Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2014

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
29 października 2013, 18:55
kamildoman napisał(a):
skoro szukamy bramkarza to może ten by się nadał ?

https://www.youtube.com/watch?v=NtBWefg5md0

Bramkarz tragedia , cieszy gol rafała ;) Przydałby się nam teraz

Michał napisał(a):
Ponoć FC Toronto z MLS są zainteresowane naszym Defoe'kiem

AVB go nie puści , bo nie wiadomo co adebayorowi do głowy przyjdzie , a tak to zostalibyśmy bez napastnika .

Słyszałem słuchy , że możemy wykupić bale`a za 50 mln ( pewnie rafo by się ucieszył :) ) , ale w takiej formie co on jest to raczej nie jest nam potrzebny .
29 października 2013, 19:51
trzaskal napisał(a):
Aż tak nisko go nie cenimy chyba? :-)

Cenimy czy nie, fakty są takie, że Toronto poszukuje napastnika, a i budżet mają na to przygotowany (26 mln euro), więc myślę, że spokojnie ich stać na naszego napadziora. A, że i tygodniówka dla JD'ego mała by pewnie nie była to ten transfer nie jest wcale taki nierealny.

Drugler napisał(a):
AVB go nie puści , bo nie wiadomo co adebayorowi do głowy przyjdzie , a tak to zostalibyśmy bez napastnika .

Stąd w prasie te ciągłe plotki o Pato, Hernandezie etc. AVB nie jest głupi i nie puści Defoe'a nie mając alternatywy dla Anglika. A trzymanie go przy kupnie nowego napastnika też nie ma sensu, bo gramy jednym atakującym, a są jeszcze Soldado, Kane i Adebayor (który też by pewnie odszedł, no chyba, że jeszcze pokaże że są zalążki szans powrotu do dawnej formy).
29 października 2013, 19:58
kamildoman napisał(a):
skoro szukamy bramkarza to może ten by się nadał ?

https://www.youtube.com/watch?v=NtBWefg5md0

to nie jest zawodnik z pola stojący na bramce, bo kurde nie wierze że to bramkarz

Drugler napisał(a):
Słyszałem słuchy , że możemy wykupić bale`a za 50 mln ( pewnie rafo by się ucieszył ) , ale w takiej formie co on jest to raczej nie jest nam potrzebny .

nie tylko Rafo by sie ucieszył;)
29 października 2013, 21:54
Ludzie, Baumann miał zły dzień, fakt trzy mist faki, ale cholera, każdy może mieć zły dzień, pamiętacie Llorisa i jego drybling? Pomyłki Harta? Kuszczaka? Cieznego? Młody chłopak, dajcie mu cholera spokój już.
30 października 2013, 01:58
To były trzy ogromne błędy. Pomyłki Harta nie były aż takie katastrofalne jak Baumanna i nie wszystko naraz a drybling Llorisa był raczej wymuszony beznadziejnym podaniem Naughtona, bo sam Hugo był raczej bez wyjścia i musiał próbować. Ale fakt, szkoda Baumanna i oby go szybko postawili do pionu po tym meczu.
30 października 2013, 08:32
Patriczi, ale on poważnie zachowywał sie jak nie bramkarz:P

Jak juz wychodził to powinien nogami wybijać te piłki, a on w obu sytuacjach miał chwile zawachania. CO do 3 zdarza sie.
Żeby to były 3 sytuacje które zadarzyły sie w 10 meczach to jeszcze luz, ale to był 1 mecz;p
30 października 2013, 12:44
Skąd ta informacja o powrocie Bale? Brzmi nieprawdopodobnie. Chyba że mi wkręcacie

Teraz takie pytanie. Czy Tottenham jest brany przez bukmacherów pod uwagę jako potencjalny zespół Lewandowskiego? I jeśli tak jakie są kursy
30 października 2013, 14:33
przecież tottenham może byłby z 12 wyborem lewandowskiego..
30 października 2013, 14:43
smackey napisał(a):
przecież tottenham może byłby z 12 wyborem lewandowskiego

Pisz proszę Tottenham z dużej litery.
( lub jak kto woli z wielkiej )
30 października 2013, 14:45
Gan1982 napisał(a):
Pisz proszę Tottenham z dużej litery.
( lub jak kto woli z wielkiej )

:brawo:
:ok:
30 października 2013, 15:03
Jak dla mnie to sprzedał mecz ten bramkarz, inaczej nie umiem sobie tego wyjaśnić :rotfl:
30 października 2013, 15:11
Ramzes napisał(a):
Jak dla mnie to sprzedał mecz ten bramkarz, inaczej nie umiem sobie tego wyjaśnić :rotfl:

Też o tym myślałem :P Ale wiecie to jest młody chłopak, De Gea też figle w bramce odprawiał a teraz? Obok Courtoisa najlepszy młody bramkarz świata.
http://www.transfermarkt.de/pl/danny-ings/profil/spieler_134294.html
Potencjalny następca Defoe, Danny Ings z Burnley.
30 października 2013, 23:26
a'propos Bale - 2 bramki i 2 asysty - w wygranym przez Real-Marca-Madryt meczu (7-3) :mysli:
31 października 2013, 09:27
RAFO THFC napisał(a):
a'propos Bale - 2 bramki i 2 asysty - w wygranym przez Real-Marca-Madryt meczu (7-3) :mysli:

Mecz był zajebisty !! No i Bale jak za dawnych lat. Muszę to jednak napisać, ale brakuję mi go w Tottenhamie. Brakuje mi szybkiej gry jaką zaprezentowali wczoraj piłkarze srealu i Betisu, brakuje mi takiej gry jak za czasów Arrego gdy skrzydłami rozbijaliśmy praktycznie każdą drużynę. A mam już dosyć zasranej pseudo tiki taki. To nie jest styl Tottenhamu !!
31 października 2013, 09:35
Powtórzę to jeszcze raz : Lukaku / Benteke powinni być naszymi celami transferowymi . Dokładnie wiemy co oni prezentują i mogą być w przyszłości najlepszymi napastnikami na świecie .
31 października 2013, 09:38
Drugler napisał(a):
Powtórzę to jeszcze raz : Lukaku / Benteke powinni być naszymi celami transferowymi . Dokładnie wiemy co oni prezentują i mogą być w przyszłości najlepszymi napastnikami na świecie

i ustawić skrzydłowych aby latali wzdłuż lini;)

RAFO THFC napisał(a):

a widziałem ze już głupki robiły obrazki o kupionym drewnie za 100 baniek:wysmiewacz:
31 października 2013, 10:09
[quote=Robert]i ustawić skrzydłowych aby latali wzdłuż lini;)

RAFO THFC napisał(a):

Kupili 10 - 13 bramek za 100 mln. 20 - 30 nie strzeli. Levy zrobił transfer życia i co jak co ale medal za tą transakcję mu się należy
31 października 2013, 10:43
jin_tae napisał(a):
Kupili 10 - 13 bramek za 100 mln. 20 - 30 nie strzeli. Levy zrobił transfer życia i co jak co ale medal za tą transakcję mu się należy

wątpie aby to był interes życia, zależy jak daleko na to patrzeć ;)

http://www.transfermarkt.pl/pl/gareth-bale/profil/spieler_39381.html
7 meczy tylko 321 minut w tym 3 bramki i 3 asysty

jak na to ile nie trenowal to dobrze

a bramkami to w oczach kibiców bedzie sie spłacał, Perez liczy na coś innego;p
31 października 2013, 12:09
Robert napisał(a):
i ustawić skrzydłowych aby latali wzdłuż lini;)

Weź tu teraz każ Twonsendowi latać wzdłuż linii :D
31 października 2013, 12:22
Eidur napisał(a):
Weź tu teraz każ Twonsendowi latać wzdłuż linii :D

Prawa strona jeszcze ujdzie, bo Walker z Townsendem coraz lepiej sie dogadują. Wiadomo ze ma schodzić do środka jak ma uderzenie, no i on to robi, nie gra cały czas w środku.
Tragedia jest na lewej stronie, bo jak gra Sigi to on prawie że cały czas siedzi w środku, a teraz jak gra Janek na lewej to wrzutki idą z wysokości 20-30m w pole karne.
A tak by wystarczyło wjechać do lini jak robi to Lenon i wrzucić na bałagan, to Soldado zacznie strzelać bramki, a jak bedą mocno bite piłki to i jakis samobój sie przytrafi, jak tak zagęszczają środek na nas.
Rose fajnie robił to tylko teraz go nima;|

zamiast rozciągać to my jeszcze zawężamy

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji