Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512569 odsłon
2 sierpnia 2013, 20:59
RAFO THFC napisał(a):--
Bale może być zastąpiony tylko Messim albo CR7
-- NIKT INNY NIE ZAGRA NA TYM POZIOMIE
He he no na nich to akurat nas nie stać, myśle właśnie o Hulku lub Willianie (myśle że jakby dostali oferte to by uciekli z rosji) ten Lamela też ciekawy grajek ale jego to ciężko bedzie wyciągnąć albo spróbować Di marie kupić. Ciekaw jestem czy Levy będzie wstanie dać 40 mln za któregoś z nich... po tym jak dał 30 mln za soldado i prawdopodobnie 30 za Contreao myślę że może nas wszystkich zaskoczyć
2 sierpnia 2013, 21:05
Daniel nie wyda więcej niż 26 mln GPB. Ten transfer Soldado, to był max dla TOTT i Daniela. Poza-tym jeśli GB odejdzie wszystkie ceny za Hulków itp. pójdą specjalnie dla THFC o 10 - 20% wyżej od wartości rynkowej. Wszyscy będą wiedzieć, że nasza skarbonka jest mega-duża i będą nas doić . ... i to jeszcze jeden powód, żeby Walijczyk został ...
2 sierpnia 2013, 21:28
Chyba tak powinno być, gdyby nie fakt, że Southampton miało kłopoty finansowe i Spurs dopłacili im jeszcze wtedy kasę, ale w zamian za to, że 100 % kwoty późniejszego transferu trafi do Tottenhamuolivier napisał(a):A czy czasami jak sprzedamy Bale to do Southampton nie trafia 25% ze sprzedaży ?
Z tego co czytam, to połowa z nas się założyłaRAFO THFC napisał(a):--
a ja J. Dniels'a przepierdolę
2 sierpnia 2013, 21:30
RAFO THFC napisał(a):--
a ja J. Dniels'a przepierdolę
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmGqEEqPQ83bCHZXupjC5WvFPipWDUxPEXI0JOmtrW6ga0NKqDBA
ja się zakładałem w czerwcu, jak na fali entuzjazmu północny Londyn grzmiał "Bale nie na sprzedaż". Może wygram, nadal w to wierzę, a jak nie ... cóż, zakład to zakład
2 sierpnia 2013, 22:02
Sawik napisał(a):I Real nie wydaje zarobionych pieniędzy, tylko bierze kredyty na zawodników. Oni po prostu chcą zrobić wszystko co w swojej mocy, bo jak go teraz nie ściągną, to w przyszłym roku tego nie zrobią, bo wejdą zasady fair play w futbolu, a już wtedy pan Perez nie będzie mógł stanąć w okienku Santander Bank i poprosić o pożyczkę w wysokości 100 milionów funtów.
Ciekawe co Hiszpanie w czasie kryzysu na taki kredyt dla Realu
a co do Bale jeśli to prawda ze chce odejść to po jaką cholere wbijał na okładke fify, a co najlepsze, reklamował lige angielską dla jakiegoś kanału
2 sierpnia 2013, 22:04
olivier napisał(a):Tymczasem Newcastle finalizuje transfer Gomisa z Lyon'u i wypożyczają Remy'ego z opcją pierwokupu . Dobre transfery
dobre jak na Newcastle, owszem. całe szczęście, że nikt nie wpadł na pomysł ściągnięcia kogoś z tej dwójki. Jeden błazen, drugi potencjalny gwałciciel, piłkarsko orłami też nie są. Oczywiście to tylko moje zdanie
2 sierpnia 2013, 22:09
mosaj napisał(a):dobre jak na Newcastle, owszem. całe szczęście, że nikt nie wpadł na pomysł ściągnięcia kogoś z tej dwójki. Jeden błazen, drugi potencjalny gwałciciel, piłkarsko orłami też nie są. Oczywiście to tylko moje zdanie
Na stronie Monaco pisali ze Gomis miał bardzo słaby sezon
mosaj, potencjalny
ktoś sie smiał ze Szczęsnego seniora a juz chyba oczyszczony, nie wiem dokładnie, ale juz na 2 czy 3 dzien czytałem ze to moze być sciema, nie ma co za szybko osądzac
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.