Transferowa zima 2014
7 października 2013, 21:13
Ramzes napisał(a):Brakuje jeszcze Casillasa w tym wszystkim
w literaturze czy w bramce u nas?
7 października 2013, 21:57
Zgadzam się skrajny obrońca to mus!
Zeki nie zapowiada się zbyt dobrze. KN może być na zmiany. Niemniej dobry lewy obrońca załatwiłby sprawę. D. Rose zawsze może grać skrzydłowego
----
No i napastnik grający dobrze głową
Bask albo Cygan najlepiej - choć J. Martinez też by się nadał... albo Mandżukić
Zeki nie zapowiada się zbyt dobrze. KN może być na zmiany. Niemniej dobry lewy obrońca załatwiłby sprawę. D. Rose zawsze może grać skrzydłowego
----
No i napastnik grający dobrze głową
7 października 2013, 22:51
Mandzukic to by było coś.Już się zdążył z Guardiolą pokłócić, więc pewnie odejdzie ,znając Pepa. Byleby tylko żaden real go nie wziął ,ale na tą chwilę Mandzukic w Spurs to brzmi tak nierealistycznie ,że ja nawet o tym nie śmiem marzyć. Zawsze zostaje Benteke albo może jakiś nowy Belg się znów objawi
8 października 2013, 10:23
RAFO THFC napisał(a):No i napastnik grający dobrze głowąBask albo Cygan najlepiej - choć J. Martinez też by się nadał... albo Mandżukić
Javi Martínez? Przecież to jest defensywny pomocnik w porywach do środkowego obroncy
8 października 2013, 11:02
Robert napisał(a):Javi Martínez? Przecież to jest defensywny pomocnik w porywach do środkowego obroncy
Jestem pewny, że Rafo miał na myśli Jacksona Martineza, czyli "9" Porto
8 października 2013, 11:44
tuczi napisał(a):Jestem pewny, że Rafo miał na myśli Jacksona Martineza, czyli "9" Porto
a no tez mozliwe
8 października 2013, 12:51
Jackson Martinez to byłby zajebisty napastnik, gwarancja 15-20 goli w Premier League. A jak patrzymy na Portugalię, to Montero ze Sportingu byłby dobrą opcją. Chłopak w 7 meczach w tym sezonie ma 9 bramek, poza tym walczy na boisku, jest szybki. Gorszy w powietrzu niż Jackson, ale nadrabia techniką.
8 października 2013, 13:26
Soldado też miał być takim zawodnikiem, póki co 2 karne i 2 bramki
8 października 2013, 15:00
Michał napisał(a):Jackson Martinez to byłby zajebisty napastnik, gwarancja 15-20 goli w Premier League.
Soldado też gwarancja 15-20 goli jak się mawiało przed sezonem?
8 października 2013, 15:29
Robert napisał(a):Soldado też miał być takim zawodnikiem, póki co 2 karne i 2 bramki
jin_tae napisał(a):Soldado też gwarancja 15-20 goli jak się mawiało przed sezonem?
Nie za wcześnie go skreślacie? Jeszcze spokojnie może te "cyferki" zdobyć
8 października 2013, 15:49
tuczi napisał(a):Nie za wcześnie go skreślacie? Jeszcze spokojnie może te "cyferki" zdobyć
ja go nie skreślam, przecież to jest za wczesnie na takie cos, tylko byłbym bardziej rozsądny z tym gwarantem bramek
ale napastnika i tak bym kupił, ale za pieniądze które by były za Ade, Defoe i Siga z 20 baniek by było
8 października 2013, 17:03
Robert napisał(a):ale napastnika i tak bym kupił, ale za pieniądze które by były za Ade, Defoe i Siga z 20 baniek by było
Tyle, że Jackson to wydatek rzędu minimum 35-40 mln. Choć myślę, że te 15-20 by się z klubowego skarbca nazbierało. Choć jak dla mnie najpierw powinniśmy zająć się pozycją LO (kogoś poważnego do rywalizacji z Rosem, a Zekiego wysłać na wypożyczenie do Championship) i dać szansę naszym aktualnym trzem napastnikom.
8 października 2013, 17:29
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/pirlo-otrzyma-oferte-z-tottenhamu/ebv9m
- Pirlo ! Pirlo ! Pirlo!
wolny w 93 min derbów z Ars
- podchodzi i uderza technicznie w okienko, Scesny wygina się jak struna, puszcza bąka w powietrzu ale nie dosięga piłki
1-0 dla Spurs! ....
- 30.06.2014. kończy mu się kontrakt - myślę, że jest to realne, że już w lutym 2014 Andrea Pirlo w Spurs
- Pirlo ! Pirlo ! Pirlo!
wolny w 93 min derbów z Ars
- podchodzi i uderza technicznie w okienko, Scesny wygina się jak struna, puszcza bąka w powietrzu ale nie dosięga piłki
- 30.06.2014. kończy mu się kontrakt - myślę, że jest to realne, że już w lutym 2014 Andrea Pirlo w Spurs
8 października 2013, 17:36
Nie kumam po cholerę nam Pirlo na stare lata skoro mamy środek dobrze obsadzony.
8 października 2013, 18:23
trzaskal napisał(a):Nie kumam po cholerę nam Pirlo na stare lata skoro mamy środek dobrze obsadzony
http://www.youtube.com/watch?v=eXJBze194eg
MOŻE PO TO
8 października 2013, 18:42
Nie ma się co zastanawiac on do nas na emeryturę nie przejdzie, z całym szacunkiem londyn to nie jest wymarzone miejsce a włochy to inna bajka wręcz na stare lata. Podpisze nowy kontrakt i zostanie tam gdzie mu dobrze
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.