Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2014

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
17 października 2013, 19:51
Ludzie dajcie spokój, po co Nam Lavezzi? Żeby Lamela nie czuł się samotny?
18 października 2013, 08:51
Może Falcao? :D :rotfl:
18 października 2013, 11:42
PieS napisał(a):
Lavezzi ?? Może Zlatana od razu ?? :luzik:
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Ludzie dajcie spokój, po co Nam Lavezzi? Żeby Lamela nie czuł się samotny?

Po prostu podałem , że się nim interesujemy :) Sam już wyraziłem swoje zdanie na jego temat , ale jeśli ktoś nie słyszał , że jesteśmy z nim kojarzeni to go poinformowałem :)
18 października 2013, 12:17
Na cholerę nam on. Tygodniówka duża a przy takim potencjale, jaki mamy na skrzydłach wcale by nie był pewniakiem w składzie.
18 października 2013, 12:21
No tak Drugler tylko, że te "rewelacje" ujawniło Metro...
Do tego bez podawania żadnych źródeł informacji, czy też cytatów jakichkolwiek osób. Ciężko jest znaleźć bardziej mizerne pisemko, które zresztą jest darmowe.:blee:
Na "chłopski" rozum... Facet zagrał w ośmiu meczach PSG w lidze w tym sezonie, z których większość od pierwszej minuty. PSG gra o tytuł i walczy w LM. Dlaczego miałby przeprowadzać się na WHL? Chyba nie za większymi pieniędzmi, prawda? :P
18 października 2013, 13:28
tuczi napisał(a):
Do tego bez podawania żadnych źródeł informacji, czy też cytatów jakichkolwiek osób. Ciężko jest znaleźć bardziej mizerne pisemko, które zresztą jest darmowe.:blee:
Na "chłopski" rozum... Facet zagrał w ośmiu meczach PSG w lidze w tym sezonie, z których większość od pierwszej minuty. PSG gra o tytuł i walczy w LM. Dlaczego miałby przeprowadzać się na WHL? Chyba nie za większymi pieniędzmi, prawda? :P

Jak to? To TY nie wiesz do do Tottenhamu przychodzi się dla kasy?
18 października 2013, 13:43
Kto wie Patriczi... może kiedyś, może kiedyś ;)
18 października 2013, 15:24
tuczi napisał(a):
Do tego bez podawania żadnych źródeł informacji, czy też cytatów jakichkolwiek osób.

Nie znałem źródła więc nie podawałem - podało je "To Dare Is To Do" - ta sama strona informuje , że oglądamy brata lukaku
18 października 2013, 16:02
Drugler napisał(a):
Nie znałem źródła więc nie podawałem - podało je "To Dare Is To Do" - ta sama strona informuje , że oglądamy brata lukaku

Drugler, źle mnie zrozumiałeś. To właśnie "Metro", które dało taki artykuł w jednym ze swych dzienników, nie przytoczyło żadnego źródła czy też cytatu, aby mogło to choć wyglądać w miarę wiarygodnie. Ty z tym nie masz nic wspólnego ;)

Ps. Dokładnie to samo z bratem Lukaku...
"Tottenham are believed (!!!!) to be scouting Romelu Lukaku younger brother Jordan."
... Metro :D
18 października 2013, 16:06
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Lewandowski-gwiazda-zimowego-okna-transferowego,wid,16084404,wiadomosc.html?ticaid=111819

Ciekawym zawodnikom kończą się już niedługo kontrakty. Proponuję, aby Daniel Levy zarzucił sieci na niejakiego Nicolę Vidicia :cwaniak:
18 października 2013, 16:54
BREAKING NEWS - Andros Townsend has signed a new 4 year deal with Spurs
18 października 2013, 17:27
Sawik napisał(a):
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Lewandowski-gwiazda-zimowego-okna-transferowego,wid,16084404,wiadomosc.html?ticaid=111819

Ciekawym zawodnikom kończą się już niedługo kontrakty. Proponuję, aby Daniel Levy zarzucił sieci na niejakiego Nicolę Vidicia :cwaniak:

i Akinfiejew, bo ktoś musi zastąpić łysego
18 października 2013, 20:47
Ja to bym stawiał na Hulka .. Nadal myślę że w styczniu go wyciągniemy. :cwaniak:
19 października 2013, 10:13
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=261943

szkoda że nie udało się go w lato kupić, mam nadzieje że w zimę spróbujemy go wyciągnąć...
19 października 2013, 13:02
Hulka - chyba możemy już sobie odpuścić. Po tym jak teraz gra AT ... do konkurencji dochodzi na Azza i Lamela. Gdzie go upchać - za napastnikiem? Tam jest Eriksen i LH..
19 października 2013, 14:20
Nie ma sensu ściąganie Hulka, dość ze mamy kim grać na jego pozycjach, to jeszcze drogi by był
19 października 2013, 14:59
napastnik i LO - ! mam nadzieje, że tych dwóch pozyskamy w styczniu 2014 r. :D
19 października 2013, 15:23
http://www.tottenhamhotspur.com/home/

warto zobaczyć - SPURS TV - "Great goal, a fantastic celebration and a happy Brazilian"
---

bramki Ade i Arry - no i Sandro jak ibrakadabra :brawo:
20 października 2013, 15:35
KonradM napisał(a):
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=261943

szkoda że nie udało się go w lato kupić, mam nadzieje że w zimę spróbujemy go wyciągnąć

Dla mnie lepszy jest Lukaku, ale jeśli obaj utrzymają formę, w której są teraz, to Romelu będzie nie do wyciagniecia, a po Benteke zgłosi się jakieś United, da więcej kasy i tyle go w Tottenhamie będziemy widzieć.
21 października 2013, 19:44
NEW MOVE FOR HALILOVIC BLOCKED BY FATHER

Tottenham have suffered a setback in their renewed efforts to sign Croatian starlet Alen Halilovic from Dinamo Zagreb with the player's father seemingly blocking the move.

Spurs were close to a £10m deal for Halilovic over the summer but according to reports in Italy, the north London club initiated new talks over the 17-year-old.

According to Sky Sports Italia journalist Gianluca Di Marzo, Spurs are willing to offer €20m (£17m) for the youngster, a fee which exceeds the player's €15m (£13m) release clause.

Dinamo are keen to sell, with the player's contract at the club due to expire in the summer, but Halilovic's father, Sejad, is currently blocking the move.

Halilovic snr., a coach at Dinamo, wants guarantees from Tottenham about his son's playing time before sanctioning the move.

It is thought that Tottenham would prefer to bring Halilovic through the club's youth set-up but Sejad Halilovic is not keen on that idea given that his son has already won three senior international caps for Croatia.

Instead, Halilovic snr. wants clauses inserted into any contract that would see his son guaranteed a certain number of first-team appearances in which he plays for at least 45 minutes.

Whilst a deal is far from dead, it seems that further negotiations need to take place before the transfer can be agreed.

Absurd. Choćby nie wiem jak utalentowany był to nie możemy mu czegoś takiego obiecać bo to by było nie w porządku wobec całej drużyny. Nie musiałby w ogóle walczyć o miejsce w składzie bo z miejsca miałby zagwarantowane x występów. Na takich warunkach nie chcę w Tottenhamie żadnego piłkarza. Bez wyjątków.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji