8 sierpnia 2013, 07:58
Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512544 odsłony
8 sierpnia 2013, 08:22
A i nie podniecalbym sie tak, bo City podobno daje za niego 40 mln.
Efendi - glupoty tam wypisuja i tyle. Nie wierz wszystkiemu co przeczytasz na t24, bo te plotki z Telegrapha to typowe gowno.
8 sierpnia 2013, 08:31
Paolo Di Canio has revealed that he is looking to bring full-backs into Sunderland, and an English central midfielder. Tottenham's England international Tom Huddlestone has been linked with a switch to the Stadium of Light.
DAILY STAR: Arsenal are set to smash the English transfer record by offering up to £51m for Luis Suarez.
8 sierpnia 2013, 11:18
bart napisał(a):Bernard w Szachtarzeale przynajmniej kolejny gracz, za którego PODOBNO Arsenal składał ofertę lub się interesował nie wybiera anali
Oni tylko Sanogo kupili z tego co mi się wydaje. Tylko to szklanka jest, jeżeli ominą go kontuzje to będzie bardzo dobry, perspektywiczny chłopak.
Dobrze, że omijają Anali tacy piłkarze
8 sierpnia 2013, 12:36
Nie spinaj pośladów, bo to jest link z Facebooka. Gdybym mógł umieścić cały link z tym tekstem, to uwierz mi, zrobiłbym to.Hades napisał(a):i na chuj kurwa calego newsa wstawiasz i jeszcze po angielsku? Daj linka i bedzie spokoj.
A i nie podniecalbym sie tak, bo City podobno daje za niego 40 mln.
Efendi - glupoty tam wypisuja i tyle. Nie wierz wszystkiemu co przeczytasz na t24, bo te plotki z Telegrapha to typowe gowno
8 sierpnia 2013, 12:44
8 sierpnia 2013, 13:20
Eidur napisał(a):Jaki sprzedawczyk z niego. Pomijając fakt, że byliśmy nim zainteresowani, to jest nadal świetny napastnik i ostro poszedł na łatwiznę podpisując kontrakt z jakimiś arabami. Spokojnie mógłby się odnaleźć we wielu klubach z najlepszych lig europejskich
Hajs się musi zgadzać.
8 sierpnia 2013, 13:59
Na miejscu Tottenhamu bardzo poważnie zastanowiłbym się nad zakupem Traore.
Facet ma 203 cm wzrostu, tak więc przy dośrodkowaniach ze skrzydeł sprawiałby rywalom wiele problemów.
Jeżeli odejdzie Adebayor, to dobrze byłoby sprowadzić jeszcze jednego napastnika, a Iworyjczyk jest do wzięcia.
8 sierpnia 2013, 14:04
olivier napisał(a):Właśnie nie ma jeszcze info jaka to mogła być oferta, ale myślę, że QPR nie dało więcej jak 3 mln. funtów
a to on jest wart więcej jak 3 mln funtów?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.