Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512550 odsłon
7 sierpnia 2013, 06:39
Co o tym sądzicie? Ja czuje się dziwnie, bo to zazwyczaj od nas wszyscy odchodzili, a my kupowaliśmy zawodników za 15 mln max.Chyba, że jednak on wybierze Real Madryt. I tak dalej wszystko w rękach Liverpoolu ma kontrakt na 3 lata.
7 sierpnia 2013, 06:46
thegunner4life napisał(a):http://lfc.pl/51695/luis-suarez-pozwolcie-mi-odejsc
Co o tym sądzicie? Ja czuje się dziwnie, bo to zazwyczaj od nas wszyscy odchodzili, a my kupowaliśmy zawodników za 15 mln max.Chyba, że jednak on wybierze Real Madryt. I tak dalej wszystko w rękach Liverpoolu ma kontrakt na 3 lata
Zacznijmy od tego , że na lfc.pl są zamieszczane wszystkie plotki ( czasem nie prawdziwe ) , więc poczekałbym troche z tym , że suarez odchodzi . A co do Arsenalu ( przynajmniej mi tak się wydaje ) , że jeśli kogoś nie sprzedacie to i nie kupicie i wcale bym się nie zdziwił jak przyszły sezon zaczniecie w identycznym składzie co ten poprzedni , chyba że powtórzy się sezon 2010/11 w którym w pierwszych trzech meczach dostaliście trochę a potem robiliście transfery na szybko.
7 sierpnia 2013, 07:05
Drugler napisał(a):Zacznijmy od tego , że na lfc.pl są zamieszczane wszystkie plotki ( czasem nie prawdziwe ) , więc poczekałbym troche z tym , że suarez odchodzi . A co do Arsenalu ( przynajmniej mi tak się wydaje ) , że jeśli kogoś nie sprzedacie to i nie kupicie i wcale bym się nie zdziwił jak przyszły sezon zaczniecie w identycznym składzie co ten poprzedni , chyba że powtórzy się sezon 2010/11 w którym w pierwszych trzech meczach dostaliście trochę a potem robiliście transfery na szybko
Ta wiadomość jest jeszcze na Guardianie SkySporcie i BBC. Przestań fajne okienko było
7 sierpnia 2013, 07:42
Drugler napisał(a):Zacznijmy od tego , że na lfc.pl są zamieszczane wszystkie plotki ( czasem nie prawdziwe )...
Akurat na lfc.pl są tylko sprawdzone informacje. Zwykle pochodzą one od "The Times" (Tony Barrett, czy Rory Smith to najlepsze źródła ws. Liverpool'u), rzadziej z innych gazet, ale jeśli już to ich wiarygodnosc jest niepodważalna.
Inna sprawa jest na forum, ale wiadomo... to forum.
Na stronie głównej strony LFC są tylko sprawdzone rzeczy. Wywiad Suarez'a jest w 100% prawdziwy.
7 sierpnia 2013, 08:27
julyLFC napisał(a):Akurat na lfc.pl są tylko sprawdzone informacje. Zwykle pochodzą one od "The Times" (Tony Barrett, czy Rory Smith to najlepsze źródła ws. Liverpool'u), rzadziej z innych gazet, ale jeśli już to ich wiarygodnosc jest niepodważalna.
Inna sprawa jest na forum, ale wiadomo... to forum.
Na stronie głównej strony LFC są tylko sprawdzone rzeczy. Wywiad Suarez'a jest w 100% prawdziwy
Bardziej chodziło mi o to , że zamieszczacie ( na Waszym portalu ) większość rzeczy związanymi z zawodnikami jakie podadzą media , czasem są one mało prawdopodobne , a czasem są 100% prawdziwe .
Do każdych rzeczy należy podchodzić z dystansem .
Hala dzieci już witają bale`a w klubie , podobno ma być 120 mln euro + coentrao . Oby bale ich w chuja zrobił
7 sierpnia 2013, 08:31
Dać 24 mln i mamy super młodzika na środek pomocy ( oczywiście na początek jako zmiennik a potem może coś lepszego ) .
7 sierpnia 2013, 08:41
Rozumiem o co Ci chodzi, ale zapewniam Cię, że na stronę główną lfc.pl nie trafiają żadne plotki, tylko sprawdzone informacje. (Zauważyłem np., że Wy piszecie news o zawodniku dopiero po jego oficjalnym zakontraktowaniu/przyjęciu przez inny klub oferty). W Liverpool'u np. Barrett pisze na łamach "The Times", że LFC złoży ofertę i to trafia na stronę główną. Ostatnio było o wypożyczeniu Lorenzo Melgarejo i to wszystko prwada, klub już nawet dogadał się z Benficą, tylko Paragwajczyk nie może uzyskac pozwolenia na pracę.
Sorki za OT.
Co do Bernarda to nie wiem czemu żaden angielski zespół nie składa oferty, mimo że wg prasy chce go i Tottenham, i Arsenal, i Liverpool. Chłopak ma wielki talent i szkoda by go było w Shakhtar'ze. Z chęcią zobaczyłbym Brazylijczyka w Premier League.
A tak w ogóle to miło, że mnie nie zwyzywałeś za samo niebycie kibicem Spurs.
Wiem, że na niektórych forach jak pojawia się kibic innego zespołu to nie ma łatwo.
7 sierpnia 2013, 09:52
Gan1982 napisał(a):Akurat z LFC to dobrze żyjemyPamiętaj jak pomagaliśmy sobie w głosowaniach na transmisje meczową canal +
A jak widać i czasem normalny kibic Arsenalu tutaj trafi, ale często to wyjątki potwierdzające regułę
Według mnie każdy klub zasługuje na szacunek, a rywalizacja powinna toczyć się na boisku i na trybnuach podczas meczu derbowego. Tottenham przecież nie raz współpracował z Arsenalem np. Podczas tych aktów rasizmu razem szukali sprawców. Te głosowania w c + fajne były można było rywalizować
7 sierpnia 2013, 11:52
http://transfery.info/59663,oficjalnie-koniec-wielkiej-any-zmiana-polityki-transferowej-rosyjski-trener
7 sierpnia 2013, 11:59
NotYet napisał(a):Jestem ciekawy tego ile kosztowałby Willian, którego swoim czasem się interesowaliśmy.
http://transfery.info/59663,oficjalnie-koniec-wielkiej-any-zmiana-polityki-transferowej-rosyjski-trener
Trzeba brac williana bo bedzie napewno duzo taniej kosztowal niz jak z szahtara odchodzil. Pewnie za 20-25 mln euro jest do wyciagniecia. Jak dla mnie to tylko on albo hulk moga nam zastapic Bale.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.