Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512519 odsłon

Zolter

13 sierpnia 2013, 09:36

Widziałeś go że gadasz takie głupoty? Lamela NIE POTRAFI(za dobrze) grać słabszą nogą. I Właśnie czasem gra na pałe. Do Ronaldo czy Bale to mu brakuje. To bardzo dobry zawodnik ale nie chce go w Spurs bo:
-Wole by został w Romie na długo
-35 mln to bardzo dużo i nie wiem czy w naszym przypadku warto.
Do tego sam raczej skłania sie ku zostaniu niż odejściu, niedługo będą rozmowy o nowy kontrakt.

trzaskal

13 sierpnia 2013, 10:03

Nie wiem co się z nami dzieje? Wydaliśmy już podad 60 baniek a tu ciągle ploty o gigantycznych transferach. Czyżby Joe przed śmiercią rozdaje kasę na mistrza?

PieS

13 sierpnia 2013, 10:05

Lamela za 35 mln ?? Świetny interes, ale dla Romy ...

Zolter

13 sierpnia 2013, 10:09

Na ITK piszą że Halilovic za 15 mln. Gość bardzo młody i taka kwota ale duży talent. Nie wiem czy po takich wydatkach jest tyle pieniędzy by rzucać 15mln za 17 letniego gościa.

KonradM

13 sierpnia 2013, 10:14

Zolter napisał(a):
Na ITK piszą że Halilovic za 15 mln. Gość bardzo młody i taka kwota ale duży talent. Nie wiem czy po takich wydatkach jest tyle pieniędzy by rzucać 15mln za 17 letniego gościa

To pewnie w ratach jest, zreszta jezeli Levy mial zgode na ten transfer to znaczy ze sa pieniadze. :)

Zolter

13 sierpnia 2013, 10:19

Pewnie tak, tylko żeby ich nie zabrakło na inne wzmocnienia przez to.

trzaskal

13 sierpnia 2013, 11:03

Huddlestone, Parker, Dembele, Sig, Holtby, Livermore, Sandro, Carroll, Paulinho i może Capoue + Halilovic

Chyba chcemy grać 1-4-6 ? :D

Motorniczy

13 sierpnia 2013, 11:07

Brak mi słów, kolejny pomocnik. No naprawdę pojebało ich. Chuj tam że obrona kuleje, walimy nastepnego pomocnika. A co!! :blee:a potem pogra i do Realu. Angielskie Porto :wysmiewacz:

Drugler

13 sierpnia 2013, 11:15

Motorniczy napisał(a):
Brak mi słów, kolejny pomocnik. No naprawdę pojebało ich. Chuj tam że obrona kuleje, walimy nastepnego pomocnika. A co!! :blee:a potem pogra i do Realu. Angielskie Porto :wysmiewacz:

Hallanovic to przyszła gwiazda , to tak jakby nie kupić lukaku :<

Motorniczy

13 sierpnia 2013, 11:22

No to gdzie go do cholery wsadzisz? Bo mi si wydaje że miejsca są obsadzone. Czy mi się nie wydaje? :mysli: Tyle tego jest że nawet na ławke by sie nie mieścił :wysmiewacz:

Robert

13 sierpnia 2013, 11:50

a mało to meczy bedziemy grać w sezonie, potrzeba zawodników do tego aby grać wszedzie;)
a nie zaraz pisać ze trzeba odpaść z LE

olivier

13 sierpnia 2013, 12:05

Halilovic po zakupie ma być od razu wypożyczony na cały sezon do Dinama :)

Robert

13 sierpnia 2013, 12:06

to i problem sie rozwiążę :luzik:
tylko ma tam zapewnione granie?
zeby nie było jak Culibuli ze pójdzie i nic nie bedzie grac

Diego

13 sierpnia 2013, 12:15

Czyli 17-latek z ligi chorwackiej będzie drugim najdroższym transferem w historii klubu? :glupek: Trochę przesada moim zdaniem. Fakt- może być to wielka gwiazda, ale jeśli nie daj Boże jakaś kontuzja, czy po prostu przestanie się rozwijać to będzie gigantyczna kasa wyrzucona w błoto. Kupujemy tykającą bombę... A tak na marginesie to nie poznaję naszego prezesa :D

olivier

13 sierpnia 2013, 12:23

Zamiast tego Halilovica to Levyemu postanowiłbym walczyć o Eriksena który mówi sam, że jesteśmy bardzo dobrym klubem, a 15 mln. funtów za takiego gracza to jak pół darmo i byłby wzmocnieniem a nie tak jak młody Chorwat, nie wiadomo jeszcze czym, bo to tylko talent, u nas już było wiele talentów lecz ani jeden nie przebił się nawet na ławkę. No po za Bale.

Media donoszą, że oprócz Halilovica chcemy Atsu z Porto i Eriksena. A gdzie środkowy obrońca ?

Robert

13 sierpnia 2013, 12:28

Diego napisał(a):
Czyli 17-latek z ligi chorwackiej będzie drugim najdroższym transferem w historii klubu? :glupek: Trochę przesada moim zdaniem. Fakt- może być to wielka gwiazda, ale jeśli nie daj Boże jakaś kontuzja, czy po prostu przestanie się rozwijać to będzie gigantyczna kasa wyrzucona w błoto. Kupujemy tykającą bombę... A tak na marginesie to nie poznaję naszego prezesa :D

jak 2? Soldado, Paulinho, Dembele Lloris i jeszcze pewnie kilku;)

vebq

13 sierpnia 2013, 12:30

Halilovic to transfer przyszłościowy. Pomoc jest kompletna, dlatego nie pozyskaliśmy Eriksena. Czekam na transfer tego obrońcy z Ajaxu... a jeżeli Eriksen przyjdzie to będziemy musieli się najprawdopodobniej pożegnać z paroma(jednym?) piłkarzami w styczniu

Diego

13 sierpnia 2013, 12:31

olivier napisał(a):
Zamiast tego Halilovica to Levyemu postanowiłbym walczyć o Eriksena który mówi sam, że jesteśmy bardzo dobrym klubem, a 15 mln. funtów za takiego gracza to jak pół darmo i byłby wzmocnieniem a nie tak jak młody Chorwat, nie wiadomo jeszcze czym, bo to tylko talent, u nas już było wiele talentów lecz ani jeden nie przebił się nawet na ławkę. No po za Bale.

Media donoszą, że oprócz Halilovica chcemy Atsu z Porto i Eriksena. A gdzie środkowy obrońca ?
Kaboul, Vertonghen, Capoue, Kaboul , a w razie wojny jest Liveromore. Prezesik chyba liczy, że to wystarczy, wszak trudno byłoby trzem zawodnikom doznać kontuzji, a nawet jeśli się tak stanie, to mamy jeszcze zimowe okno :tak:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła