Okno transferowe 2013
6 stycznia 2013, 11:58
Ku..a to jeden z najwyzszych kontraktow w druzynie... jezeli on ma byc rezerwowym to nie wesolo.... Swoja droga 2 bramka dempsa z coventry... Genialna
6 stycznia 2013, 12:17
Tylko trzeba nadmienic ze ten chlopak przychodzi za darmo i zarobimy na nim kupe kasy.
6 stycznia 2013, 12:22
KonradM napisał(a):Ku..a to jeden z najwyzszych kontraktow w druzynie... jezeli on ma byc rezerwowym to nie wesolo.... Swoja droga 2 bramka dempsa z coventry... Genialna
masz link?
6 stycznia 2013, 12:25
Jesli chodzi o bramki to znalazłem ten link
http://www.soccer-blogger.com/2013/01/05/tottenham-vs-coventry-3-0-highlights-2013-fa-cup-bale-dempsey-goals-video/
http://www.soccer-blogger.com/2013/01/05/tottenham-vs-coventry-3-0-highlights-2013-fa-cup-bale-dempsey-goals-video/
6 stycznia 2013, 12:46
Co do transferów, to podobno chcemy się pozbyć Jake'a i Toma. Poza tym rzekomo prowadzimy w 'wyścigu' o Zahę.
No i najważniejsze, a mianowicie znowu chcemy Damiao. Tylko, że jest kilka różnych wersji. Pierwszą sprawą jest to, że Ade może przy okazji zostać sprzedany albo pojedzie na PNA. Oczywiście może też zostać u nas. ^^ Poza tym podobno oferujemy za niego 20M funtów albo 15M funtów + Gomesa. Dla mnie idealny scenariusz, to Ade jedzie na PNA(gdzie może odbudować formę bez presji), a Damiao idzie do nas za 15M i Gomesa(przeynajmniej by się przydał).
No i jeszcze spekulacje dotyczące Moutinho oraz tego, że może uda się załatwić Holtby'ego już w zimę. W sumie dosyć szybko ogłosiliśmy ten jego transfer i coś może być na rzeczy.
Tak, bardzo ładna była. Ale co lepsze, czy przy bramce Bale'a to strzelał Dempsey? Ale on świetnie obija nogi rywali. ^^
No i najważniejsze, a mianowicie znowu chcemy Damiao. Tylko, że jest kilka różnych wersji. Pierwszą sprawą jest to, że Ade może przy okazji zostać sprzedany albo pojedzie na PNA. Oczywiście może też zostać u nas. ^^ Poza tym podobno oferujemy za niego 20M funtów albo 15M funtów + Gomesa. Dla mnie idealny scenariusz, to Ade jedzie na PNA(gdzie może odbudować formę bez presji), a Damiao idzie do nas za 15M i Gomesa(przeynajmniej by się przydał).
No i jeszcze spekulacje dotyczące Moutinho oraz tego, że może uda się załatwić Holtby'ego już w zimę. W sumie dosyć szybko ogłosiliśmy ten jego transfer i coś może być na rzeczy.
KonradM napisał(a):Ku..a to jeden z najwyzszych kontraktow w druzynie... jezeli on ma byc rezerwowym to nie wesolo.... Swoja droga 2 bramka dempsa z coventry... Genialna
Tak, bardzo ładna była. Ale co lepsze, czy przy bramce Bale'a to strzelał Dempsey? Ale on świetnie obija nogi rywali. ^^
6 stycznia 2013, 13:10
6 stycznia 2013, 14:12
Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany 
Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85
Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85
6 stycznia 2013, 14:30
Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas.
6 stycznia 2013, 14:33
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Co do transferów pomocników to również doszedłęm do wniosku że przyjście Holtby`ego oznacza że mamy już rozgrywającego i inni nie przyjdą więc problem rozwiązany
Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.
Hades napisał(a):Nie porównuj idiotów z arsenalu do ludzi z Tottenhamu. Oni nie mają wcale silniejszego składu, a płacą milion więcej tygodniowo od nas
święta prawda
6 stycznia 2013, 14:33
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Bez przesady z tą tygodniówką taki Arszawin za miedzą zarabia 85
Arszawin przychodził do anali jako gwiazda euro 08. Holtby'iemu jeszcze troche brakuje do statusu gwiazdy
6 stycznia 2013, 14:42
[quote=Nylon]Holtby to nie rozgrywający. to jest bardziej schodzący napastnik albo klasyczna 10 jak dla mnie.
W S04 jest typowym ofensywnym pomocnikiem.
W S04 jest typowym ofensywnym pomocnikiem.
6 stycznia 2013, 14:43
Skaju napisał(a):Arszawin przychodził do anali jako gwiazda euro 08. Holtby'iemu jeszcze troche brakuje do statusu gwiazdy
Dodam, że po Euro to każdy z fanów Tottenhamu liczył, że ryjówka wybierze nas a nie tamtych gamoni
6 stycznia 2013, 15:01
Nylon a co robi klasyczna 10? Biega, rozgrywa, kreuję grę więc Holtby to jest rozgrywający
6 stycznia 2013, 15:10
tuczi napisał(a):Bardzo ciekawy artykuł/wywiad z Lewisem tutaj: http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2013/01/05/3649995/holtby-im-fulfilling-my-dream-by-joining-tottenham?source=breakingnews W jednym z akapitów mówi, że na tę chwilę przychodzi w lecie, ale w piłce nożnej wszystko jest możliwe... Ja interpretuję to tak, że jeśli teraz nie kupimy Moutinho to zapłacimy za niego już w styczniu. Naturalnie to tylko moje prywatne przemyślenia
Holtby nie figuruje dziś w całym składzie meczowym Schalke. A może jednak coś w tym jest?
6 stycznia 2013, 15:26
Tuczi tak mi mów
Oglądam Sampdoria-Juve i ten Obiang co nim si interesujemy na prawdę łądnie gra, broni rozgrywa asystuje
Ciekawy chłopak
Oglądam Sampdoria-Juve i ten Obiang co nim si interesujemy na prawdę łądnie gra, broni rozgrywa asystuje
6 stycznia 2013, 15:28
tuczi napisał(a):Holtby nie figuruje dziś w całym składzie meczowym Schalke. A może jednak coś w tym jest?
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/579883/artikel_trainingspause-fuer-holtby.html
Ma uraz mięśnia uda.
6 stycznia 2013, 15:34
trzaskal napisał(a):
Dziękuje i przepraszam
6 stycznia 2013, 18:15
Niezbyt długo może potrwać przygoda Luki Modricia z Realem Madryt. Według The Sunday Mirror Chorwat może powrócić do Anglii. Zainteresowane pozyskaniem byłego pomocnika Tottenhamu są Manchester United, Chelsea Londyn i Manchester. Cena, jaką życzą sobie za niego Królewscy to 33 miliony funtów. Modrić do Realu przyszedł przed sezonem, ale wygląda na to, że sobie nie poradził. W drużynie Jose Mourinho jest rezerwowym i w 19 meczach strzelił tylko jednego gola.
6 stycznia 2013, 18:44
Niestety dzięki temu, że chciał dojść tam na siłę to teraz odczuje jaki popełnił błąd
. Do Chelsea jeżeli, by poszedł to też nie wiem czy wywalczy skład Mata/Oskar/Hazard. Jakbym miał wybierać to United.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.