Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Letnie okienko 2017

Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko 2017
23 sierpnia 2017, 21:23
W kwestii Balde to podobno z Lazio nie ma problemu-dajemy tyle ile oczekują. Sęk w tym, ze sam zawodnik wymarzyl sobie Juventus.
23 sierpnia 2017, 21:40
Marcin napisał(a):
W kwestii Balde to podobno z Lazio nie ma problemu-dajemy tyle ile oczekują. Sęk w tym, ze sam zawodnik wymarzyl sobie Juventus

tylko,że Juventus dał mniej niż inne kluby
24 sierpnia 2017, 09:20
Ale się Rose musi cieszyć jak śledzi te doniesienia :rotfl:
24 sierpnia 2017, 09:34
md18 napisał(a):
Ale się Rose musi cieszyć jak śledzi te doniesienia :rotfl:

Taa, Davies, bezpośredni rywal, co najmniej daje radę. Przyszedł jeden nowy stoper, drugi podobno jest w drodze więc Vertonghen może przenieść się na bok. No i na horyzoncie jeszcze Sessengon. Rose zdecydowanie nie przemyślał sprawy:brawo::brawo:
24 sierpnia 2017, 09:58
Marcin napisał(a):
Taa, Davies, bezpośredni rywal, co najmniej daje radę. Przyszedł jeden nowy stoper, drugi podobno jest w drodze więc Vertonghen może przenieść się na bok. No i na horyzoncie jeszcze Sessengon. Rose zdecydowanie nie przemyślał sprawy:brawo::brawo:

jeśli tak to wygląda to znaczy że go sprzedamy ;)
24 sierpnia 2017, 11:12
Vertonghen nie nadaje się na lewą obronę w systemie Pocha bo jest mało dynamiczny, a do tego kiedyś narzekał, że musi tam grać. Sessengon nie przyjdzie, bo przedłużył kontrakt i będzie kosztował krocie.
24 sierpnia 2017, 11:14
Jak się uda z Aurierem, to też sądzę, że Rose będzie sprzedany. Młody KWP też może grać na lewej stronie
24 sierpnia 2017, 12:04
kiriak napisał(a):
Jak się uda z Aurierem, to też sądzę, że Rose będzie sprzedany. Młody KWP też może grać na lewej stronie

oby nie, mimo wszystko nie znajdziemy lepszego lewego obroncy niz Rose :)
24 sierpnia 2017, 12:21
Czy Rose daje faktycznie aż tak dużo ? Jego wrzutki są tragiczne a i w obronie go często brakuje przez zaangażowanie w ofensywę. Davies to jeszcze nie ta pòłka ale jak gra regularnie to nie można się do niego przyczepić. Zrobił postęp w grze do przodu. Bramka z Newcastle, prawie gol z Chelsea a moim zdaniem wkłada w grę dużo lepszy balans między obroną a atakiem niż Rose.
24 sierpnia 2017, 12:23
Ja myślę, że jego odejście zależy od tego czy musiał wpisywać w Google nazwiska Gazzaniga i Sanchez, czy je znał, chociaż tego drugiego może pomylić z Alexisem:rotfl:
24 sierpnia 2017, 12:55
A naszego nowego bramkarza z naszym byłym pomocnikiem.
24 sierpnia 2017, 13:15
Marcin napisał(a):
A naszego nowego bramkarza z naszym byłym pomocnikiem
kogo masz na myśli?
Paula Gascoigne? :)
Rose jeszcze wtedy robił do pieluchy więc wątpię, żeby go pamiętał, chyba, że odrobił lekcje z historii klubu :D
25 sierpnia 2017, 13:28
Jeśli Poch mówi, że chce 4 zawodników z pola i bramkarza, to zostały 3 miejsca w polu. Najwięcej się mówi o Aurierze i Foyth...wtedy zostałoby jedno miejsce w ofensywie...kto? Barkley, Keita? Są pogłoski o odejściu Janssena(Sissoko?), Lamela to chyba jest na wiecznym urlopie. Zatem rotacji z przodu nie będzie za wiele...czy leci z nami pilot? Ktoś to ogarnia?
25 sierpnia 2017, 16:04
Balde spoko. Zawsze stylem poruszania przypominał mi Lennona :F
26 sierpnia 2017, 00:03
kiriak napisał(a):
Jeśli Poch mówi, że chce 4 zawodników z pola i bramkarza, to zostały 3 miejsca w polu. Najwięcej się mówi o Aurierze i Foyth...wtedy zostałoby jedno miejsce w ofensywie...kto? Barkley, Keita? Są pogłoski o odejściu Janssena(Sissoko?), Lamela to chyba jest na wiecznym urlopie. Zatem rotacji z przodu nie będzie za wiele...czy leci z nami pilot? Ktoś to ogarnia?

Aurier, Barkley oraz Balde Keita i jak dla mnie byłoby to znakomite okienko transferowe :)
26 sierpnia 2017, 13:34
Foyth i Aurier o kroczek
26 sierpnia 2017, 14:14
kiriak napisał(a):
Foyth i Aurier o kroczek

Klepnięci, kwestia czasu.
26 sierpnia 2017, 14:40
to zostaje jedno miejsce dla zawodnika z pola...ech...znów bieda z przodu
26 sierpnia 2017, 14:43
Jakby nie patrzeć, okno transferowe fatalnie przeprowadzone. U naszych rywali nowe nabytki decydują o wynikach meczy, a u nas walczą o pozwolenie na pracę :glupek: Czas między sprzedaniem Walkera i sprowadzeniem następstwa, to jakiś żart. Chcemy się bić o mistrza z 2 napastnikami. Ludzie tu mówią, że nie możesz podchodzić do sezonu z dwoma bramkarzami, ale nikt nie myśli czy można robić to z dwoma napastnikami, zwłaszcza kiedy jednym z nich jest Janssen, wielka niewiadoma. Mam nadzieję że Pochettino odwali jakiś kolejny cud i utrzyma nas w top4. Nie będziemy musięli wracać myślami do tego momentu, kiedy była ogromna szansa powalczyć, wzmocnić się, ale została przespana
26 sierpnia 2017, 14:51
chyba, że wskrzesi Lamelę i natchnie Janssena, ale jak kolega wyżej napisał: żaden klub nie ma tak niewielkiego pola manewru w ataku. Do tego skrzydłowi w tym klubie przepadają (stają się gorszymi piłkarzami, ale to temat do innej dyskusji). To, że Sanchez i Aurier jeszcze nie w składzie mnie akurat nie martwi, martwi mnie, że nie wzmacniamy się w formacjach ofensywnych.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji