Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512545 odsłon
7 sierpnia 2013, 14:16
Diego napisał(a):Wyjechaliście z tymi pomocnikami, a chyba zapomnieliście, że brakuje nam dwóch środkowych obrońców i to jest teraz priorytetem. Według mnie AvB zostawi Parkera jako zmiennika i kłopot rozwiązany
Pojawienie się Parkera na boisku to tak jakby grał na nim koleś obwieszony ładunkiem wybuchowym z ustawionym czasem na chybił trafił. Nigdy nie wiesz kiedy wybuchnie. Jedyny kłopot jaki należy rozwiązać to brak chętnych na Pakersa i to very szybko
7 sierpnia 2013, 15:04
7 sierpnia 2013, 15:42
thegunner4life napisał(a):jin_tae ale kto z z obrońców jest teraz dostępny? Bo na rynku jakiś wirtuozów na sprzedaż nie ma, W ligĘ można tylko kogoś dostać jak my kościelnego. Za resztę wołają po 30 parę mln
Chiriches fajnie sie prezentuje z tego co widziałem w urywkach, niestety nie widziałem nic wiecej:/
Znajdzie sie kilku dobrych i nie tak drogich
Trzeba szukać w Holandii portugali, w sumie to wszedzie można znaleźć ciekawych obrońców
7 sierpnia 2013, 16:37
Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur...
7 sierpnia 2013, 16:38
7 sierpnia 2013, 16:45
Motorniczy napisał(a):3 mecz na Emirates to miała być chyba jakaś mobilizacja transferowa a ja tu widze jeden wielki pierdolnik
Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur
Motorniczy, ale tak na poważnie boisz się nas? Przecież my na razie po za Yaya Sanogo nie kupiliśmy nikogo. A po meczach w EC nie wygląda to za ciekawie. Ja bym się cieszył jak by w derbach był remis.
7 sierpnia 2013, 16:48
7 sierpnia 2013, 16:55
wersus napisał(a):
Czytam dalszy nośnik html : bale coraz bliżej realu - jestem wkurwiony , widze onet - od razu się uspokajam.
7 sierpnia 2013, 16:59
7 sierpnia 2013, 17:05
Motorniczy napisał(a):to że cała reszta pisze dokładnie to samo to już jest problem, napisze onet to już spokojniej, ciekawe
Skoro jest tak blisko Realu to czemu on sam milczy?
7 sierpnia 2013, 17:07
Irytuje mnie to już od dobrych paru dni, ta sytuacja z Modrićem miała taki właśnie plus że się zadeklarował i wiedział co chce zrobić a ten to nic nie powie.
Idź pan w cholere z takim okienkiem. Ale to to pół biedy, ja nie rozumiem jak można być takim niedorozwojem i sprzedać Caulkera?
7 sierpnia 2013, 17:08
Motorniczy napisał(a):Suarez ma składać transfer request?
Na razie poszedł się wyżalić do gazet, że chce odejść tak jak RVP rok temu napisał list. Grozi, że jak go nie puszczą to wtedy złoży.
7 sierpnia 2013, 17:11
Motorniczy napisał(a):Suarez ma składać transfer request?
Już ( raczej ) złożył , skoro powiedział , że chce odejść z klubu .
W Miami transfer Garetha Bale'a negocjują prezes Tottenhamu, Daniel Levy i prezydent Realu Madryt, Florentino Perez. - Oby levy miał dobry dzień do transferów / był wkurwiony i niedoprowadził do transferu
Prezydent Bayernu Monachium, Karl-Heinz Rummenigge, potwierdził, że Bawarczycy prowadza rozmowy z VfL Wolsburgiem w sprawie sprzedaży pomocnika Luiza Gustavo. - Można byłoby powalczyć około 15 mln euro a sporo potrafi .
7 sierpnia 2013, 17:19
Drugler napisał(a):Ciekawa historia zdolnego Brazylijczyka Bernarda. Chcą go różne kluby, ale tylko Szachtar daje 24 mln euro. Ale piłkarz kręci nosem, bo wolałby wyjechać gdzieś na zachód.
Dać 24 mln i mamy super młodzika na środek pomocy ( oczywiście na początek jako zmiennik a potem może coś lepszego )
No fakt, ofensywny pomocnik to cos czego potrzebujemy. Szczegolnie taki za 24 mln i na poczatek na lawke.
Ta kase na Mangale, Alexa Sandro(o ktorym byly ploty) czy Papadopulosa. Albo wziac takiego Matipa z Schalke, bo to tez bylby fajny dodatek do skladu.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.