Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512549 odsłon

Efendi6

6 sierpnia 2013, 08:00

Jeśli by grał u nas tak jak w Porto to naprawdę dobry zastępca na Garetha. Ale trzeba brać pod uwagę że to nie jest tani zawodnik, a rok w Rosi zmarnowany. No ale zapewne bardzo doświadczony, i z AVB zna się bardzo dobrze, wiedz jeśli Gareth nas porzuci a jednak wszystko na to wskazuje, nie powinniśmy się zastanawiać z jego sprzedażą, bo do sezonu coraz mniej czasu,.. I w takim wypadku brać Hulka lub Lamelę. No ale jeszcze co w takim razie ze środkiem obrony? i nadal nie pozbyliśmy się szrotu. (Parker, Huddlestone,Adebayor, no i Livermore) No Dempseya to mi troszkę szkoda. Zawsze wiedział gdzie nogę dostawić. :kotek: Ale liczę na to czy z Belem czy bez niego ten sezon będzie dla nas dobry, tylko niech kupują środek obrony?! Bo z tym co mamy na razie to, plagę kontuzji :( to wyście na boisko przyprawia kibiców o palpitacje serca:boisie::boisie::boisie::boisie:

Drugler

6 sierpnia 2013, 08:13

Suarez za 50 mln , bernard za 24,5 mln = 75 mln euro . Brać w ciemno :)

jin_tae

6 sierpnia 2013, 08:51

Remy w newcastle, Taraabt w Fulham. Ciekawie się robi w lidze :brawo:

Drugler

6 sierpnia 2013, 09:38

jin_tae napisał(a):
Taraabt w Fulham.

Mimo wszystko chętnie bym zobaczył u nas taraabta ;<

andre

6 sierpnia 2013, 12:41

Drugler napisał(a):
Suarez za 50 mln , bernard za 24,5 mln = 75 mln euro . Brać w ciemno :)

Tak a skąd wziąć na to kase? ;p w jakiej bajce żyjesz. levy to nie szejk

Motorniczy

6 sierpnia 2013, 15:50

Hades napisał(a):
Bale tez mial co najmniej 2 epic missy, a bys go raczej od nas nie wypierdolil. ;P
bez napisy ziomuś, czy ja napisałem że Lameli nie chce? :ok:
Tylko podesłałem linka, bo sytuacja troche nie bardzo. A jak oglądałem na żywo to sie za łeb złpałem jak czegoś takiego można nie włożyć tym bardziej w meczu derbowym :krzyk:

RAFO THFC

6 sierpnia 2013, 18:39

myślę, że za późno już na spektakularne transfery - teraz, kupić ŚO i jedziemy!! ... oczywiście z Bale --- za 12 dni pierwszy mecz z CRYSTAL PALECE (OCZYWIŚCIE SHROT MOŻNA WYPRZEDAWAĆ DO 2 IX)

trzaskal

6 sierpnia 2013, 18:46

RAFO THFC napisał(a):
myślę, że za późno już na spektakularne transfery - teraz, kupić ŚO i jedziemy!! ... oczywiście z Bale --- za 12 dni pierwszy mecz z CRYSTAL PALECE (OCZYWIŚCIE SHROT MOŻNA WYPRZEDAWAĆ DO 2 IX)

Nie wiem Rafo czy czytałeś wypowiedź dyrektora Tottenhamu:

COYS News
Tottenham non-executive director Sir Keith Mills accepts that the club will struggle to stop Gareth Bale from making a move to Real Madrid if that is his wish.

Mills concedes the appeal of guaranteed Champions League football at the Bernabeu is a strong one, but he has not given up hope of keeping Bale to help fulfil Tottenham's own European ambitions.

Real Madrid coach Carlo Ancelotti revealed last week that the nine-time European champions were in talks with Spurs over a possible deal for Bale, for a reported fee of &#163;86m.

RAFO THFC

6 sierpnia 2013, 19:15

"Nie wiem Rafo czy czytałeś wypowiedź dyrektora Tottenhamu:

COYS News
Tottenham non-executive director Sir Keith Mills accepts that the club will struggle to stop Gareth Bale from making a move to Real Madrid if that is his wish.

Mills concedes the appeal of guaranteed Champions League football at the Bernabeu is a strong one, but he has not given up hope of keeping Bale to help fulfil Tottenham's own European ambitions.

Real Madrid coach Carlo Ancelotti revealed last week that the nine-time European champions were in talks with Spurs over a possible deal for Bale, for a reported fee of &#163;86m."

niedobrze, ale jakby to wyszło z ust Levy-go bardziej bym się martwił ...
:zmeczony:

RAFO THFC

6 sierpnia 2013, 19:38

---
nie wiadomo jak bardzo jest zaogniona sytuacja z Bale, wydaje się, że nie jest taka kaszanka jak z Luką i CFC ... tylko w tym opieram swoje nadzieje, że utrzymamy Walijczyka, przetrwaliśmy jedną sagę z Luką Modric-em i przetrwamy i to ... Daniel takich Perez-ów w negocjacjach to wciąga "jedną dziurką od nosa" --- już mówi się o tym, że na wzmiankę miałby pójść A. Morata ...
Heh - dlaczego? Bo Daniel wie, że najlepszą obroną jest atak!
Nie od dziś wiadomo, że AM jest największą nadzieją i jeszcze nieoszlifowanym diamentem siły ofensywnej Realu jak i repy Hiszpanii ... dziś jest wart może 15-20 mln euro, ale za 2-3 lata to może być sumka zbliżona do Bale:ok:
Realowi, bardzo, bardzo niesmak jest rozstanie za AM tak ja nam z GB ... dobra strategia TOTT. -- Do tego nie zeszedłbym ani grosza (jak Valencia) z ceny 120 mln euro i określił datę ewentualnej wpłaty okrągłej sumy na 10 sierpnia 2013r. --- tak, żeby mieć tydzień na zakupy z tej kwoty:tak:

trzaskal

6 sierpnia 2013, 19:47

RAFO THFC napisał(a):
---
nie wiadomo jak bardzo jest zaogniona sytuacja z Bale, wydaje się, że nie jest taka kaszanka jak z Luką i CFC ... tylko w tym opieram swoje nadzieje, że utrzymamy Walijczyka, przetrwaliśmy jedną sagę z Luką Modric-em i przetrwamy i to ... Daniel takich Perez-ów w negocjacjach to wciąga "jedną dziurką od nosa" --- już mówi się o tym, że na wzmiankę miałby pójść A. Morata ...
Heh - dlaczego? Bo Daniel wie, że najlepszą obroną jest atak!
Nie od dziś wiadomo, że AM jest największą nadzieją i jeszcze nieoszlifowanym diamentem siły ofensywnej Realu jak i repy Hiszpanii ... dziś jest wart może 15-20 mln euro, ale za 2-3 lata to może być sumka zbliżona do Bale:ok:
Realowi, bardzo, bardzo niesmak jest rozstanie za AM tak ja nam z GB ... dobra strategia TOTT. -- Do tego nie zeszedłbym ani grosza (jak Valencia) z ceny 120 mln euro i określił datę ewentualnej wpłaty okrągłej sumy na 10 sierpnia 2013r. --- tak, żeby mieć tydzień na zakupy z tej kwoty:tak:

Tottenham director: 'We want Gareth Bale to stay but if he&#8217;s desperate to go we can&#8217;t force him to play for us'

RAFO THFC

6 sierpnia 2013, 20:11

"Tottenham director: 'We want Gareth Bale to stay but if he&#8217;s desperate to go we can&#8217;t force him to play for us'"

---
zgoda, ale jeśli nie mają 120 mln (i nie w żadnych ratach) i nie dadzą Moraty to GB11 powinien zrozumieć, że my chcieliśmy go uszczęśliwić życiem na płw. Iberyjskim --- ale z gołodupcami interesy w świecie piłki nożnej nie mają racji bytu, to wina Realu, że nie mają kasy nie Spurs --- tak?:nie:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła