30 stycznia 2013, 13:33
dawidskuza napisał(a):
Mam pytanie? Może wiecie czy Holtby dzis zagra?
Z tego co wiem to jest w 18 meczowej. Czytałem wywiad na Kickerze w którym mówił, że jest szansa na debiut w dzisiejszym meczu. Podobno tak mu dał do zrozumienia AVB.
30 stycznia 2013, 13:41
Bastos z Francji poszedł do Niemiec. Świat się kończy, żeby kluby Marsylia, Lyon oddawały za bezcen swoich zawodników. Może by tak Lisandro Lopez za bezcen do nas?
30 stycznia 2013, 13:46
dawidskuza napisał(a):
Mam pytanie? Może wiecie czy Holtby dzis zagra?
na skysports napisali ze Holtby bedzie dostepny na meczu z Norwich, czyli wyglada na to ze wejdzie z lawki
30 stycznia 2013, 13:47
jin_tae napisał(a):
Bastos z Francji poszedł do Niemiec. Świat się kończy, żeby kluby Marsylia, Lyon oddawały za bezcen swoich zawodników. Może by tak Lisandro Lopez za bezcen do nas?
Lopez, ponoc na wypozyczenie do Juventusu ma isc
30 stycznia 2013, 13:52
castello napisał(a):
Lopez, ponoc na wypozyczenie do Juventusu ma isc
Miał, dopóki nie zdecydowali się na półroczne wypożyczenie Anelki... A w lato przychodzi Llorente.
30 stycznia 2013, 13:56
Niepotwierdzone info:
Fulham miał złożyć ofertę 5 milionów funtów za Big Toma
Edit: Niepotwierdzone, ponieważ podane przez Daily Mail...
30 stycznia 2013, 14:00
tuczi napisał(a):
Niepotwierdzone info:
Fulham miał złożyć ofertę 5 milionów funtów za Big Toma
Cieszyl bym sie jak by to byla oferta za JENASA, jak mamy wyprzedawac "szrot" to zacznijmy od najwiekszego syfu.
30 stycznia 2013, 14:04
castello napisał(a):
Cieszyl bym sie jak by to byla oferta za JENASA, jak mamy wyprzedawac "szrot" to zacznijmy od najwiekszego syfu
Masz całkowitą rację Castello. Problem polega na tym, że jest podaż, ale nie ma popytu
30 stycznia 2013, 14:07
tuczi napisał(a):
Masz całkowitą rację Castello. Problem polega na tym, że jest podaż, ale nie ma popytu

Oddać za darmo byleby tyg. nie płacić. HR wszystko przyjmie:-)
30 stycznia 2013, 14:08
trzaskal napisał(a):
Oddać za darmo byleby tyg. nie płacić
On się trzyma zębami i pazurami
30 stycznia 2013, 14:55
castello napisał(a):
Cieszyl bym sie jak by to byla oferta za JENASA, jak mamy wyprzedawac "szrot" to zacznijmy od najwiekszego syfu
patrząc na Toma w obecnej formie, małe są szanse, że Jenas jest jeszcze w gorszej

Ja tam nie oglądam meczów, w których gra Tom #szkoda zdrowia.
30 stycznia 2013, 15:03
wyciągnąć za niego z 7 mln. funtów dołożyć 5 i będzie bony
30 stycznia 2013, 15:19
Wątpie żeby ktoś dał za niego 7mln funciaków .Jak by ktoś chciał dać , to sprzedawac i nie czekać
30 stycznia 2013, 15:23
Podobno Lisandro ostatnio bardzo narzeka na swojego pracodawce i chętnie opuścił by Francję . Nie miał bym nic przeciwko żeby dołączył do naszego zespołu
30 stycznia 2013, 15:26
w FIFA13 max oferta za Huddlestone, zaraz na starcie trybu menadzera to przy najlepszych wiatrach 3mln EURO

Za Jenasa max 1 mln EURO daja, a jak wciskam negocjowanie na 1.2 mln to w odpowiedzi - Jenas nie jest tyle wart
30 stycznia 2013, 15:26
w FIFA13 max oferta za Huddlestone, zaraz na starcie trybu menadzera to przy najlepszych wiatrach 3mln EURO

Za Jenasa max 1 mln EURO daja, a jak wciskam negocjowanie na 1.2 mln to w odpowiedzi - Jenas nie jest tyle wart
30 stycznia 2013, 15:28
_jaroszy napisał(a):
Podobno Lisandro ostatnio bardzo narzeka na swojego pracodawce i chętnie opuścił by Francję . Nie miał bym nic przeciwko żeby dołączył do naszego zespołu

Najlepszy napastnik jakiego moglibyśmy wyciagnąć, ale ani plotek ani zainteresowania.
30 stycznia 2013, 15:33
Trzaskal i Castello dziex za informacie.