"Na wysokości zadania stanęli AVB i Daniel Levy, ale zdanie zawodnika było najważniejsze.
Biliśmy rekordy transferowe, żeby budować wspaniały projekt, a fundament z niego się wycofuje.
Rozumiem, że perspektywa gry w jednym z największych klubów na świecie jest ogromna, ale w przeszłości tacy wielcy gracze jak Del Piero, Totti, Lampard, Gerrard czy Ribery odmawiali "Los Blancos"."
- święte słowa Sawik!
Real-Marca- Madryt znów przypuścił na NAS atak!
A co my jesteśmy wylęgarnia piłkarzy dla tego kolosa na glinianych nogach?
- ja bym nie sprzedał GB za mniej niż 200 mln GBP do Anglii i 200 mln poza BPL
- DL - powinien ogłosić wszem i wobec, że w związku z tym, że piłkarz TOTT z numerem 11 chce odejść; klub nie będzie stawał mu na przeszkodzie i usiądzie do rozmów z każdym potencjalnym nabywcą mającym do wydania na niego minimum 200 milionów ...
Tylko niech nikt mi nie powtarza, że żaden piłkarz nie jest wart 100 mln. Już w tamtym roku byłem wyśmiewany, jak napisałem, że GB jest wart 100 mln i więcej --- i co? 2 sierpnia 2013 moje szacunki się sprawdzają? Ale dla bogatych misiów, jest teraz okres dojenia - patrz finansowe ograniczenia Platini-ego, które zaczną się w przyszłym roku... Dlatego powtórzę jak mantrę 200 baniek i ani funta mniej. Jeśli DL - sprzeda go taniej - to będzie katastrofa. Nie wspominając już, że sama jego sprzedaż jest już porażką dla klubu, kibiców, AVB ..