Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowa zima 2014

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2014
2 listopada 2013, 15:19
Co Borubar wpuścił to nie mam pytań :)

http://www.youtube.com/watch?v=E0zRE_M3l10
2 listopada 2013, 15:22
Szkoda Artura, zwłaszcza że Anglicy tak się nim ostatnio zachwycali. Oby to był jeden wybryk i nie oznaczał spadku formy, bo nie zniosę oglądania tamtego pajaca w bramce reprezentacji.
4 listopada 2013, 21:23
Danilo D'Ambrosio - na bok obrony ... Lamela miałby z kim pogadać po włosku ..:mysli:
4 listopada 2013, 21:36
4 listopada 2013, 21:41
im więcej Mou kupi napastników tym większe prawdopodobienstwo że Lukaku będzie na sprzedaż.
5 listopada 2013, 11:52
5 listopada 2013, 11:53
Skończcie temat Lukaku, jeśli odejdzie z Chelsea to na pewno do klubu znaczenie silniejszego (i bogatszego)niż Tottenham. :bezradny:
5 listopada 2013, 12:05
Znowu ten Koentrau. Rzygam tymi newsami o nim jak newsami o Damiao :blee:
5 listopada 2013, 12:14
Jeśli już to prędzej Torres będzie na sprzedaż niż Lukaku.
5 listopada 2013, 15:19
Mateuszek napisał(a):
Znowu ten Koentrau. Rzygam tymi newsami o nim jak newsami o Damiao :blee:

Rzygać to się czasem chce gdy się czyta twoje wypowiedzi, a to że Paulinho to lipa i w ogóle co to cholera jasna jest, Defoe w pizdu niech go wyrzucą, Anglik kogo to obchodzi?( Może kibiców?!), Coentrao jeden z najlepszych obrońców w świecie, na pewno w defensywie to już jest top, więc ja nie wiem co ty masz między uszami, ale jeśli zawodnik takiej klasy jest łączony z Nami to o klubie świadczy b. dobrze, i chyba powinniśmy się cieszyć?
5 listopada 2013, 15:27
Wzajemnie, wielcy zwolennicy Defoe na tym forum a tak to wszyscy płaczą że kurwa bramek nie strzelamy. Ale jak już napiszesz że Soldado jest zjebany albo Defoe to nagle zlatuje się "liga obrońców" i że niby jesteśmy nie zgrani :D Fuck Logic
5 listopada 2013, 15:49
Mateuszek napisał(a):
i że niby jesteśmy nie zgrani :D Fuck Logic

Czyli według Ciebie jesteśmy zgrani ,tak?
5 listopada 2013, 15:54
Już widzę... Kwiecień 2014, padaka grana.

"-ej, chłopaki przecież jeszcze się nie zgraliśmy" :P

Albo AVB się nie nadaje rzeczywiście do PL albo Soldado. I nie wyskakujcie mi że mamy tyle punktów co Chelsea i Liverpool bo to nie o to chodzi. Żeby utrzymać czołówkę nie da sie cały czas padaki grać.

A teraz czekam na hejty
6 listopada 2013, 17:55
Gdybyśmy byli zainteresowani Lukaku, to AVB by na pewno nie mówił takich rzeczy.

http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/news/avb-lukaku-could-have-avoided-lloris_116169.html

Jeśli ktoś jeszcze się łudził, to myślę, ze to rozwiewa wątpliwości
6 listopada 2013, 18:14
To ktoś wierzył w to że Chelsea tak sobie puści najbardziej perspektywicznego napastnika do rywala z ligi? Niesłychana naiwność. Everton na dłuższą metę raczej nie jest w stanie zagrozić Chelsea
6 listopada 2013, 21:39
:hejka:

bvb - arsenal druk londyn 0-1

dobrze, dobrze niech grają do maja i w finale łomot ..
6 listopada 2013, 21:44
RAFO THFC napisał(a):
:hejka:

bvb - arsenal druk londyn 0-1

dobrze, dobrze niech grają do maja i w finale łomot

Rafcio...nie finał. Niech będzię 1/2 bo ładniej w annałach brzmi:-)
7 listopada 2013, 00:34
racja
--
jeszcze pójdzie druk w finale i wygrają LM ;|
7 listopada 2013, 11:58
Mateuszek napisał(a):
Żeby utrzymać czołówkę nie da sie cały czas padaki grać.

A teraz czekam na hejty

To nie łyżwiarstwo figurowe - żeby utrzymać czołówkę, wystarczy gromadzić punkty
7 listopada 2013, 13:10
halabala napisał(a):
To nie łyżwiarstwo figurowe - żeby utrzymać czołówkę, wystarczy gromadzić punkty

:brawo:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji