Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Andre na zakupach.

Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
1 września 2012, 00:17
Sky konczy warte. Albo to juz definitywny koniec albo sie jeszcze miziaja, ale info bedzie rano. Tymczasem trzeba spac.
1 września 2012, 00:17
Na sky siedzą sami spursi, bo jest właśnie sonda na najlepszy transfer tego okienka i Lloris wyraźnie wygrywa :P
A Dempsey drugi na zmiane z Berbatovem
1 września 2012, 00:19
Faktem jest, że pozyskaliśmy fenomenalnego bramkarza za kilka klepaków, zatem wcale mnie to nie dziwi ;)

Edit:
jest 03:30, ani słowa o Moutinho, czas spać :)
1 września 2012, 01:41
"BREAKING: It appears Tottenham have missed out on signing Joao Moutinho after personal terms could not be agreed upon."
https://twitter.com/ESPNFC

"It appears", czyli nic nie wiadomo. Zobaczymy rano.
1 września 2012, 05:10
1 września 2012, 06:54
Kurde myślałem że rano znajde potwierdzenie transferu Mou i niestety do tej pory cisza :(:(
1 września 2012, 07:15
chyba wątek czas zakończyć:mysli: - Portugalczyk nie przyjdzie do Tott - gramy tym co mamy:bezradny:
1 września 2012, 07:33
Sadzicie, ze juz na Mou nie ma szans wiekszych ?
1 września 2012, 07:35
Jesli Tottenham poprosił o dodatkowy czas jest możliwość iż Moutinho do nas dojdzie , jak narazie nikt nie podaje tego żadne BBC , Sky Sports czy ESPN . Trzeba czekać większość śpi po oknie transferowym .
1 września 2012, 07:35
Uwazam ze trzeba czekac na jakies oficjalne info.
1 września 2012, 07:42
Na angielskich forach również czekają na transfer Moutinho , to , że podawały media , że go nie mamy to jeszcze plotka bo to tylko spekulacje bo wszyscy szli spać . Miejmy nadzieje , że Levy zrobił to na co chyba każdy czekał .
1 września 2012, 07:43
info z angielskiego forum , jak podaja na Twitterze : Ponoć mamy Moutinho !
1 września 2012, 07:46
o.O
1 września 2012, 07:47
od aktu wiary po przez załamanie, agresję do nadziei :) podobno ostatnia umiera. A ja ciągle ją mam :ok: dzisiaj się dowiemy.
1 września 2012, 07:49
niestety , specjalnie media milczą , ale coś mi sie nie wydaje aby Moutinho był nasz . To zapewne zwykłe plotki , robiące nadzieje .
1 września 2012, 08:02
Jakby Moutinho był nasz już dawno byśmy o tym wiedzieli, bo to byłby hit i serwisy przescigalyby się żeby tego newsa podać jako pierwsze
1 września 2012, 08:07
Albo wszyscy stwierdzili ze nie ma co czekac na Levy'ego i napisza newsy nastepnego dnia :D mysle ze jesli cos sie pojawi to pewnie w okolicach godziny 12.
1 września 2012, 08:10
Caps napisał(a):
Jakby Moutinho był nasz już dawno byśmy o tym wiedzieli, bo to byłby hit i serwisy przescigalyby się żeby tego newsa podać jako pierwsze

Serwisy muszą najpierw mieć jakąś informacje, zdjęcie itp. aby napisać news'a. A jeśli jest wszędzie cisza, żadna ze stron nie oznajmiła nawet znaku życia więc automatycznie wszystko milknie. Cierpliwości, bardzo bym chciał aby Joa był u nas, mimo to przyswoiłem sobie wiadomość że możemy nawet zagrać sezon bez niego. :kotek:
1 września 2012, 08:13
Nie ma co się już łudzić . Tottenham prawdopodobnie nie zdążył przed zamknięciem okna , inna sprawa jest taka , że ponoc Moutinho dogadał się z kontraktem lecz tak jak ktoś pisał , była w tym osoba trzecia , co posiadała jakieś tam prawa do karty Moutinho i ponoć dla niego warunki były niekorzystne . Tak więc PRAWDOPODOBNIE Moutinho został w Porto .
1 września 2012, 08:24
Przychodzi mi na mysl jedno pytanie,

na cholere sprzedawalismy Niko i zostalismy z drewnem Jenasem ??!! Niko byl by 100 razy lepszy na taka sytuacje, czyli w razie braku porozumienia z FC porto o Joao Moutinho :(

Teraz z JJ jako playmakerem jestesmy udupieni.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji