Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512567 odsłon
2 sierpnia 2013, 17:20
2 sierpnia 2013, 17:45
najzwyczajniej się w rosji nie sprawdził, ciekawe czy w angli nie byłoby podobnie i ciekawe jaką ma tygodniówkesmackey napisał(a):hulk dobra alternatywa, zna się z AVB granie w nieczołowych klubach europy ewidentnie mu nie przeszkadzaile by kosztował? 30 mln? warto się zastanowić tym bardziej, że było coś, że mu się średnio widzi granie w rosji
2 sierpnia 2013, 17:52
andre napisał(a):Mam dośc niech w koncu odejdzie, a nie wszystko kręci się wokół Bale'a. Żaden piłkarz na świecie nie jest wart 100 mln, a jak tyle dają to ich jeszcze pocałować
Człowieku , ( nie wiem czy inni ) osobiście czuje taką więź z bale`m , że aż przykro mi się robi gdy ktoś wspomina , że może odejść . Gdybyś nie zauważył to nie on robi nagonki wokół siebie , a media . Żaden piłkarz na świecie nie jest wart 100 mln ? Każdy jest tyle wart ile się za niego daje .
2 sierpnia 2013, 17:56
"Mam nadzieję , że transfer bale`a do Realu Madryt za 105 mln euro to jakiś dowcip , to niesprawiedliwe ,że Real Madryt wydaje tak ogromne pieniądze na piłkarzy . Mam nadzieję , że od przyszłego sezonu - wraz z nadejściem nowych zasad ds. transferów - to się zmieni"
Jebany anal , niedość że nikogo nie kupił ( bo przecież miały przyjść wielkie gwiazdy ) to jeszcze się wpierdala ...
2 sierpnia 2013, 17:57
Drugler napisał(a):Oczywiście Wenger musiał dodać swoje 3 grosze w sprawie bale :
"Mam nadzieję , że transfer bale`a do Realu Madryt za 105 mln euro to jakiś dowcip , to niesprawiedliwe ,że Real Madryt wydaje tak ogromne pieniądze na piłkarzy . Mam nadzieję , że od przyszłego sezonu - wraz z nadejściem nowych zasad ds. transferów - to się zmieni"
Jebany anal , niedość że nikogo nie kupił ( bo przecież miały przyjść wielkie gwiazdy ) to jeszcze się wpierdala
i nikogo nie kupi, a za rok to i nie sprzeda
2 sierpnia 2013, 18:18
Drugler napisał(a):Oczywiście Wenger musiał dodać swoje 3 grosze w sprawie bale :
Jebany anal , niedość że nikogo nie kupił ( bo przecież miały przyjść wielkie gwiazdy ) to jeszcze się wpierdala
Przecież ten gośc ma racje. Rynek transferowy stał się chory własnie przez takie kluby jak min.real, city, psg, monaco i nie chodzi tutaj o to ile pieniędzy my dostaniemy a o to ile może wydać real, myślisz że oni dysponują taką kasą? oczywiście że nie ale jakoś bez problemu ją wyłożą, inne kluby nie mają takiej możliwości, muszą sprzedawać swoje gwiazdy bo są zadłużeni, ciekaw jestem jaki jest dług realu skoro mają taką polityke transferową i jakoś nikt sie do nich nie przypierdala, niestety liga hiszpańska(z naciskiem na dwa czołowe kluby) to pupilek pewenych dobrze znanych organizacji wystarczy popatrzeć na nominacje do 11 roku fify i juz nasuwa się pewna myśl.
2 sierpnia 2013, 18:22
- To naprawdę szaleństwo, co robi Real. Zresztą pozostałe kluby nie są lepsze. Wydawanie takich pieniędzy na piłkarzy to kiepski żart - skomentował trener Kanonierów. - My również zamierzamy trochę wydać, ale będą to przemyślane zakupy nie mające nic wspólnego z marketingiem w czystej postaci - dodał Wenger
- Jeśli podacie mi nazwiska piłkarzy, którzy rzeczywiście są dużo lepsi od moich obecnych zawodników, to jestem gotowy rozważyć ich transfer natychmiast - podsumował francuski szkoleniowiec.
2 sierpnia 2013, 18:31
Arcz napisał(a):najzwyczajniej się w rosji nie sprawdził, ciekawe czy w angli nie byłoby podobnie i ciekawe jaką ma tygodniówke
on i Witsel mają dużo wieksze od pozostałych bo spina o to była całkiem niedawno
2 sierpnia 2013, 18:34
RAFO THFC napisał(a):Wenger niech pilnuje sobie Arse !
Jego zdanie akurat znaczy tu tyle co zeszłoroczny śnieg
Ale troche prawdy w tym jest
real wydał juz z 70 mln zarobili z 50, są na minusie 20 i chcą kredyt na jeszcze 100. to jest chore
jak chcą szastać kasą jak Monaco to niech znajdą sobie szejka
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.