13 października 2013, 11:39
Ramzes napisał(a):
Pato albo Hernandez!!!
Hernandez karwasz twarz! ale to dopiero po lewym obrońcy któy gra bardzo dobrze do przodu, Kurzawa by się nadał.
13 października 2013, 11:55
co z Lukaku - Everton go kupił czy wypożyczył ?
13 października 2013, 12:03
RAFO THFC napisał(a):
co z Lukaku - Everton go kupił czy wypożyczył ?

Wypożyczył Rafo, wypożyczył do końca sezonu.
13 października 2013, 12:44
Nasz Menago nie próżnuję, obserwował Sergiego Sampera(Def.Pom), Javiera Espinoze (ŚP,PP)i Jordiego Masipa(GK), wszyscy z Barcelony B.
14 października 2013, 14:41
Według mnie to 2 bramkarzy by się przydało , dlaczego? W następnym sezonie już po 30-40 mln oferty za hugo przyjdą i raczej nikt im nie odmówi :<
14 października 2013, 15:23
Drugler napisał(a):
Według mnie to 2 bramkarzy by się przydało , dlaczego? W następnym sezonie już po 30-40 mln oferty za hugo przyjdą i raczej nikt im nie odmówi :<
Idąc tym tokiem myślenia wyprzedamy pół drużyny...
14 października 2013, 18:07
Sprzeda się Hugo i kupi Mandandę

nie no ludzie dajcie spokój. Wraz z odejściem przepłaconego skończyło się wykupywania naszych graczy
14 października 2013, 18:22
Myślę, że po zakupie Bale'a większość prezesów nie ma ochoty na negocjacje z Levy'm
14 października 2013, 18:25
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C3%81d%C3%A1m_Bogd%C3%A1n
a pamiętacie tego pana? niesamowity był w bramce (mimo, że rudy :v ) i patrząc na pozycję boltonu moglibyśmy go za trzy piłki i bidon wyciągnąć na ławkę
14 października 2013, 19:15
smackey napisał(a):
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C3%81d%C3%A1m_Bogd%C3%A1n
a pamiętacie tego pana? niesamowity był w bramce (mimo, że rudy :v ) i patrząc na pozycję boltonu moglibyśmy go za trzy piłki i bidon wyciągnąć na ławkę
Ulubieniec Twaro i Nahornego

W piątek dostał 8 od Holandi, ale wtedy gdy graliśmy z Bolltonem to był po prostu epicki!
14 października 2013, 21:07
Mnie się marzy Guilhermo Ochoa z Ajaccio u nas na ławce. Jak dla mnie to on spokojnie mógłby grać z powodzeniem na bramce jakiegoś przeciętniaka w Premier League. A jeśli chodzi o alternatywę dla Hugo, to Rui Patricio najlepsza opcja. Młody jak na gk, utalentowany, doświadczony mimo wszystko i do tego gra w klubie tonącym w długach, gdzie każde euro się przyda.
15 października 2013, 08:03
Lepszy David Ospina z Nicei
15 października 2013, 09:03
Ja tam wolę opcje niemiecką np Ter Stegen
15 października 2013, 09:13
Ter-Stegen to Barcelona, Real, Bayern takie klimaty a nie raczkujący w LM Tottenham
15 października 2013, 14:56
Mateuszek napisał(a):
Ter-Stegen to Barcelona, Real, Bayern takie klimaty a nie raczkujący w LM Tottenham
We Freiburgu jest chyba Olivier Baumann, jak opcja niemiecka to /on już prędzej
15 października 2013, 14:59
Marzyć zawsze można. Osobiście nie liczę, że uda nam się kupić jakiegoś utalentowanego bramkarza w wieku 20-25 lat, bo to nie jest czas, aby siedzieć na ławce rezerwowych i decyzja ze strony takiego gracza byłaby dla niego strzałem w stopę. Jeśli chcemy mieć dobrą alternatywę dla Hugo Llorisa to potrzebny jest jakiś bramkarz po 30-tce i to z bagażem doświadczenia.
15 października 2013, 16:40
" Jeśli chcemy mieć dobrą alternatywę dla Hugo Llorisa to potrzebny jest jakiś bramkarz po 30-tce i to z bagażem doświadczenia. " ......... RADEK MAJDAN ?
15 października 2013, 16:43
ponoć Keisuke Honda już w styczniu na WHL - ciekawe gdzie będzie grał ?? - może lewego obrońce jak Danny złapie jakąś kontuzje ? .... swoją drogą kilka milionów koszulek w Azji mielibyśmy sprzedane
15 października 2013, 17:12
Nie wiem po co kolejny ŚPO. Dajmy się rozwinąć Eriksenowi i Holtby'emu. Poza tym w rezerwie zostaje również Gylfi, który też ma nie maly talent. Akurat pozycja rozgrywającego to ostatnia na jaką powinniśmy szukać nowych graczy. W ogóle pomocmamy zajebiscie mocną. Lepiej sciagnac LO i SN i zgrywac się, bo tym składem, zgrannym i lekko wzmocnionym (na tych dwóch pozycjach) możemy pykać na mistrza.
15 października 2013, 17:17
Honda nie grał jako 9?