Okno transferowe 2013
31 stycznia 2013, 14:23
Ja nie mial bym nic przeciwko takiej zamianie, forma Benoita po powrocie mnie martwi, wczorajszy mecz to dobitnie pokazywal i ktos dobrze to wczoraj w watku od meczu zauwazyl, ze naughton lepsze wrazenie sprawial niz BAE
31 stycznia 2013, 14:27
TRANSFER GOSSIP - Bad news Toffees fans, Negredo's agent has said there's no chance of a deal happening before the deadline, but with £9million spare who will David Moyes turn his attentions to? David Ngog anyone?
31 stycznia 2013, 14:33
proponuję przenieś dyskusję na - http://spursmania.org/index/news/2580/Ostatni_dzien_zimowych_transferow_NA_ZYWO
31 stycznia 2013, 16:02
Bobek1990 napisał(a):Tottenham spróbuje ściągnąć Moutinho? czytałem na fcporto.pl
Bobek1990 - po pierwsze wierzysz w to? Po drugie - dyskusja się przeniosła - nie widzisz komentarza nad swoim?
31 stycznia 2013, 18:15
tuczi napisał(a):To miałaby być wymiana, więc Benny powędrowałby w drugim kierunku
Wiem, chodziło mi o to, że skoro Inter nie chce Alvaro, to moglibyśmy go ściągnąć. Ale z drugiej strony zapomnialem o Ezequielu, którego już kupiliśmy, więc transfer Alvaro chyba byłby bez sensu. Lubię BAE, ale jak tak sobie teraz myślę, to dobrze moglibyśmy wyjść na takiej wymianie.
31 stycznia 2013, 23:40
RAFO THFC napisał(a):jak kupimy LD - otwieram tego ruskiego szampona z lodówki
To się chyba nie napiłeś
1 lutego 2013, 12:54
Wiesz Rafo - spójrz na to z drugiej strony - Levy uratował Ci życie, bo po spożyciu ruskiego szampOnu mógłbyś się już nie podnieść...
1 lutego 2013, 14:15
Gość
Zamykam temat, już styknie
19 stycznia 2018, 10:15
trzaskal napisał(a):Leon Goretzka - środkowy pomocnik z VfL Bochum. Nim powinniśmy się zainteresować. Genialny sezon w 2 lidze. Koleś ma 17 lat i już jest wyceniany na ok. 3.5 mln EUR. Poza tym już wielcy się nim interesują,
Za późno
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.