Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Okno transferowe 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
29 stycznia 2013, 21:59
RAFO THFC napisał(a):
ponoć Defoe ozdrowiał i będzie dostępny jutro:mysli:
- nasze szanse na nowego napaziora spadły:mysli:

źródło Rafał...
29 stycznia 2013, 22:07
Tak się składa, że Rolando zagrał w tym sezonie dwie końcówki i jest do wyjecia praktycznie za bez cen. U nas mógłby być wartościowym rezerwowym. Wtedy Gallas mógłby sobie iść.
29 stycznia 2013, 22:11
Eee tam ;) Mamy Janka, Daws się ogarnął, wróci Kaboul, Gallas gra lepiej niż Steven C. więc po co go wywalać? Potrzebny striker a nie stoper, jeśli obrona to Lewy obrońca jak już!
29 stycznia 2013, 22:22
29 stycznia 2013, 22:27
Swoją drogą na zdjęciu widać za co Gomes dostaje pensję :D
29 stycznia 2013, 22:31
Eidur napisał(a):

To samo pomyślałem oglądając zdjęcie :rotfl:
29 stycznia 2013, 22:54
Eidur napisał(a):

Za dwa cycki.
29 stycznia 2013, 23:06
No dobra panowie juz dzis powinnismy co nie co sie dowiedziec, czy bedzie jakis napastnik czy ni ;p
29 stycznia 2013, 23:37
29 stycznia 2013, 23:40
Obstawiam, że przyjdzie Hooper albo nikt
30 stycznia 2013, 00:05
Obstawiam, że będzie walka między Son a Hooper ewentualnie spróbujemy pokrzyżować plany Harremu i powalczymy o Croucha
Cytując angielskie formu tottenhamu:

Son Heung Min (20) ... two good feet...and can play anywhere. Striker, on the wing -either side - or in attacking midfield.

He is quoted as saying: "I don't care where I play. The main thing is I'm in the game. I can play right, left, as a forward or behind it. What the coach says, I'll do. I don't have a favorite position. I'll be anywhere and always on the throttle."
30 stycznia 2013, 00:05
No Panowie! Koniec żartów- zostało 47 godzin! Panie Levy- Spina Pan poślady i kupuje Pan :D
30 stycznia 2013, 01:04
angielskie media donoszą, że dziś lub w ostatnim dniu okienka raz jeszcze postaramy się o podpis Damiao. Oferta ma oscylować wokół 15 baniek, a spekulacje podgrzewa fakt, iż Internacional zakupił właśnie nowego napastnika, choć oczywiście to może nie mieć żadnego znaczenia ;)

jedno jest pewne - będzie ciekawie, nawet jeśli ostatecznie nikogo nie uda nam się sprowadzić.
30 stycznia 2013, 08:03
A ja myślę, że najbliżej nam do Negredo, Damiao jak co okienko zostanie tam gdzie jest, a za Sona nawet oferty nie złożymy...
30 stycznia 2013, 08:40
Od samego rana piszą, ze ponownie zglosilismy sie po NEGREDO
30 stycznia 2013, 09:13
Negredo to bezwzględnie najlepszy napastnik z tej trójki.
30 stycznia 2013, 09:49
Też najbardziej z tej trójki widzimy mi sie u nas Negredo:)
30 stycznia 2013, 11:02
Negredo? Dajcie spokój. W marnej Sevilli nie jest koksem to u nas ma być. Strzela ładne gole, ale drużyny ni w kij ni w oko nie ciągnie za uszy gdy trzeba. Co więcej jak drużyna gra piach to on bardzo zgrabnie dostosowuje swój poziom do takiej gry.

Ahh ten Harry :D Kasy takiej nie widział i w ogóle takich zawodników. Ciekawi mnie czy się utrzyma, a jak już się utrzyma to za rok czy będzie walczył o coś więcej

South Korean international Yun Suk-Young has signed a three-and-a-half year deal at Loftus Road.

Małe trivia: Gościu w Fifie przyszedł do mnie za mln euro do lecha a odszedł za milionów 25 ciekawi mnie czy tu też tak wyszczeli talentem :D

QPR manager Harry Redknapp declared last night that he was still looking to strengthen his squad before the transfer deadline, and The Times claims they have offered up to £12million for Toulouse midfielder Etienne Capoue.
30 stycznia 2013, 11:03
to ja już wolę hoopera
30 stycznia 2013, 11:11
jin_tae napisał(a):
to ja już wolę hoopera

Czym się różni marny Negredo z marnej Sevilli od super przeciętniaka Sona (średnia Kickera 4,11!)z super przeciętnego HSV?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji