Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Deadline Day (Winter 2014)

Forum dyskusyjne » Transfery » Deadline Day (Winter 2014)
31 stycznia 2014, 09:06
Zdecydowałem się na założenie osobnego tematu o transferach na forum , bo wpisów pewnie będzie dziś wiele . Ciekawe tylko czy równie wiele pozytywnych emocji dla nas mają szefowie klubu .Liczę na to że pozyskamy jeszcze dziś kogoś wartościowego do naszego zespołu . :D
31 stycznia 2014, 09:09
jak nie ma byc żadnego LO to nie chce nikogo. Chyba, ze to będzie Cristiano Ronaldo albo Lukaku.
31 stycznia 2014, 09:20
Nie bedzie żadnego transferu, tak sądzę.
31 stycznia 2014, 09:26
Jak to szykuję się powrót Berbatowa :cwaniak:
albo i nie.
31 stycznia 2014, 09:29
Bruce potwierdził, że Jake zostaje w Hull do końca sezonu.

Uważam jak Ramzes, że dziś, stety, niestety, nie sprowadzimy nikogo.
31 stycznia 2014, 09:42
Ryan Fredrick's has signed a new contract with Tottenham and also had his loan at Millwall extended to end of the season.
31 stycznia 2014, 09:48
Na nic spektakularnego nie ma co liczyć, no chyba że mnie DL zaskoczy i ściągnie do nas Luke Shawa :) albo Marco Reusa.
Ale tak na poważnie, bank raz rozbiliśmy, a Levy raczej w pomysł pod tytułem Tim Sherwood nie wierzy, także bez podpalania się o cokolwiek.
31 stycznia 2014, 10:07
Może Berba albo Nani. Na nikogo lepszego nie ma co liczyć niestety.
31 stycznia 2014, 10:08
Liczę jednak na lewą lub/i prawą obronę bo z Freyersem i Naughtonem to daleko nie zajdziemy.
31 stycznia 2014, 10:18
Gan1982 napisał(a):
Na nic spektakularnego nie ma co liczyć, no chyba że mnie DL zaskoczy i ściągnie do nas Luke Shawa :) albo Marco Reusa.
Ale tak na poważnie, bank raz rozbiliśmy, a Levy raczej w pomysł pod tytułem Tim Sherwood nie wierzy, także bez podpalania się o cokolwiek

Gan1982, jeśli Levy nie wierzy to po co go zatrudnia ?
31 stycznia 2014, 10:20
CO prawda Daily Mirror ale w sumie nie rozumiem sensu kupowania kolejnych, nawet tak dobrych pomocników do City

https://pbs.twimg.com/media/BfQwvYACEAEaJe4.jpg
31 stycznia 2014, 10:28
:milczek:
31 stycznia 2014, 10:28
_jaroszy napisał(a):
Gan1982, jeśli Levy nie wierzy to po co go zatrudnia ?

Bo nikt sensowny nie był dostępny w środku sezonu, a do lata ktoś musiał prowadzić tą drużynę.
31 stycznia 2014, 10:29
Gan1982 napisał(a):
Ale tak na poważnie, bank raz rozbiliśmy, a Levy raczej w pomysł pod tytułem Tim Sherwood nie wierzy, także bez podpalania się o cokolwiek

Bank nie został rozbity, ba mało tego w lecie wyszliśmy na plus na naszą korzyść na transferach.
31 stycznia 2014, 10:42
varba napisał(a):
Bo nikt sensowny nie był dostępny w środku sezonu, a do lata ktoś musiał prowadzić tą drużynę

Może Levy zdaje sobie sprawę że Sherwood to nie jest wybitny trener , ale jeśli by w niego zupełnie nie wierzył to nie zwalniał by AVB , bez opcji zastępstwa dla niego .
31 stycznia 2014, 11:00
_jaroszy napisał(a):
Może Levy zdaje sobie sprawę że Sherwood to nie jest wybitny trener , ale jeśli by w niego zupełnie nie wierzył to nie zwalniał by AVB , bez opcji zastępstwa dla niego

A ja myślę że DL nie jest do końca racjonalnym człowiekiem.

olivier napisał(a):
Bank nie został rozbity, ba mało tego w lecie wyszliśmy na plus na naszą korzyść na transferach

Został bo sreal płaci nam w ratach, a przypominam że jeszcze szczura nie spłacili.
31 stycznia 2014, 11:16
Gan1982 napisał(a):
Został bo sreal płaci nam w ratach, a przypominam że jeszcze szczura nie spłacili.

Ta, a my za to wszystkim płacimy całą sumę od ręki. :P

trzaskal napisał(a):
Liczę jednak na lewą lub/i prawą obronę bo z Freyersem i Naughtonem to daleko nie zajdziemy

Masz rację, ale naszym w głowie chyba napastnik raczej. A nawet jeśli, to kto?
31 stycznia 2014, 11:19
Rozumiem, iż zakładamy, że położyliśmy tylko my 100 baniek czystą gotówą na stół , no way .
Trzymamy kasę na dobrej lokacie albo na Bahamach :D
31 stycznia 2014, 11:22
Holtby trenował z Fulham. Papierkowa robota została i wypożyczamy go.
Wenger przyznał ze na 80% kogoś sprowadza, jednak nie Draxlera.
Ponoć Liverpool wygrał z nami wyścig o Konoplyanke (i dobrze).
City walczy o Mangale, wiec dlaczego my nie powalczymy o Lescotta?
Mówi się w ogóle o kimś w kontekście przenosin do nas??
31 stycznia 2014, 11:24
Hades, my to trzymamy kase na stadion.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji