Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512556 odsłon

Drugler

4 sierpnia 2013, 09:12

The Sunday Times claims Tottenham are ready to rival Arsenal for unsettled Liverpool striker Luis Suarez.

trzaskal

4 sierpnia 2013, 09:15

Drugler napisał(a):
The Sunday Times claims Tottenham are ready to rival Arsenal for unsettled Liverpool striker Luis Suarez

Napastnik dobry ale nie lubię gościa. Zaraz w THFC też będzie robił sceny. Wypierdalać z nim.

Drugler

4 sierpnia 2013, 09:43

trzaskal napisał(a):
Napastnik dobry ale nie lubię gościa. Zaraz w THFC też będzie robił sceny. Wypierdalać z nim

Co do tego , że jest dobry to już przekonaliśmy się na własnej skórze . To on strzelał na bramkę gdy wbiliśmy swojaka na WHL , strzelił gola i nabił na rękę w polu karnym na anfield .

Wydaje mi się , że i tak się nieco ogarnął w ostatnich miesiącach ( po tej akcji z ivanovicem ) i teraz nabrał troche pokory jak dowiedział się , że może wylecieć z klubu . Jeśli AVB by go ogarnął to byłby świetny nabytek .

jin_tae

4 sierpnia 2013, 09:56

Drugler napisał(a):
Co do tego , że jest dobry to już przekonaliśmy się na własnej skórze . To on strzelał na bramkę gdy wbiliśmy swojaka na WHL , strzelił gola i nabił na rękę w polu karnym na anfield .

Wydaje mi się , że i tak się nieco ogarnął w ostatnich miesiącach ( po tej akcji z ivanovicem ) i teraz nabrał troche pokory jak dowiedział się , że może wylecieć z klubu . Jeśli AVB by go ogarnął to byłby świetny nabytek

po kiego ch...ja nam napastnik za 50 mln skoro nie może wystąpić przez pierwsze 6 meczów w sezonie(czyli derby z woolami też odpadają)

Drugler

4 sierpnia 2013, 10:10

Jin , w tym roku nie mięliśmy napastnika przez 38 kolejek , więc 6 jakoś byśmy wytrzymali :) a w 7 kolejce chyba mecz z chelsea jest więc bale-suarez-soldado hmmm ;D

playmaker

4 sierpnia 2013, 11:10

Drugler napisał(a):
Jin , w tym roku nie mięliśmy napastnika przez 38 kolejek , więc 6 jakoś byśmy wytrzymali :) a w 7 kolejce chyba mecz z chelsea jest więc bale-suarez-soldado hmmm ;D

Jakim cudem chcesz stworzyć takie trio na Chelsea, jak Suarez to domniemany transfer wlasnie za pieniadze z transferu Bale'a?

Drugler

4 sierpnia 2013, 11:19

playmaker napisał(a):
Jakim cudem chcesz stworzyć takie trio na Chelsea, jak Suarez to domniemany transfer wlasnie za pieniadze z transferu Bale'a?

Napisałem to ironicznie , tak żeby sobie pomarzyć ;)

Arcz

4 sierpnia 2013, 13:10

Drugler napisał(a):
Napisałem to ironicznie , tak żeby sobie pomarzyć ;)
mylisz trochę pojęcie ironii ;)

Drugler

4 sierpnia 2013, 16:25

Podobno jeśli bale przejdzie do realu za 100 mln euro ,to real będzie go spłacać przez 5 lat ;x

jin_tae

4 sierpnia 2013, 16:53

Drugler napisał(a):
Podobno jeśli bale przejdzie do realu za 100 mln euro ,to real będzie go spłacać przez 5 lat ;x

Mi tam pasuje :rotfl: w tym roku Coentrao, za rok khedira, za dwa varane, w 3 roku może być ewentualnie oezil a na koniec może być i Ronaldo :cwaniak:

Drugler

4 sierpnia 2013, 17:00

jin_tae napisał(a):
Mi tam pasuje :rotfl: w tym roku Coentrao, za rok khedira, za dwa varane, w 3 roku może być ewentualnie oezil a na koniec może być i Ronaldo :cwaniak:

I zaraz się okaże , że wiszą nam 140 mln euro ( modric 40 , bale 100 )

trzaskal

4 sierpnia 2013, 17:21

Trza było Drogbę brać....dwie bramki na emirates - nieocenione!

jin_tae

4 sierpnia 2013, 17:34

trzaskal napisał(a):
Trza było Drogbę brać

Mądry Levy po szkodzie.

trzaskal napisał(a):
....dwie bramki na emirates - nieocenione!
idzie dziękczynny przelew na jego konto?

trzaskal

4 sierpnia 2013, 17:40

[quote=jin_tae]Mądry Levy po szkodzie.

trzaskal napisał(a):
....dwie bramki na emirates - nieocenione!

Ja to Drogbie mogę sznurówki kupić ale Ty chlapnij tygodniówkę. Kibice na WHL jak i na Spursmanii będą Ci wdzięczni.

Diego

4 sierpnia 2013, 18:47

jin_tae napisał(a):
Za 5 lat z Ronaldo to już emeryt będzie :D

Bajt

4 sierpnia 2013, 19:03

Soldardo update - sky sports have just said deal is imminent medical done, personal terms done and all should be announced within 24 hrs. GTC

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła