Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2014

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
31 października 2013, 12:39
31 października 2013, 15:12
Defoe jest na wylocie :P Zessałem nowego Football Managera i praktycznie od razu Bambini akceptuje jego sprzedaż. hahaha to tak żartem, prawda jest taka, że Defoe powinien grać minimum 30 minut a nie w 75 wchodzi czy pod koniec. Jeśli ma się dwóch dobrych napastników(a takich mamy) to AVB powinien opracować założenia taktyczne pod dwójkę napastników kosztem OPS
31 października 2013, 17:47
jin_tae napisał(a):
Defoe jest na wylocie :P Zessałem nowego Football Managera i praktycznie od razu Bambini akceptuje jego sprzedaż. hahaha to tak żartem, prawda jest taka, że Defoe powinien grać minimum 30 minut a nie w 75 wchodzi czy pod koniec. Jeśli ma się dwóch dobrych napastników(a takich mamy) to AVB powinien opracować założenia taktyczne pod dwójkę napastników kosztem OPS

Offtop:
Skąd zessałeś nowego FM? :P
31 października 2013, 18:48
skidrowgames.net ale od razu uprzedzam. Znowu są crash dumpy. Jeszcze w momencie wybrania tylko ligi angielskiej idzie zagrać. Natomiast gdy wybierzesz większą liczbę lig robi się crash dump.

Z nowości:
- FFP. Nie kupisz wielu zawodników na raty, bo musisz bilansować budżet aby się zmieścić w finansowym fair play. Od razu przy próbie zakupu zawodnika pokazuje Ci czy się zmieścisz czy nie.
- Premia dla pijawek agentów i za podpisanie kontraktu pobierana jest z budżetu transferowego a nie jak do tej pory wpisywana w koszta funkcjonowania klubu
- Przy kupnie zawodnika doszła opcja przedstaw ofertę mianowicie chcesz kupić Defoe(ja chciałem, bo nie gram tottenhamem - za łatwo) to proponujesz ileś tam kasy i klikasz przedstaw ofertę. Od razu(instant) dostajesz info od Bambiniego czy oferta im pasuje czy musisz coś dołożyć.

Jak tylko się dowiem czy mi wolno kupić grę w serwisie gram.pl to jutro kupuje. W Polsce gra kosztuje 100 zł czyli 25 euro. Tu w nl nowy FM kosztuje 50 euro. Zastanawiam się czy nie kupić z 20 sztuk i nie sprzedawać po 4 dychy :rotfl:
31 października 2013, 20:41
The futures of Nani, 26, Anderson, 25, Rafael, 23, and Ashley Young, 28, are all under threat at Manchester United after failing to impress new boss David Moyes. Full story: Sun (subscription required)
Brać Rafael`a!
1 listopada 2013, 10:29
tak - Rafael i Walker ... to byłaby obsada prawego skrzydła
1 listopada 2013, 10:58
RAFO THFC napisał(a):
tak - Rafael i Walker ... to byłaby obsada prawego skrzydła

Rafael z Fabio! Zresztą Rafaela można by przekwalifikować na lewą stronę wszak musiałby tam robić to samo co na prawej tylko inną nogą :rotfl:
1 listopada 2013, 11:57
jin_tae napisał(a):
Rafael z Fabio! Zresztą Rafaela można by przekwalifikować na lewą stronę wszak musiałby tam robić to samo co na prawej tylko inną nogą :rotfl:

Gorzej jakby Nam dali Fabio zamiast Rafaela, w sumie podobni :P
1 listopada 2013, 12:37
gdzieś pisali, że DL ma dać AVB - 40 mln na zawodników już zimą ... no to ja poproszę za to Benteke i Rafael-a ( 21 + 15 = 36 mln euro - [cennik z TRANSFERMARKT])
--------------------------------------------------------
myślę, że mając te 4 dychy można tych dwóch wyciągnąć - najwyżej, damy jeszcze Ade do AV w zamian :mysli:
1 listopada 2013, 13:14
RAFO THFC napisał(a):
gdzieś pisali, że DL ma dać AVB - 40 mln na zawodników już zimą ... no to ja poproszę za to Benteke i Rafael-a ( 21 + 15 = 36 mln euro - [cennik z TRANSFERMARKT])
--------------------------------------------------------
myślę, że mając te 4 dychy można tych dwóch wyciągnąć - najwyżej, damy jeszcze Ade do AV w zamian :mysli:

Wolę innego napastnika, który będzie dostępny już zimą. Niejaki Mandzukić ponoć ma na pieńku z Guardiolą. a co do Rafaela to brać bliźniaki. Zawsze się ktoś na lewą obronę przyda, bo Rose to nie jest gwarancja 100% obrony
1 listopada 2013, 14:45
Mandzukić to piłkarz dla Realu,a nie dla Spurs :bezradny:
1 listopada 2013, 18:49
PieS napisał(a):
Mandzukić to piłkarz dla Realu,a nie dla Spurs :bezradny:

No to utrzeć nosa ciulasom i wykupić im Benzemę z przed nosa
2 listopada 2013, 09:36
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555214744549380&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater

wszystko wskazuje na to że Pato będzie do wyciągnięcia w styczniu... Jak dla mnie jeżeli ma być zastępcą defoe to jak najbardziej tak !!! Defoe już pewnego poziomu nie przeskoczy, z powodzeniem by sobie radził w średniakach typu fulham. Myślę że jeżeli chcemy być coraz lepsi i mamy walczyć jak równy z równym z chealse i man city to powinniśmy się z nim pożegnać.
2 listopada 2013, 10:40
KonradM napisał(a):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=555214744549380&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1&theater

wszystko wskazuje na to że Pato będzie do wyciągnięcia w styczniu... Jak dla mnie jeżeli ma być zastępcą defoe to jak najbardziej tak !!! Defoe już pewnego poziomu nie przeskoczy, z powodzeniem by sobie radził w średniakach typu fulham. Myślę że jeżeli chcemy być coraz lepsi i mamy walczyć jak równy z równym z chealse i man city to powinniśmy się z nim pożegnać

To nie Defoe pewnego poziomu nie przeskoczy, tylko trener nie umie poziomu Defoe wykorzystać. Gra Soldado kosztem defoe mimo iż to Defoe jest w formie a nie Roberto
2 listopada 2013, 11:04
wszystko super tylko taki Pato za gra ze Stoke i pozniej przez rok bedzie sie leczył.. Ale za to w fifie bedzie klasowy napadzior :D
2 listopada 2013, 11:31
Jin - Benteke byłby lepszą opcją - zanim Mario "odpali" w BPL będzie wrzesień 2014r. --- a Belg już w tym "sosie" dochodzi do perfekcji :mysli: -- takiego nam trzeba co wejdzie od razu i będzie nachrzaniał bramy
2 listopada 2013, 11:57
Uważam tak samo jak Rafo , też jestem za Benteke bo już w tej lidze się sprawdził , a to czy Mandżukić by odpalił nie jest wcale pewne .
2 listopada 2013, 12:56
http://www.futbol.pl/node/476547

Jest Panowie z czego wybierać, bo ciekawi zawodnicy są do wyciągnięcia za darmo.

Jak dla mnie to moglibyśmy powalczyć o alternatywę dla Kyle'a Walkera w postaci Ignazio Abate.

Interesujący wygląda również nazwisko Andrei Pirlo, ale nie wiem czy już mając 34 lata będzie w stanie wnieść nową jakość w klubie.
2 listopada 2013, 13:26
hm - mam nadzieje, że AVB przegląda www.futbol.pl :mysli:
2 listopada 2013, 13:44
RAFO THFC napisał(a):
hm - mam nadzieje, że AVB przegląda www.futbol.pl :mysli:

Przeglądać nie musi, wystarczy, żeby wiedział kto jest za darmo do wyciągnięcia :P

Myślę, że zagraniczne serwisy również podają takie informacje :)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji