Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512517 odsłon

Drugler

13 sierpnia 2013, 14:36

Ale tak naprawdę , to tych transferów jest sporo , ale nie na te pozycje , których potrzebujemy . Co prawda ubyło nam kupno lewego obrońcy bo rose jest w dobrej formie , ale wciąż nie ma środka obrony i napastnika . Napastnik jest potrzebny bo defoe i ade są na wylocie ;/

olivier

13 sierpnia 2013, 14:40

QPR dopina transfer Parkera. Kwota 3.5 mln. funtów.

Sawik

13 sierpnia 2013, 14:47

olivier napisał(a):
QPR dopina transfer Parkera. Kwota 3.5 mln. funtów

Jeżeli weźmiemy pod uwagę jego wiek i fakt, że ściągnęliśmy go za 5,5 miliona funtów to trzeba przyznać, że jest to niezła kwota.

olivier

13 sierpnia 2013, 14:48

Defoe nie jest na wylocie. AVB powiedział, że Defoe i Sigurdsson zostają w Tottenhamie.

Sawik

13 sierpnia 2013, 15:01

Motorniczy napisał(a):
człowieku, co ty oglądasz? :wysmiewacz:

Szukałem jakiegoś filmiku z jego udziałem z ostatnich kilku miesięcy i na to natrafiłem :P

varba

13 sierpnia 2013, 15:29

Rami byłby o wiele lepszy do premier league niż Chiriches, wyższy, ograny w LM i La Liga, szybki waleczy. Jakby jeszcze ploty z Eriksenem się ziściły, to byłoby to najlepsze okno odkąd kibicuje Tottenhamowi. Prawdopodobnie najlepsze okno w historii Tottenhamu od początków Premier League

smackey

13 sierpnia 2013, 15:42

no i dobrze, pa pa parker, lubiłem go ale te 3,5 mln piechotą nie chodzi a już nam się raczej nie przyda

Wduwek

13 sierpnia 2013, 17:26

Sawik, zniszczyłeś psychikę mojego kompa tym linkiem.

RAFO THFC

13 sierpnia 2013, 17:38

a co z tym E. Capue ?? -- wychodzi na to, że nie przeszedł testów medycznych ... :mysli: --- nie ma oficjala i cisza

varba

13 sierpnia 2013, 17:47

RAFO THFC napisał(a):
a co z tym E. Capue ?? -- wychodzi na to, że nie przeszedł testów medycznych ... :mysli: --- nie ma oficjala i cisza

A może muszą dogadać transfer Parkera lub Hudd, żeby go zakontraktować, budżet musi się zgadzać.

Walu

13 sierpnia 2013, 17:58

RAFO THFC napisał(a):

Wczoraj albo 2 dni temu widziałem informację na jakimś fanpage na facebooku, że przeszedł medyczne i uzyskał w nich rekordowy wynik w historii Tottenhamu. Myślę, że to kwestia może nawet kilku godzin zanim oficjalnie go ogłoszą piłkarzem Spurs. O to, że ten transfer dojdzie do skutku jestem raczej spokojny :)

trzaskal

13 sierpnia 2013, 18:49

No to Ade już wypadł:

Adebayor confirmed via Instagram that he is back in England after spending a few weeks in Togo after the death of his brother Peter.

Denninstoun

13 sierpnia 2013, 18:50

Co powiecie na to?
Celem Tottenhamu Marc Bartra (22 lat)

o transferze
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/08/13/4184115/tottenham-move-for-barcelona-starlet-bartra

sylwetka zawodnika w związku z transferem
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/08/13/4184115/tottenham-move-for-barcelona-starlet-bartra

Za każdym razem gdy go oglądałem w Barcelonie to nie błyszczał. Jednak stoper w FCB ma zupełnie inne zadanie i myślę że sprawdził by sie w lidze angielskiej. Wysoki i silny

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła