Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512555 odsłon

RAFO THFC

3 sierpnia 2013, 15:26

playmaker napisał(a):
Dzieki Demps za przerwanie klatwy z Manchesterem :)

dokładnie:ok:

Diego

3 sierpnia 2013, 15:30

Wiadomo chociaż ile Jankesi za niego zapłacili? :mysli:

Dzudolffo

3 sierpnia 2013, 15:30

trzaskal napisał(a):
Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 4 min
We have reached agreement with Major League Soccer for the transfer of Clint Dempsey. #THFC

Ja go zapamiętam przez bramki z Manchesterami, w LE parę ważnych goli strzelił. Kiedy był potrzebny to się pojawiał i strzelał. Przygoda na WHL dobiegła końca. Powodzenia Deuce!

trzaskal

3 sierpnia 2013, 15:35

Diego napisał(a):
Wiadomo chociaż ile Jankesi za niego zapłacili? :mysli:

9 mln USD także prawie tyle samo za ile go kupiliśmy.

Mateusz

3 sierpnia 2013, 15:38

Na dzisiaj składzik: Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe

Gan1982

3 sierpnia 2013, 15:39

Jin, bejsbola nie mialem, moze to i lepiej bo to nie koniec moich koszmarow. Samochod padl na amen, zapewne pompa paliwowa. jakbym mial cos pod reka to bym go rozpierdzielil w calosci.
A co do Dempsa to bedzie mi go brakowac, fajny skromny facet, ktory wiedzial gdzie jego miejsce w szeregu, a jak trzeba bylo to walil bramy :-)

Zoltrix

3 sierpnia 2013, 15:59

Friedel, Naughton, Stewart, Bentaleb, Carroll, Huddlestone, Townsend, Kane.

nie ma Ade, zobaczymy co ciekawego pokaze Chadli

Drugler

3 sierpnia 2013, 18:15

Rodgers powiedział , że suarez jest wart połowę ceny bale`a , czyli za 50 mln euro jest do wzięcia .

KonradM

3 sierpnia 2013, 18:19

Drugler napisał(a):
Rodgers powiedział , że suarez jest wart połowę ceny bale`a , czyli za 50 mln euro jest do wzięcia

Jak tak to mu trochę pocisnoł :P

Mr_Johny

3 sierpnia 2013, 19:38

Drugler napisał(a):
Rodgers powiedział , że suarez jest wart połowę ceny bale`a , czyli za 50 mln euro jest do wzięcia

Suareza bym chętnie u nas widział Soldado+Suarez to byłby świetny atak, ale nie ma co się nastawiać, w tym okienku za nikogo nie zapłacimy więcej niż za Soldado. Jeżeli Bale odejdzie to Di Maria w tej chwili byłby najlepszym zastępstwem. Poza tym nie szukałbym żadnego LO, Rose już prezentuje dobry poziom i myślę, że spokojnie może grać w pierwszej 11, natomiast stoper jest konieczny: Rolando, Alderweireld, widział bym u nas Suboticia ale raczej nie do ruszenia :P No i na koniec Eriksena kupić, jak dla mnie gra na poziomie Gotze a za dużo mniejsze pieniądze możemy go mieć :)

jin_tae

3 sierpnia 2013, 19:41

Stoperów jest mnóstwo do wyjęcia. Toby, Lombaerts, Dragovic(już nieaktualne) Shawcross(mówcie co chcecie, dla mnie to dobry a nawet bardzo dobry stoper) czy nawet wyrwać na sezon Jagielkę w pakiecie z Nikodemem Baines'em.

mosaj

3 sierpnia 2013, 20:22

jin_tae napisał(a):
Stoperów jest mnóstwo do wyjęcia. Toby, Lombaerts, Dragovic(już nieaktualne) Shawcross(mówcie co chcecie, dla mnie to dobry a nawet bardzo dobry stoper) czy nawet wyrwać na sezon Jagielkę w pakiecie z Nikodemem Baines'em

i nagle okazało się, że musimy kupić środkowego defensora :| bo jeśli w sezon mamy wchodzić z Fryersem ... to przygotujmy już sąsiadów na liczne "k****, ja p****" w weekendy ;) zgadzam się z jinem - Shawcross lub Toby i będzie good.

jin_tae

3 sierpnia 2013, 20:47

Jest jeszcze jeden zawodnik, Ashley Williams. Po co ma przechodzić do Arsenalu - gorszego klubu bez większej przyszłości, z gorszym menagerem jak może wpaść do nas i zasmakować prawdziwej walki o cele :cwaniak:

Mr_Johny

4 sierpnia 2013, 04:05

jin_tae napisał(a):
Jest jeszcze jeden zawodnik, Ashley Williams. Po co ma przechodzić do Arsenalu - gorszego klubu bez większej przyszłości, z gorszym menagerem jak może wpaść do nas i zasmakować prawdziwej walki o cele :cwaniak:

tez o nim myslalem, ale musialbym go wywalic ze skladu w FPL wywalic bo bym za duzo od nas mial :P

Motorniczy

4 sierpnia 2013, 07:07

@up
Nie wiedziałem że Demps rapuje :P

Sounders FC ---> sponsor Xbox (Microsoft) i wszystko jasne

Drugler

4 sierpnia 2013, 07:15

Motorniczy napisał(a):
@up
Nie wiedziałem że Demps rapuje :P

Sounders FC ---> sponsor Xbox (Microsoft) i wszystko jasne

W Londynie taki niepozorny a w USA , hohoho :) Całkiem dobrze mu to idzie .

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła