Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512569 odsłon

olivier

2 sierpnia 2013, 20:58

Nie ma co się sugerować spurscommunity, Levy nie jest na tyle głupi by wydawać 30 milionów euro na obrońce, wiedząc, że potrzebujemy pieniędzy na inne transfery. Z Coentrao to plotka, jak przyjdzie to tylko i wyłącznie z kasą za Bale.

KonradM

2 sierpnia 2013, 20:59

RAFO THFC napisał(a):
--
Bale może być zastąpiony tylko Messim albo CR7

-- NIKT INNY NIE ZAGRA NA TYM POZIOMIE

He he no na nich to akurat nas nie stać, myśle właśnie o Hulku lub Willianie (myśle że jakby dostali oferte to by uciekli z rosji) ten Lamela też ciekawy grajek ale jego to ciężko bedzie wyciągnąć albo spróbować Di marie kupić. Ciekaw jestem czy Levy będzie wstanie dać 40 mln za któregoś z nich... po tym jak dał 30 mln za soldado i prawdopodobnie 30 za Contreao myślę że może nas wszystkich zaskoczyć :]

Raptus1

2 sierpnia 2013, 21:02

To są wszystko machinacje księgowe. Wzięli przykład z Rostowskiego. My im Bale za dwa miliardy 658 milionów Ł, to oni nam Contreao za 768 mln Ł i 36 groszy.

RAFO THFC

2 sierpnia 2013, 21:05

Daniel nie wyda więcej niż 26 mln GPB. Ten transfer Soldado, to był max dla TOTT i Daniela. Poza-tym jeśli GB odejdzie wszystkie ceny za Hulków itp. pójdą specjalnie dla THFC o 10 - 20% wyżej od wartości rynkowej. Wszyscy będą wiedzieć, że nasza skarbonka jest mega-duża i będą nas doić . ... i to jeszcze jeden powód, żeby Walijczyk został ...

Diego

2 sierpnia 2013, 21:06

mosaj napisał(a):
ja nie będę pił, bo jak odejdzie to przegram 5 flaszek ... taki mały zakład ;)
Ty to wariat jesteś. Ja też się założyłem, ale tylko o symboliczne 5 zł :D

Diego

2 sierpnia 2013, 21:10

Do dzisiaj chętnie czytałem sobie wiadomości Przeglądu Sportowego, bo chłopaki mądrze tam prawili. Aż do godziny 22:11. Posłuchajcie:

22:21 - Nacer Chadli jest łączony z Tottenhamem. Do przyjścia do Londynu usilnie namawiają go rodacy: Dembele i Vertonghen

:zalamka::zalamka::zalamka:

olivier

2 sierpnia 2013, 21:15

A czy czasami jak sprzedamy Bale to do Southampton nie trafia 25% ze sprzedaży ?

RAFO THFC

2 sierpnia 2013, 21:18

Diego napisał(a):
Ty to wariat jesteś. Ja też się założyłem, ale tylko o symboliczne 5 zł :D

--
a ja J. Dniels'a przepierdolę :(

Diego

2 sierpnia 2013, 21:28

olivier napisał(a):
A czy czasami jak sprzedamy Bale to do Southampton nie trafia 25% ze sprzedaży ?
Chyba tak powinno być, gdyby nie fakt, że Southampton miało kłopoty finansowe i Spurs dopłacili im jeszcze wtedy kasę, ale w zamian za to, że 100 % kwoty późniejszego transferu trafi do Tottenhamu :ok:

RAFO THFC napisał(a):
--
Z tego co czytam, to połowa z nas się założyła :D

KonradM

2 sierpnia 2013, 21:29

olivier napisał(a):

wykupiliśmy parę lat temu tą opcje bodajże za 1 mln funtów :P

mosaj

2 sierpnia 2013, 21:30

RAFO THFC napisał(a):
--

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmGqEEqPQ83bCHZXupjC5WvFPipWDUxPEXI0JOmtrW6ga0NKqDBA

ja się zakładałem w czerwcu, jak na fali entuzjazmu północny Londyn grzmiał "Bale nie na sprzedaż". Może wygram, nadal w to wierzę, a jak nie ... cóż, zakład to zakład ;) boli mnie tylko, jak z każdej strony słyszę, że bez Bale'a będzie top10 max, ale niektórym nie da się przemówić do rozsądku ;)

Diego

2 sierpnia 2013, 21:35

Przez Bale'a wpadniemy w długi! Co on sobie wyobraża? Niech przynajmniej odda nam kasę, by pokryć koszty spłacenia zakładów. Co on sobie wyobraża? my w niego wierzyliśmy, a on takie rzeczy... :D

Diego

2 sierpnia 2013, 21:36

Diego Lugano w WBA. Bardzo ciekawy transfer...i to za darmo :mysli:

olivier

2 sierpnia 2013, 21:47

Tymczasem Newcastle finalizuje transfer Gomisa z Lyon'u i wypożyczają Remy'ego z opcją pierwokupu . Dobre transfery.

moshino

2 sierpnia 2013, 21:55

olivier napisał(a):
wykupismy to dodalismy mlodego bramkarza i teaz to jest tylko 3% :-)

olivier

2 sierpnia 2013, 22:01

Clint Dempsey blisko Seattle Sounders, jak podaje ESPN.

Robert

2 sierpnia 2013, 22:02

Sawik napisał(a):
I Real nie wydaje zarobionych pieniędzy, tylko bierze kredyty na zawodników. Oni po prostu chcą zrobić wszystko co w swojej mocy, bo jak go teraz nie ściągną, to w przyszłym roku tego nie zrobią, bo wejdą zasady fair play w futbolu, a już wtedy pan Perez nie będzie mógł stanąć w okienku Santander Bank i poprosić o pożyczkę w wysokości 100 milionów funtów.

Ciekawe co Hiszpanie w czasie kryzysu na taki kredyt dla Realu:rotfl:

a co do Bale jeśli to prawda ze chce odejść to po jaką cholere wbijał na okładke fify, a co najlepsze, reklamował lige angielską dla jakiegoś kanału:nerwus:

mosaj

2 sierpnia 2013, 22:04

olivier napisał(a):
Tymczasem Newcastle finalizuje transfer Gomisa z Lyon'u i wypożyczają Remy'ego z opcją pierwokupu . Dobre transfery

dobre jak na Newcastle, owszem. całe szczęście, że nikt nie wpadł na pomysł ściągnięcia kogoś z tej dwójki. Jeden błazen, drugi potencjalny gwałciciel, piłkarsko orłami też nie są. Oczywiście to tylko moje zdanie ;)

Robert

2 sierpnia 2013, 22:09

mosaj napisał(a):
dobre jak na Newcastle, owszem. całe szczęście, że nikt nie wpadł na pomysł ściągnięcia kogoś z tej dwójki. Jeden błazen, drugi potencjalny gwałciciel, piłkarsko orłami też nie są. Oczywiście to tylko moje zdanie ;)

Na stronie Monaco pisali ze Gomis miał bardzo słaby sezon:P

mosaj, potencjalny:P
ktoś sie smiał ze Szczęsnego seniora a juz chyba oczyszczony, nie wiem dokładnie, ale juz na 2 czy 3 dzien czytałem ze to moze być sciema, nie ma co za szybko osądzac:luzik:

Diego

2 sierpnia 2013, 22:11

Wie ktoś może na czym ma to fair play konkretnie polegać? Gdyby nie te szejki wszystkie to by te zasada nigdy nie weszła.

Btw. Jak klub, który ma ponad pół miliarda zadłużenia, może wydawać na transfery grubo ponad 100 mln? :glupek:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła