Transferowa zima 2014
6 października 2013, 10:05
w styczniu 2014 - zostanie mu 1,5 roku kontraktu, myślę, że możemy zaatakować ... 18 - 20 mln GBP powinno wystarczyć
6 października 2013, 10:26
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Ech CFC NAM nie sprzeda Lukaku to raz, dwa byłby potwornie drogi, KANE nie Keane, Kean to już grzeję tyłek w LA, po drugie Kane powinien się ograć na wypożyczeniu w Prem jak np Towsendt, Ade wróći do formy to wciagnie nosem połowę napastników prem, a Defoe zawsze się przydaję i dokłada te +-10 goli, więc zostawmy go niewiele mu zostało lat niechaj siedzi
Townsend, nie Towsendt
6 października 2013, 10:26
Baines świetny grajek, ale wątpie żeby chciał do nas iść skoro SAF bis go chce
6 października 2013, 11:16
vebq napisał(a):Baines świetny grajek, ale wątpie żeby chciał do nas iść skoro SAF bis go chce
Po co miałby iść do klubu ze środka tabeli?
6 października 2013, 12:17
MatMar napisał(a):Townsend, nie Towsendt
O matko wyszła mi całkiem niezła hipokryzja
Co do Baines`a on ma już ze 20 i 8 wiosen,nie lepiej ktoś młodszy perspektywiczny? Ja czytałem o Jungu z Eintrachtu, to prawy obrońca jako alternatywa dla Walkera.
6 października 2013, 13:08
MatMar napisał(a):Ale trzeba to wszystko trochę zbalansować - młodych perspektywicznych mamy od cholery. Wszystko fajnie, ale samymi młodymi perspektywicznymi o duże cele - o takie się staramy, co nie? - nie powalczymy
Ale dać 15-18 a może i ponad 20 mln za Baines`a któremu zostanie 1, roku kontraktu? Chłop 28 letni za taką furę pieniędzy? Nie jesteśmy dziećmi szejka czy innego Rosjanina.
Ja wolałbym Alexa Sandro z Porto kasa pewnie podobna a i potencjał chyba większy a młodszy o kilka ładnych wiosen
A z Anglii to Luke Shaw, ale On chyba się nie śpieszy z odejściem z Soton, a i oni mają ambicję
ALbo wersja budżetowa z Walii czyli Ben Davies
6 października 2013, 13:15
Nie odnosiłem się wyłącznie do Bainesa
Chodzi mi bardziej o to, że coraz częściej ludzie piszą tu, że "ten nie, bo za stary", a ten drugi "też nie, bo taki a taki 17-latek ma większy potencjał". Potencjału mamy już w tej drużynie wystarczająco dużo, ja bym tam nie wzbraniał się przed kupowaniem piłkarzy 25+. Tacy też są potrzebni.
Santon! (też młody, ale niech będzie)
Santon! (też młody, ale niech będzie)
6 października 2013, 14:12
A jak już mowa o potencjale i młodości, to pozyskanie Redmonda byłoby niegłupim pomysłem!
6 października 2013, 14:41
Co do Santona, to jakoś nie widzi mi się prawonożny zawodnik na lewej obronie
6 października 2013, 16:04
Alex Sandro i Santon byliby strzałami w dziesiątkę. Obaj jeszcze młodzi, a już ograni w Europie. Myślę, że każdy z nich by wypalił.
Co do Redmonda, to fakt, ma chłopak talent, ale skrzydła mamy już mocno obsadzone. Chociaż z Townsendem/Lamelą mógłby w dalszej przyszłości stworzyć niezły duet skrzydłowych.
Co do Redmonda, to fakt, ma chłopak talent, ale skrzydła mamy już mocno obsadzone. Chociaż z Townsendem/Lamelą mógłby w dalszej przyszłości stworzyć niezły duet skrzydłowych.
6 października 2013, 16:04
Alex Sandro i Santon byliby strzałami w dziesiątkę. Obaj jeszcze młodzi, a już ograni w Europie. Myślę, że każdy z nich by wypalił.
6 października 2013, 17:09
Bo dzisiejszym meczu- Każdy dobrze w ofensywnie grający obrońca byłby zbawieniem.
7 października 2013, 15:10
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Bo dzisiejszym meczu- Każdy dobrze w ofensywnie grający obrońca byłby zbawieniem
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/tottenham-pokrzyzuje-plany-czerwonych-diablow/gqbpj?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
Mam nadzieję, że jak wszyscy o tym tyle mówią to coś jest na rzeczy. Patrząc na grę (szczególnie ofensywną) takiego Naughtona (nie wspominając już o Frajersie), to Fabio byłby dla nas zbawieniem. Jak dla mnie Coentrao jeden z lepszych LO, dziwne, że Ancelotti tak mało z niego korzysta. Nawet na DP jest moim zdaniem dużo lepszy niż Khedira.
7 października 2013, 19:43
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=261026 tu mamy petarde!
7 października 2013, 20:01
PIRLO? A nie lepiej dopłacić i mieć Xaviego?
nie no fajnie, można się pośmiać na dobranoc.
Ciekawe z kim następnym nas połączą?
Obstawiam Iniestę, bo mamy tylko trzech ŚPO i czterech SK, a on kiedyś rzekomo był skłócony z Barcą.
(beka żeby nie było, że wierzę szmatlawcom)
7 października 2013, 20:08
Michał napisał(a):PIRLO? A nie lepiej dopłacić i mieć Xaviego?nie no fajnie, można się pośmiać na dobranoc.
Ciekawe z kim następnym nas połączą?
Obstawiam Iniestę, bo mamy tylko trzech ŚPO i czterech SK, a on kiedyś rzekomo był skłócony z Barcą.
(beka żeby nie było, że wierzę szmatlawcom)
Pirlo to za darmo, i że niby jest tak że Gianluca Viali twierdzi że to na serio
7 października 2013, 20:29
Co do obrońców to wiadomo, że potrzebujemy dwóch skrajnych. Ja bym poszukał w BundesL. Jest tam kilku za rozsądną kasę: Lewi - Rodríguez z Werderu, Stafylidis z Bayeru odpowiednio 21 i 19 lat Prawi - Jung 23' z Eintrachtu czy Jantschke 23' z Monchengladbach. Wszystkich można wyciągnąć za mniej niż 10 baniek.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.