agent JM wyjechał z Lodge.
1 września 2012, 22:53
tuczi napisał(a):Oczywiście, że gra. Tak jak pisałem wcześniej, Moutinho po pierwszych nieudanych rozmowach odleciał do Porto, a na Spurs Lodge został jego agent. Rozmowy trwały do nocy. Żadnych 4 minut nie było. Tottenham poprosił FA o więcej czasu (nie mam pojęcia jak to usprawiedliwiał) i je dostał. Tak czy owak około 1.30 agent JM wyjechał z Lodge
Nadal ktoś chce zarzucić IN LEVY WE TRUST? Jak kiedyś pisałem, że Levy robi się słabym właścicielem klubu to ktoś mnie stopował jakbym co najmniej kogoś zabił
2 września 2012, 01:00
Właśnie w chińskiej tv podali breaking news, że drogba i anelka są wolnymi graczami(powód zbyt duże koszta utrzymania graczy) Tylko Evergrade może sobie na to pozwolić, bo to bogaty ciul deweloper mieszkaniowy. Można by się koło Didiera zakręcić.
2 września 2012, 08:28
On nienawidzi Boasa i vice versa, wiec Drogbie nie po drodze do Spurs, a szkoda.
2 września 2012, 09:30
Jeszcze co do Moutinho , media donoszą iż spóźniliśmy się z papierkową robotą w sprawie Moutinho , na początku było tak jak pisał tuczi , lecz ponoć później doszlismy do uzgodnienia wszystkiego lecz zabrakło nam tego nawet "doliczonego" dla nas czasu . Levy out !
2 września 2012, 11:34
jin_tae napisał(a):Właśnie w chińskiej tv podali breaking news, że drogba i anelka są wolnymi graczami(powód zbyt duże koszta utrzymania graczy) Tylko Evergrade może sobie na to pozwolić, bo to bogaty ciul deweloper mieszkaniowy. Można by się koło Didiera zakręcić
Tutejsze media nie podchwyciły tej "rewelacji" i sam agent piłkarza, zdementował te pogłoski...
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8042485/Drogba-exit-reports-denied
2 września 2012, 11:37
jin_tae napisał(a):Nadal ktoś chce zarzucić IN LEVY WE TRUST? Jak kiedyś pisałem, że Levy robi się słabym właścicielem klubu to ktoś mnie stopował jakbym co najmniej kogoś zabił
Ja to pisałem i przyznaje się odważnie, że ten skurwiel zawiódł mnie na całej lini w tym okienku. Cała sprawa z transferem Moutinho przyprawia mnie o odruchy wymiotne. Dołączając do tego czas, który potrzebował na sprzedanie Modrica i to nie za cenę, którą potencjalnie żądał, zmusza mnie do powiedzenia... wielki czarny chuj mu w dupę, bo zawiódł nas wszystkich...
2 września 2012, 12:17
Ale transfery wyszły mu na plus i tylko to go obchodzi. Mnie jeszcze bardziej wk****a to jak zabieramy się do transferów. Zawsze najważniejsze transfery wykonujemy pare minut przed końcem okienka transferowego, tak było ze Parkerem, tak było z Rafą, którego o mały włos też nie zakontraktowaliśmy i teraz też w ostatniej chwili go puściliśmy. Rozumiem jeśąli chodziło by o jednego zawodnika ale my zawsze chcemy kilku w ostatniej chwili i albo ściągamy średniaków albo nikogo. A okienko zimowe jak zwykle prześpimy i tyle z naszych wzmocnień.
2 września 2012, 13:38
Podobno Hudd szuka jakiegoś klubu, do którego Levy mógłby go wypożyczyć. Najlepiej Francja, Turcja lub Rosja. Mam nadzieję, że mu się uda. I za rok/pół roku wróci do nas w normalnej formie.
2 września 2012, 14:07
A tym czasem Anale po stracie dwóch głównych grajków FCL ogrywają......z AVB taki menago jak jak ze smudy.
2 września 2012, 14:41
Hades napisał(a):A tymczasem Liverpool z nowym trenerem jest jeszcze gorszy od nas
też mi pocieszenie
2 września 2012, 15:14
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=40918&kom=ok
tak a propo macie swoją współprace z realem
to pogłoski ale wydaje mi sie ze moze to byc prawda.
tak a propo macie swoją współprace z realem
to pogłoski ale wydaje mi sie ze moze to byc prawda.
2 września 2012, 16:16
WojtasTHFC napisał(a):http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=40918&kom=ok tak a propo macie swoją współprace z realemto pogłoski ale wydaje mi sie ze moze to byc prawda
To nie są pogłoski...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.