Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512593 odsłony

Drugler

3 sierpnia 2013, 13:07

RAFO THFC napisał(a):
-
:|

Taką minę będziesz miał , gdy bale wbije na boisko i strzeli hat-tricka ;)

Arcz

3 sierpnia 2013, 13:11

Drugler napisał(a):
Taką minę będziesz miał , gdy bale wbije na boisko i strzeli hat-tricka ;)

jak ma wbić skoro nie ma go w składzie?

Arcz

3 sierpnia 2013, 13:16

KonradM napisał(a):
dlaczego mi sie dodał 4 razy ten sam post ? :glupek:

czasem sie tak dzieje jak się kliknie więcej razy"wykonaj" bądź net lekko przymuli

RAFO THFC

3 sierpnia 2013, 13:18

KonradM napisał(a):
dlaczego mi sie dodał 4 razy ten sam post ? :glupek:

puść 4 w Jokera

:]

Drugler

3 sierpnia 2013, 13:20

Arcz napisał(a):
jak ma wbić skoro nie ma go w składzie?

Napisałem to ironicznie ;)

Bale podobno w środę ma ogłosić konferencje prasową , na które powie czy zostaje , czy odchodzi .

trzaskal

3 sierpnia 2013, 13:35

The Times podaje, że w środę Bale podpisze już umowę z tymi gnidami.

Gan1982

3 sierpnia 2013, 13:42

szczerze to niech juz spierdala. Mam dosc, jakby chcial zostac to by jasno i wyraznie dal wszystkim do zrozumienia co mysli na temat plot, a jako ze siedzi cicho, znaczy ze odejdzie. Byl dla mnie wzorem mlodego, ambitnego chlopaka. Teraz stanie sie kolejnym klamca. Wierzylem w niego na dlugo przed liga mistrzow, mowilem kumplowi ( fan chelsea ) ze ten chlopak bedzie gwiazda. Mial byc naszym Gerrardem czy Terrym a zostanie kolejnym szczurem ktory musli ze zajebany real i prezesik perezik dadza mu jakies tytuly. Jeszcze wafel pozaluje, a wszyscy fani realu ktorzy mi sie napatocza dostana lomot, za swoj faszystowski klub.

jin_tae

3 sierpnia 2013, 13:56

Gan1982 napisał(a):
Mial byc naszym Gerrardem czy Terrym

W tych czasach nie ma czegoś takiego jak legendy. Legendy były w latach 1990 2000 jak nie płaciło się milionów i pensje w klubach były względnie ujednolicone. Teraz jesteś legendą tam gdzie więcej płacą i gdzie jest się bardziej medialnym.

Drugler

3 sierpnia 2013, 13:58

Tello z którym byliśmy łączeni podpisał kontrakt z barceloną na klauzule 25 mln euro .

Gan1982

3 sierpnia 2013, 14:10

co za dzien, tak mnie ten Bale wkurzyl ze rozwalilem przypadkiem przednia szybe w samochodzie :-(

jin_tae

3 sierpnia 2013, 14:14

Gan1982 napisał(a):
co za dzien, tak mnie ten Bale wkurzyl ze rozwalilem przypadkiem przednia szybe w samochodzie :-(

młotkiem czy bejsbolem ?:rotfl:

trzaskal

3 sierpnia 2013, 14:31

kaszti86 napisał(a):
Ma ktoś skład na mecz z Monaco?

Może nawet tak skład wyglądać:

Hugo Lloris; Kyle Walker, Milos Veljkovic, Younes Kaboul, Benoit Assou Ekotto; Scott Parker, Paulinho, Mousa Dembele; Aaron Lennon, Nacer Chadli, Emmanuel Adebayor

playmaker

3 sierpnia 2013, 14:42

apropo, nie wiecie czy w kadrze na Monaco znalazl sie Soldier?

trzaskal

3 sierpnia 2013, 15:05

Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 4 min
We have reached agreement with Major League Soccer for the transfer of Clint Dempsey. #THFC

KonradM

3 sierpnia 2013, 15:10

trzaskal napisał(a):
Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 4 min
We have reached agreement with Major League Soccer for the transfer of Clint Dempsey. #THFC

No i ja się cieszę, fakt że strzelił kilka ważnych bramek ale zazwyczaj strasznie mnie irytował, nie potrafił przyjąć piłki ciągle mu odskakiwała z czego straty były. Już rok temu po jego transferze napisałem żeby się wszyscy nie jarali tym transferem i miałem racje szkoda że wtedy nie udało się moutinho zamiast niego kupić...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła