Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512563 odsłony

Mateusz

3 sierpnia 2013, 08:04

Dobrze, że pozbywamy się Dempseya. Lubie go, ale jak przechodził to myślałem, że da nam trochę więcej niż kilka dobitek i parę przebłysków. Jeśli Bale odszedłby za rok za 100~mln euro, to Levy jest geniuszem.

RAFO THFC

3 sierpnia 2013, 08:24

Ramzes napisał(a):
wtf? poszedłem spać, co sie stało?

- co się stało?
1. Dempsey wraca do USA. Żegnamy kolegę..
2. DL ponoć odrzucił możliwość przejścia GB11 w tym roku do Realu. Hiszpanie dają 96 mln GBP. Jednak, zakup został odłożony w czasie do przyszłego letniego okienka transferowego... Bale, został w Londynie i nie zagra w Monaco. Pewnie, myślał, że będzie musiał coś podpisać dzisiejszego wieczora, ale PREZES pokazał, kto rządzi poza boiskiem na WHL - jeśli to prawda - S Z A C U N.
-- Myślę, że Walijczykowi przejdzie foch do meczu z Espanyol-em 10.08.2013 i zobaczymy go na WHL. :mysli:

KonradM

3 sierpnia 2013, 08:30

Rafo skąd masz ifo że Levy odrzucił możliwość odejścia w tym oknie Garetha ? Casenader ser to malo wiarygodne źródło, czy masz coś jeszcze ?

RAFO THFC

3 sierpnia 2013, 08:38

olivier napisał(a):
Cadena Ser raczej nie kłamie, to ona jako pierwsza potwierdziła transfer Soldado do nas

--

benio997

3 sierpnia 2013, 08:43

Panowie jak to się okaże prawda idę do kumpla (kibic anali ) pić ;d haha I to mi się podoba ;p Już widzę jego minę ;d (bezcenne )

KonradM

3 sierpnia 2013, 08:47

RAFO THFC napisał(a):
--

ale to samo źródło mówiło o tym że Villa przechodzi do nas...

KonradM

3 sierpnia 2013, 08:48

i że higuain idzie do arsenalu albo Lewy negocjuje z realem...

RAFO THFC

3 sierpnia 2013, 08:54

Daniel - ma pewien PROJEKT i tego się trzyma. Bale, w tym wszystkim, przynajmniej jeszcze przez rok miał odgrywać kluczową rolę. To on rozdaje karty i nie wyrzuci na początku gry swojego Jokera... Gdyby u nas był jakiś inny prezes, GB11 byłby już dziś spakowany, ale DL to businessman starej daty. Ma swój honor i miliony lub miliardy nie robią na nim wrażenia - wydaje się, że inne wartości są ponad to(?) ... nie pozostaje nic jak tylko zmienić avatar

RAFO THFC

3 sierpnia 2013, 08:57

''nie pozostaje nic jak tylko zmienić avatar''

- jeśli to prawda i GB11 zostanie jeszcze na minimum rok

:mysli:

jin_tae

3 sierpnia 2013, 09:03

RAFO THFC napisał(a):
Daniel - ma pewien PROJEKT i tego się trzyma. Bale, w tym wszystkim, przynajmniej jeszcze przez rok miał odgrywać kluczową rolę. To on rozdaje karty i nie wyrzuci na początku gry swojego Jokera... Gdyby u nas był jakiś inny prezes, GB11 byłby już dziś spakowany, ale DL to businessman starej daty. Ma swój honor i miliony lub miliardy nie robią na nim wrażenia - wydaje się, że inne wartości są ponad to(?) ... nie pozostaje nic jak tylko zmienić avatar

Gorzej jak się Bale zatnie i za rok będzie kosztował 20 mln, albo fair play nie pozwoli Perezowi wyłożyć 100 mln plus na Bale

Drugler

3 sierpnia 2013, 09:08

Raczej nie powinniśmy sprzedawać dempseya , a ( wydaje mi się ) ,że pierwsi do odstrzału powinni być : parker/sigrudson - w tym sezonie bardzo słabo grali , a parkerkowi nie mogę wybaczyć pustej bramki na whl w ćwierćfinale LE ...

Drugler

3 sierpnia 2013, 09:11

Defoe jest łączony z QPR - to on ma ich wyciągnąć z championship

Gan1982

3 sierpnia 2013, 09:12

Bardzo lubię Parkera, ale fakt to już nie ten poziom. Kontuzja go odmieniła, a Demps to zawsze gwarant bramek, tu dołoży głowę, tam nogę i gol

NotYet

3 sierpnia 2013, 09:19

RealMadrid.pl napisał(a):
Cała sytuacja nie podoba się 24-latkowi, który zastanawia się nad zwołaniem konferencji prasowej, prawdopodobnie w sobotę lub w poniedziałek. Bale oznajmiłby, że jest rozczarowany, a nawet czuje się oszukany przez Daniela Levy'ego i pragnie odejść z klubu już teraz.

Jeśli nie odejdzie w tym roku, to wątpię, że w następnym Real będzie oferował tę samą kwotę, gdzie zawodnik będzie miał już rok kontraktu mniej.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła