Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512593 odsłony
3 sierpnia 2013, 13:42
szczerze to niech juz spierdala. Mam dosc, jakby chcial zostac to by jasno i wyraznie dal wszystkim do zrozumienia co mysli na temat plot, a jako ze siedzi cicho, znaczy ze odejdzie. Byl dla mnie wzorem mlodego, ambitnego chlopaka. Teraz stanie sie kolejnym klamca. Wierzylem w niego na dlugo przed liga mistrzow, mowilem kumplowi ( fan chelsea ) ze ten chlopak bedzie gwiazda. Mial byc naszym Gerrardem czy Terrym a zostanie kolejnym szczurem ktory musli ze zajebany real i prezesik perezik dadza mu jakies tytuly. Jeszcze wafel pozaluje, a wszyscy fani realu ktorzy mi sie napatocza dostana lomot, za swoj faszystowski klub.
3 sierpnia 2013, 13:56
Gan1982 napisał(a):Mial byc naszym Gerrardem czy Terrym
W tych czasach nie ma czegoś takiego jak legendy. Legendy były w latach 1990 2000 jak nie płaciło się milionów i pensje w klubach były względnie ujednolicone. Teraz jesteś legendą tam gdzie więcej płacą i gdzie jest się bardziej medialnym.
3 sierpnia 2013, 15:10
trzaskal napisał(a):Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 4 min
We have reached agreement with Major League Soccer for the transfer of Clint Dempsey. #THFC
No i ja się cieszę, fakt że strzelił kilka ważnych bramek ale zazwyczaj strasznie mnie irytował, nie potrafił przyjąć piłki ciągle mu odskakiwała z czego straty były. Już rok temu po jego transferze napisałem żeby się wszyscy nie jarali tym transferem i miałem racje szkoda że wtedy nie udało się moutinho zamiast niego kupić...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.