Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2014

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
8 października 2013, 18:44
środek pola - Pirlo/Demele , Pirlo/Sandro , Pirlo/P8 :D
8 października 2013, 18:50
w Juve zarabia 3,5 mln ojro rocznie - to tylko (aż) 57,5 tys/tyg (GBP) .. stać nas ! :mysli: --- GB11 miał dostać 8,5 mln (GBP) rocznie od Daniela - taka jest nieoficjalna wersja negocjacji tuż przed 1 września ...
8 października 2013, 20:05
Michał napisał(a):
Tyle, że Jackson to wydatek rzędu minimum 35-40 mln. Choć myślę, że te 15-20 by się z klubowego skarbca nazbierało. Choć jak dla mnie najpierw powinniśmy zająć się pozycją LO (kogoś poważnego do rywalizacji z Rosem, a Zekiego wysłać na wypożyczenie do Championship) i dać szansę naszym aktualnym trzem napastnikom

kasa za tych 3 co podałem to i na LO moze iść, ale to ktoś musi sypnąć na napadziora, bo zostanie Soldado i Kane

@Rafo, we włoszech zarabiają dość mało, tam nie ma w całej lidze 16 gości co zarabia +4mln ojro
8 października 2013, 20:07
Pirlo kilka lat temu, za Harrego - jak najbardziej. Obecnie kompletnie by nie pasował do naszego stylu gry. Chcąc go wstawić do składu musimy zrezygnować z któregoś z naszych jak to ktoś kiedyś ładnie nazwał krwiopijców. O ile dwóch spośród czwórki Paulinho, Dembele, Capoue, Sandro są w stanie zdominować środek z każdym rywalem, to gdybyśmy mieli jednego z naszych środkowych wyrzucić kosztem Pirlo to jestem przekonany, że rywale by zdecydowanie łatwiej wchodzili środkiem. Pirlo ma przegląd, celne podanie, świetne rzuty wolne i rożne (choć Eriksen nie gorsze), ale i tak uważam, że wystawiając go w składzie więcej byśmy stracili niż zyskali. Musielibyśmy zmienić całą filozofię gry wpajaną piłkarzom przez AVB bo zwyczajnie przestalibyśmy być królami środka pola i w każdym meczu zamiast dominować w tej części boiska to musielibyśmy walczyć jak równy z równym. A w tym momencie jest to nasz największy atut, że ataki rozbijamy jeszcze w linii pomocy i interwencje obrońców często po prostu nie są potrzebne.

Cały ten wpis nie dotyczy poprzedniego meczu w którym nie funkcjonowało to o czym piszę, chodzi mi o mecze poprzednie - zwłaszcza przeciwko Cardiff i Norwich było to widoczne.
8 października 2013, 20:15
zobaczymy ile w tym prawdy już niedługo, choć z drugiej strony gość ma 34 lata :| ... chyba, z dziadków lepiej ściągnąć Drogbe z Turcji :plask: albo Romana Pavlyuchenko ---- Baro by się ucieszył
8 października 2013, 20:45
RAFO THFC napisał(a):
zobaczymy ile w tym prawdy już niedługo, choć z drugiej strony gość ma 34 lata :| ... chyba, z dziadków lepiej ściągnąć Drogbe z Turcji :plask: albo Romana Pavlyuchenko ---- Baro by się ucieszył
Romana? Rafo traktuje to jako żart :D
8 października 2013, 21:22
Tam zaraz Romana... Ricardo Rocha gra jeszcze w piłkę, a nam obrońca potrzebny na gwałt
9 października 2013, 12:17
A może Rasiak. Nie wiem, czy on tam dalej pyka w Warcie, a przy jego doświadczeniu i umiejętnościach, taki Kane mógłby się wiele od niego nauczyć.
9 października 2013, 12:28
Gdyby nie Rasiak nie było by Bale'a ;p
9 października 2013, 13:59
Gan1982 napisał(a):
Gdyby nie Rasiak nie było by Bale'a ;p

Dlatego właśnie mówię, że Grzegorz może mieć znaczący wpływ na dalszy rozwój kariery takich Kane'ów, Lancasterów czy innych Coulibalibabów.
9 października 2013, 18:54
Rasiak pyka w Warcie ------------ fajkę jak łowi ryby :D
11 października 2013, 12:32
Dam dam dam http://www.insidefutbol.com/2013/10/11/january-move-is-still-possible-tottenham-hotspur-target-leandro-damiao-back-on-napolis-radar/103734/ Damiao is BACK!:rotfl:
Tu jest więcej o Napoli niż o nas ale zawsze to coś, A Paulinho na radarze RM.
11 października 2013, 16:18
, A Paulinho na radarze RM. :F
dobra - oddają Bale i dopłacają 10 mln :mysli:
11 października 2013, 18:22
RAFO THFC napisał(a):
, A Paulinho na radarze RM. :F
dobra - oddają Bale i dopłacają 10 mln :mysli:

Nieopłacalne. Paulinho jest wart 3x więcej niż Bale
11 października 2013, 18:58
ja to bym na miejscu Tottenhamu zrobił kampanie o nazwie rewanż, a polegała by na:
Ledley King stwierdza " Fabio Coentrao jest stworzony by grać w Tottenhamie "
Teddy Sheringham stwierdza " ten gość jest niesamowity, idealnie pasował by do Spurs "
AVB stwierdza " pod moimi skrzydłami Fabio stanie się najlepszym LD na świecie "
Soldado stwierdza " pamiętam nasze boje w lidze hiszpańskiej, nie mogę się doczekać naszej wspólnej gry w Tottenhamie "
Daniel Levy stwierdza " stać nas na Fabio, a taki zawodnik jak on potrzebuje rywalizacji, której nie uświadczy w realu"
Levis stwierdza " a kto to jest ? mówicie że niezły? no dobra pieniądze się znajdą "

Ciekawe jakby perezik zareagował, a żeby mu podnieść jeszcze bardziej ciśnienie można by zamienić Fabia na kogoś nam zbędnego, ale ważnegi dla srealu, np Pepe :-)
12 października 2013, 10:38
12 października 2013, 16:30
Tam zaraz muzyka. Po prostu bardzp dobry gracz(który grał już na szpicy i nawet nieźle mu to szło) za darmo. Wiem, że pomocników u nas dostatek, ale to tak jakby mieć hipotetycznie Soldado, Rooneya, Lukaku, Falcao i nie wziąć za darmo Aguero(oczywiście nie ten rozmiar kapelusza, ale to taki przykład) Honda nie zarabia dużo(nigdzie nie zarabiał dużo) a zawsze może zrobić różnicę. Skoro AVB go chce to czemu nie :)
12 października 2013, 17:08
Jin , każdy piłkarz za darmo jest dobry - honda? OK , ale według mnie powinniśmy pożegnać ade/defoe ( około 20 mln euro ) dołożyć 20-30 mln i zabrać cweluchom lukaku . Lukaku + kane pod okiem soldado D:
12 października 2013, 18:40
Drugler napisał(a):
Jin , każdy piłkarz za darmo jest dobry - honda? OK , ale według mnie powinniśmy pożegnać ade/defoe ( około 20 mln euro ) dołożyć 20-30 mln i zabrać cweluchom lukaku . Lukaku + kane pod okiem soldado D:

Tyle, że smerfsony nie puszczą nam Lukaku jeśli utrzyma taką formę do zimy. Czuję, że Jose nie jest już taki nieomylny w kwestii transferów, pozbył się swojego najlepszego napastnika. Belg byłby zajebistym nabytkiem i też byłbym jak najbardziej za jego kupnem, ale niestety w nie nie wierzę.
13 października 2013, 10:51
Pato albo Hernandez!!!

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji