6 sierpnia 2013, 08:00
Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512549 odsłon
6 sierpnia 2013, 08:03
6 sierpnia 2013, 11:57
6 sierpnia 2013, 14:00
jin_tae napisał(a):
Moyesowi też grozili i jakoś nic mu sie nie stało, zresztą o ile to prawda z tym Balem
6 sierpnia 2013, 14:51
Motorniczy napisał(a):
Bale tez mial co najmniej 2 epic missy, a bys go raczej od nas nie wypierdolil.
6 sierpnia 2013, 15:28
http://www.youtube.com/watch?v=O5Qj6EMC7k4Hades napisał(a):Bale tez mial co najmniej 2 epic missy, a bys go raczej od nas nie wypierdolil.
http://www.youtube.com/watch?v=9zusdi5Fj4Q
Dokładnie
6 sierpnia 2013, 15:50
bez napisy ziomuś, czy ja napisałem że Lameli nie chce?Hades napisał(a):Bale tez mial co najmniej 2 epic missy, a bys go raczej od nas nie wypierdolil.
Tylko podesłałem linka, bo sytuacja troche nie bardzo. A jak oglądałem na żywo to sie za łeb złpałem jak czegoś takiego można nie włożyć tym bardziej w meczu derbowym
6 sierpnia 2013, 18:46
RAFO THFC napisał(a):myślę, że za późno już na spektakularne transfery - teraz, kupić ŚO i jedziemy!! ... oczywiście z Bale --- za 12 dni pierwszy mecz z CRYSTAL PALECE (OCZYWIŚCIE SHROT MOŻNA WYPRZEDAWAĆ DO 2 IX)
Nie wiem Rafo czy czytałeś wypowiedź dyrektora Tottenhamu:
COYS News
Tottenham non-executive director Sir Keith Mills accepts that the club will struggle to stop Gareth Bale from making a move to Real Madrid if that is his wish.
Mills concedes the appeal of guaranteed Champions League football at the Bernabeu is a strong one, but he has not given up hope of keeping Bale to help fulfil Tottenham's own European ambitions.
Real Madrid coach Carlo Ancelotti revealed last week that the nine-time European champions were in talks with Spurs over a possible deal for Bale, for a reported fee of £86m.
6 sierpnia 2013, 19:15
COYS News
Tottenham non-executive director Sir Keith Mills accepts that the club will struggle to stop Gareth Bale from making a move to Real Madrid if that is his wish.
Mills concedes the appeal of guaranteed Champions League football at the Bernabeu is a strong one, but he has not given up hope of keeping Bale to help fulfil Tottenham's own European ambitions.
Real Madrid coach Carlo Ancelotti revealed last week that the nine-time European champions were in talks with Spurs over a possible deal for Bale, for a reported fee of £86m."
niedobrze, ale jakby to wyszło z ust Levy-go bardziej bym się martwił ...
6 sierpnia 2013, 19:38
nie wiadomo jak bardzo jest zaogniona sytuacja z Bale, wydaje się, że nie jest taka kaszanka jak z Luką i CFC ... tylko w tym opieram swoje nadzieje, że utrzymamy Walijczyka, przetrwaliśmy jedną sagę z Luką Modric-em i przetrwamy i to ... Daniel takich Perez-ów w negocjacjach to wciąga "jedną dziurką od nosa" --- już mówi się o tym, że na wzmiankę miałby pójść A. Morata ...
Heh - dlaczego? Bo Daniel wie, że najlepszą obroną jest atak!
Nie od dziś wiadomo, że AM jest największą nadzieją i jeszcze nieoszlifowanym diamentem siły ofensywnej Realu jak i repy Hiszpanii ... dziś jest wart może 15-20 mln euro, ale za 2-3 lata to może być sumka zbliżona do Bale
Realowi, bardzo, bardzo niesmak jest rozstanie za AM tak ja nam z GB ... dobra strategia TOTT. -- Do tego nie zeszedłbym ani grosza (jak Valencia) z ceny 120 mln euro i określił datę ewentualnej wpłaty okrągłej sumy na 10 sierpnia 2013r. --- tak, żeby mieć tydzień na zakupy z tej kwoty
6 sierpnia 2013, 19:47
RAFO THFC napisał(a):---
nie wiadomo jak bardzo jest zaogniona sytuacja z Bale, wydaje się, że nie jest taka kaszanka jak z Luką i CFC ... tylko w tym opieram swoje nadzieje, że utrzymamy Walijczyka, przetrwaliśmy jedną sagę z Luką Modric-em i przetrwamy i to ... Daniel takich Perez-ów w negocjacjach to wciąga "jedną dziurką od nosa" --- już mówi się o tym, że na wzmiankę miałby pójść A. Morata ...
Heh - dlaczego? Bo Daniel wie, że najlepszą obroną jest atak!
Nie od dziś wiadomo, że AM jest największą nadzieją i jeszcze nieoszlifowanym diamentem siły ofensywnej Realu jak i repy Hiszpanii ... dziś jest wart może 15-20 mln euro, ale za 2-3 lata to może być sumka zbliżona do Bale
Realowi, bardzo, bardzo niesmak jest rozstanie za AM tak ja nam z GB ... dobra strategia TOTT. -- Do tego nie zeszedłbym ani grosza (jak Valencia) z ceny 120 mln euro i określił datę ewentualnej wpłaty okrągłej sumy na 10 sierpnia 2013r. --- tak, żeby mieć tydzień na zakupy z tej kwoty
Tottenham director: 'We want Gareth Bale to stay but if he’s desperate to go we can’t force him to play for us'
6 sierpnia 2013, 20:11
---
zgoda, ale jeśli nie mają 120 mln (i nie w żadnych ratach) i nie dadzą Moraty to GB11 powinien zrozumieć, że my chcieliśmy go uszczęśliwić życiem na płw. Iberyjskim --- ale z gołodupcami interesy w świecie piłki nożnej nie mają racji bytu, to wina Realu, że nie mają kasy nie Spurs --- tak?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.