Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Okno transferowe 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Okno transferowe 2013
4 stycznia 2013, 18:36
Gdy się dowiedziałem, że Holtby może do nas przyjść, od początku wiedziałem, że przyjdzie latem. Chyba oczywiste, że Levy chcąc pozyskać piłkarza będzie chciał oszczędzać jak tylko się da.
4 stycznia 2013, 18:41
No bo po co płacić jeśli i tak będzie wolnym zawodnikiem ;) Szczerze sam bym nie zapłacił, jakoś gramy to i do końca sezonu "dotrwamy" ;)

Rossi w Violi ;)
4 stycznia 2013, 19:30
Nylon napisał(a):
7,5 mln i Ba w Chelsea.

Brawo Levy brawo :)

Naprawdę chciałbyś wydać tak ogromne pieniądze na gościa który nie ma kolan? W takim razie ja Tobie gratuluję rozsądku...
4 stycznia 2013, 19:38
racja, jest 04.01, kupiliśmy 2 zawodników i jeszcze jest czas na kupno napastnika. Co do Holtby'ego, uważam że to jest genialny transfer, małe pieniądze a zawodnik klasy ekstraklasy :D wydaje mi się że bundessliga to pewne źródło :)

Na Ba szkoda kasy i wszyscy o tym wiedzą, lecz w cHELSEA to są klepaki z kieszeni stadionowego ciecia :blee:
4 stycznia 2013, 19:47
A co do Holtby'ego... Mega zawodnik i dobrze, ze przyjdzie dopiero latem, na razie nie ma sensu na siłę kogoś wkręcać w tą drużynę. Bardzo rozsądne ruchy na rynku transferowym robimy :)
4 stycznia 2013, 20:14
Zgaduję, że decyzja o kupnie napastnika zapadnie po tym jak Adebayor się zdecyduje co zrobi z reprezentacją.
4 stycznia 2013, 20:33
o kurcze mam dobre przeczucia odnośnie tego Holtbiego, będzie mógł grać za skrzydłowych, i Dembele, czasami nawet podwieszanego napadziora. Świetny ruch! a koleś z tego co widziałem ma ogromny talent, z resztą świadczą o tym występy w młodzieżówce Niemiec, tam poziom jest bardzo wysoki. AVB chyba robi coś długoterminowego, za dwa lata majstr :D
4 stycznia 2013, 20:48
Tam za dwa lata w maju będzie feta już !!!

A tak na serio to jak będzie pudło to będzie magia po prostu i AVB będzie królem lwem :D
4 stycznia 2013, 20:59
4 stycznia 2013, 21:14
Za chwilę pewno nas poda do FA za złamanie przepisów...

Ciekawe czy gdyby AVB powiedział coś takiego czy już nie byłby pozew szykowany...
4 stycznia 2013, 21:24
Walu napisał(a):
Naprawdę chciałbyś wydać tak ogromne pieniądze na gościa który nie ma kolan? W takim razie ja Tobie gratuluję rozsądku

gość bez kolan trzaska więcej bramek niż nasi napastnicy. już jeden taki bez kolan był i do końca pozostawał najlepszy ;)
jeśli o niejakim Kingu nie pamiętasz to Tobie też gratuluję
4 stycznia 2013, 21:40
Harry chce od nas jake wyciągnąć ale tylko na wypożyczenie chociaż moze się rozegra i cos bedzie z niego???:bezradny:
4 stycznia 2013, 21:44
Z tego co widze na różnych portalach to holtby moze grać także jako skrzydłowy :) A więc transfer Moutinho wciąż możliwy :D
4 stycznia 2013, 21:50
Niby refreszujemy ofertę za Moutinho 22 mln Ł ;)
4 stycznia 2013, 21:56
Nylon napisał(a):
gość bez kolan trzaska więcej bramek niż nasi napastnicy. już jeden taki bez kolan był i do końca pozostawał najlepszy ;)
jeśli o niejakim Kingu nie pamiętasz to Tobie też gratuluję

Tak, był i od sezonu 2005/06 nie udało mu się ani raz zagrać chociaż w 30. meczach w ciągu sezonu we wszystkich rozgrywkach (nie tylko liga, puchary też), a zdarzały się takie lata, kiedy brał udział w 9, 10, czy 15. meczach w sezonie. A tygodniówkę pobierał cały czas. Jak dla mnie kupno gościa, który jest tykająca bombą zegarową i w każdej chwili może wylecieć na pół roku albo lepiej i płacenie za niego 7,5 mln to by była zwyczajna głupota. Takie pieniądze można dużo lepiej rozdysponować.
4 stycznia 2013, 22:29
Walu Demba Ba to nie Rossi
4 stycznia 2013, 22:50
Nylon tu masz rację ;) Danie za Rossiego 9 mln euro który cały czas leczy kontuzję to jest dopiero interes Violi ;) Ale oby się wyleczył i Viola miała pożytek.

Gdyby Ba miał takie wielkie problemy z kolanami to Newcastle by nie walczyło o niego a jednak jakoś go chcieli zatrzymac ;)
4 stycznia 2013, 23:07
WojtasTHFC napisał(a):
Harry chce od nas jake wyciągnąć ale tylko na wypożyczenie chociaż moze się rozegra i cos bedzie z niego???:bezradny:

Ma 23 lata i czasami jak grał za Harrego umiał się pokazać całkiem dobrze, nie wiem po co on im w QPR, ale wydaję mi się, że wypożyczenie to dobra opcja właśnie dla niego. Jabym go jeszcze nie skreślał, brakuję mu na pewno gry na wysokim poziomie, a jeśli się sprawdzi to można go latem sprzedać to i Levy się ucieszy z przypływu gotówki. :P
5 stycznia 2013, 00:23
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Niby refreszujemy ofertę za Moutinho 22 mln Ł ;)

Skąd taka informacja? Podaj strone do twoich "newsów".
5 stycznia 2013, 02:04
Śmiać mi się chce z tego Fergusona. Nie może się pogodzić z tym, że ktoś obrócił nim jak tanią dziwką i szuka dziury w całym :wysmiewacz:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji