Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2014

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
7 października 2013, 20:47
Brakuje jeszcze Casillasa w tym wszystkim.
7 października 2013, 21:13
Ramzes napisał(a):
Brakuje jeszcze Casillasa w tym wszystkim

w literaturze czy w bramce u nas? :D
7 października 2013, 21:57
Zgadzam się skrajny obrońca to mus!
Zeki nie zapowiada się zbyt dobrze. KN może być na zmiany. Niemniej dobry lewy obrońca załatwiłby sprawę. D. Rose zawsze może grać skrzydłowego :mysli:

----
No i napastnik grający dobrze głową :plask: Bask albo Cygan najlepiej - choć J. Martinez też by się nadał... albo Mandżukić
7 października 2013, 22:51
Mandzukic to by było coś.Już się zdążył z Guardiolą pokłócić, więc pewnie odejdzie ,znając Pepa. Byleby tylko żaden real go nie wziął ,ale na tą chwilę Mandzukic w Spurs to brzmi tak nierealistycznie ,że ja nawet o tym nie śmiem marzyć. Zawsze zostaje Benteke albo może jakiś nowy Belg się znów objawi
8 października 2013, 10:23
RAFO THFC napisał(a):
No i napastnik grający dobrze głową :plask: Bask albo Cygan najlepiej - choć J. Martinez też by się nadał... albo Mandżukić

Javi Martínez? Przecież to jest defensywny pomocnik w porywach do środkowego obroncy;)
8 października 2013, 11:02
Robert napisał(a):
Javi Martínez? Przecież to jest defensywny pomocnik w porywach do środkowego obroncy;)

Jestem pewny, że Rafo miał na myśli Jacksona Martineza, czyli "9" Porto :P
8 października 2013, 11:44
tuczi napisał(a):
Jestem pewny, że Rafo miał na myśli Jacksona Martineza, czyli "9" Porto :P

a no tez mozliwe
8 października 2013, 12:51
Jackson Martinez to byłby zajebisty napastnik, gwarancja 15-20 goli w Premier League. A jak patrzymy na Portugalię, to Montero ze Sportingu byłby dobrą opcją. Chłopak w 7 meczach w tym sezonie ma 9 bramek, poza tym walczy na boisku, jest szybki. Gorszy w powietrzu niż Jackson, ale nadrabia techniką.
8 października 2013, 13:26
Soldado też miał być takim zawodnikiem, póki co 2 karne i 2 bramki;)
8 października 2013, 15:00
Michał napisał(a):
Jackson Martinez to byłby zajebisty napastnik, gwarancja 15-20 goli w Premier League.

Soldado też gwarancja 15-20 goli jak się mawiało przed sezonem? :wysmiewacz:
8 października 2013, 15:29
Robert napisał(a):
Soldado też miał być takim zawodnikiem, póki co 2 karne i 2 bramki;)
jin_tae napisał(a):
Soldado też gwarancja 15-20 goli jak się mawiało przed sezonem? :wysmiewacz:

Nie za wcześnie go skreślacie? Jeszcze spokojnie może te "cyferki" zdobyć :P
8 października 2013, 15:29
Tak, nie rozumiem z czego tu sie smiac?
Rzeczywicha, boki zrywac
8 października 2013, 15:49
tuczi napisał(a):
Nie za wcześnie go skreślacie? Jeszcze spokojnie może te "cyferki" zdobyć

ja go nie skreślam, przecież to jest za wczesnie na takie cos, tylko byłbym bardziej rozsądny z tym gwarantem bramek

ale napastnika i tak bym kupił, ale za pieniądze które by były za Ade, Defoe i Siga z 20 baniek by było
8 października 2013, 17:03
Robert napisał(a):
ale napastnika i tak bym kupił, ale za pieniądze które by były za Ade, Defoe i Siga z 20 baniek by było

Tyle, że Jackson to wydatek rzędu minimum 35-40 mln. Choć myślę, że te 15-20 by się z klubowego skarbca nazbierało. Choć jak dla mnie najpierw powinniśmy zająć się pozycją LO (kogoś poważnego do rywalizacji z Rosem, a Zekiego wysłać na wypożyczenie do Championship) i dać szansę naszym aktualnym trzem napastnikom.
8 października 2013, 17:29
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/pirlo-otrzyma-oferte-z-tottenhamu/ebv9m

- Pirlo ! Pirlo ! Pirlo!
wolny w 93 min derbów z Ars
- podchodzi i uderza technicznie w okienko, Scesny wygina się jak struna, puszcza bąka w powietrzu ale nie dosięga piłki :brawo: 1-0 dla Spurs! ....

- 30.06.2014. kończy mu się kontrakt - myślę, że jest to realne, że już w lutym 2014 Andrea Pirlo w Spurs :mysli:
8 października 2013, 17:36
Nie kumam po cholerę nam Pirlo na stare lata skoro mamy środek dobrze obsadzony.
8 października 2013, 17:47
O kuwa, a się tak śmialem a tu tak prawią o tym.
8 października 2013, 17:49
Przecież wiadomo, że to plota ...
8 października 2013, 18:23
trzaskal napisał(a):
Nie kumam po cholerę nam Pirlo na stare lata skoro mamy środek dobrze obsadzony

http://www.youtube.com/watch?v=eXJBze194eg

MOŻE PO TO :mysli:
8 października 2013, 18:42
Nie ma się co zastanawiac on do nas na emeryturę nie przejdzie, z całym szacunkiem londyn to nie jest wymarzone miejsce a włochy to inna bajka wręcz na stare lata. Podpisze nowy kontrakt i zostanie tam gdzie mu dobrze

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji