Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512544 odsłony

Hades

8 sierpnia 2013, 08:22

i na chuj kurwa calego newsa wstawiasz i jeszcze po angielsku? Daj linka i bedzie spokoj.

A i nie podniecalbym sie tak, bo City podobno daje za niego 40 mln.

Efendi - glupoty tam wypisuja i tyle. Nie wierz wszystkiemu co przeczytasz na t24, bo te plotki z Telegrapha to typowe gowno.

Drugler

8 sierpnia 2013, 08:31

DAILY MIRROR: Tottenham have hijacked Cardiff City's £8.6m move for 25-year-old Toulouse midfielder Etienne Capoue.

Paolo Di Canio has revealed that he is looking to bring full-backs into Sunderland, and an English central midfielder. Tottenham's England international Tom Huddlestone has been linked with a switch to the Stadium of Light.

DAILY STAR: Arsenal are set to smash the English transfer record by offering up to £51m for Luis Suarez.

wersus

8 sierpnia 2013, 08:47

Ten z Daily Mirror brzmi sensownie. Z drugiej strony nie wierzę, że Arsenal jest w stanie wyłożyć kasę za Suareza ;)

Efendi6

8 sierpnia 2013, 09:27

Hades- Dzięki za rade, ale chyba z tym Defensywno-obronco-supermanem. To prawda:D xd.

MatMar

8 sierpnia 2013, 10:22

Paweł napisał(a):
Mega gość, taki DembelowatoSandrowy ;)

No to lepszej rekomendacji nie potrzebuję ;) Bierzemy!

bart

8 sierpnia 2013, 10:55

Bernard w Szachtarze :bezradny: ale przynajmniej kolejny gracz, za którego PODOBNO Arsenal składał ofertę lub się interesował nie wybiera anali :F

Dzudolffo

8 sierpnia 2013, 11:18

bart napisał(a):
Bernard w Szachtarze :bezradny: ale przynajmniej kolejny gracz, za którego PODOBNO Arsenal składał ofertę lub się interesował nie wybiera anali :F

Oni tylko Sanogo kupili z tego co mi się wydaje. Tylko to szklanka jest, jeżeli ominą go kontuzje to będzie bardzo dobry, perspektywiczny chłopak.

Dobrze, że omijają Anali tacy piłkarze :)

benio997

8 sierpnia 2013, 12:33

Dzudolffo napisał(a):
Oni tylko Sanogo kupili z tego co mi się wydaje. Tylko to szklanka jest, jeżeli ominą go kontuzje to będzie bardzo dobry, perspektywiczny chłopak.

Dobrze, że omijają Anali tacy piłkarze :)

Poczekajmy na ocenę okienka do września.

Diego

8 sierpnia 2013, 12:36

Hades napisał(a):
i na chuj kurwa calego newsa wstawiasz i jeszcze po angielsku? Daj linka i bedzie spokoj.

A i nie podniecalbym sie tak, bo City podobno daje za niego 40 mln.

Efendi - glupoty tam wypisuja i tyle. Nie wierz wszystkiemu co przeczytasz na t24, bo te plotki z Telegrapha to typowe gowno
Nie spinaj pośladów, bo to jest link z Facebooka. Gdybym mógł umieścić cały link z tym tekstem, to uwierz mi, zrobiłbym to. :kotek:

Eidur

8 sierpnia 2013, 12:53

Jaki sprzedawczyk z niego. Pomijając fakt, że byliśmy nim zainteresowani, to jest nadal świetny napastnik i ostro poszedł na łatwiznę podpisując kontrakt z jakimiś arabami. Spokojnie mógłby się odnaleźć we wielu klubach z najlepszych lig europejskich.

RadzioTH

8 sierpnia 2013, 13:20

Eidur napisał(a):
Jaki sprzedawczyk z niego. Pomijając fakt, że byliśmy nim zainteresowani, to jest nadal świetny napastnik i ostro poszedł na łatwiznę podpisując kontrakt z jakimiś arabami. Spokojnie mógłby się odnaleźć we wielu klubach z najlepszych lig europejskich

Hajs się musi zgadzać.

Robert

8 sierpnia 2013, 13:22

RadzioTH napisał(a):
Hajs się musi zgadzać

zdecydowanie tak:luzik:

tylko ile wiecej kasy zarobi jak w tych innych europejskich klubach ;)

Robert

8 sierpnia 2013, 13:51

olivier napisał(a):
Tottenham odrzucił ofertę QPR za Parkera :)

dlaczego:krzyk::nerwus:

Zolter

8 sierpnia 2013, 13:52

olivier napisał(a):
Tottenham odrzucił ofertę QPR za Parkera :)

wiesz może ile wynosiła?

olivier

8 sierpnia 2013, 13:54

Właśnie nie ma jeszcze info jaka to mogła być oferta, ale myślę, że QPR nie dało więcej jak 3 mln. funtów.

Sawik

8 sierpnia 2013, 13:59

Pojawiła się informacja, że Anży wyprzedaje największe gwiazdy w drużynie.

Na miejscu Tottenhamu bardzo poważnie zastanowiłbym się nad zakupem Traore.

Facet ma 203 cm wzrostu, tak więc przy dośrodkowaniach ze skrzydeł sprawiałby rywalom wiele problemów.

Jeżeli odejdzie Adebayor, to dobrze byłoby sprowadzić jeszcze jednego napastnika, a Iworyjczyk jest do wzięcia.

jin_tae

8 sierpnia 2013, 14:04

olivier napisał(a):
Właśnie nie ma jeszcze info jaka to mogła być oferta, ale myślę, że QPR nie dało więcej jak 3 mln. funtów

a to on jest wart więcej jak 3 mln funtów? :D Nie widziałem złotych zębów u niego także nie sądzę żeby znalazł się ktoś, kto za dziadzię da więcej niż 3 mln funtów

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła