Arcz napisał(a):no no, obu wywal. Ale o tym kogo sprowadziliśmy w ostatnim okienku to szybko zapomniałeś
ale kogo Levy co roku sprzedaje, najlepszych co ciągneli ten wózek w danym sezonie
Arcz napisał(a):no no, obu wywal. Ale o tym kogo sprowadziliśmy w ostatnim okienku to szybko zapomniałeś
tuczi napisał(a):Nothing's gonna happen!!!
Chill out
Michał napisał(a):Nani zdecydowanie na tak. Jak dla mnie to on by dodał trochę polotu i świeżości i byśmy mieli prawdziwego lewego skrzydłowego, a nie grające tam islandzkie drewno.
a ma inne wyjście? myślisz, że dałby radę trzymać Berbatova, Modrica i Bale'a na siłe? ja dobrze pamiętam kulisty odejścia wszystkich z Panów i jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić, że żadnego pożytku już by z nich nie było, bo po prostu nie chcieli u nas grać. Oczywiście można byłoby wymyślać "kontuzje" do czasu kolejnego okienka.Robert napisał(a):ale kogo Levy co roku sprzedaje, najlepszych co ciągneli ten wózek w danym sezonie
tylko, że żaden z nich nie odstawia takich szopek? jakby rzeczywiście chcieli odejść to po prostu by to zrobili. Wypieli by się na klub tak jak robili to wyżej wymienieni zawodnicy.Robert napisał(a):Suarez też chciał odejść, Rooney podobno nadal chce i chyba nadal są w swoich klubach;p
Zrobił najlepsze co mógł zrobić. Rzeczywiście mógł ich wszystkich zesłać do klubu kokosa, karać finansowo, ale dalej by nie grali, a my byśmy na nich nie zarobili. Z niewolnika nie ma pracownika to wiadomo już dawno. Myślisz, że ktoś ma wpływ na to, że zawodnik nie wyjdzie na mecz, albo oleje trening? niby kto? tylko i wyłącznie on, nikt więcej.Robert napisał(a):zawodnicy robią to na co im sie pozwala
Robert napisał(a):ale kogo Levy co roku sprzedaje, najlepszych co ciągneli ten wózek w danym sezonie
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.