Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512515 odsłon

RAFO THFC

13 sierpnia 2013, 20:17

trzaskal napisał(a):
Z całym szacunkiem Rafo....ja osobiście nie mam już serca do tego gnoja. Niech wypierdala następny płaczuś. WHL jest o wiele większe niż ten sabotarzysta i o wiele większe niż każdy nasz piłkarz. WHL to Świątynia!

Tomku - ja też nie mam serca, ale nerkę oddam, żeby napierdolił 30 goli i wbił w ziemie wszystkich w BPL :nerwus: --- A KTO JAK NIE ON --- JESZCZE NIC STRACONEGO

jin_tae

13 sierpnia 2013, 20:18

RAFO THFC napisał(a):
Tomku - ja też nie mam serca, ale nerkę oddam, żeby napierdolił 30 goli i wbił w ziemie wszystkich w BPL :nerwus: --- A KTO JAK NIE ON --- JESZCZE NIC STRACONEGO

Waldek Sobota :rotfl:

RAFO THFC

13 sierpnia 2013, 20:22

jin_tae napisał(a):
Waldek Sobota :rotfl:

--- do podawania butów na WHL --- może być :mysli:

RAFO THFC

13 sierpnia 2013, 20:31

"dokładnie, a taki Eriksen to będzie nas po nogach całował za możliwość grania z kogutem na piersi"

-- po co nam 158 pomocnik --- mamy LH na tą pozycje, jest Chadli, Dembele .... nie dajmy się zwariować !

:mysli:

Walu

13 sierpnia 2013, 20:37

trzaskal napisał(a):
Z całym szacunkiem Rafo....ja osobiście nie mam już serca do tego gnoja. Niech wypierdala następny płaczuś. WHL jest o wiele większe niż ten sabotarzysta i o wiele większe niż każdy nasz piłkarz. WHL to Świątynia!

Jak dla mnie Bale nie robi nic co zasługiwałoby na krytykę, a wręcz jego zachowanie jest wzorowe. Nie mówi otwarcie, że chce odejść/zostać, bo gdyby przyszła oferta od Realu i Levy by ją zaakceptował to pewnie by przeszedł, ale z drugiej strony nie narzeka, nie naciska, że chce odejść, nie składa transfer request, nie odstawia szopki, nie leci do prasy z pretensjami i jeśli go nie sprzedamy, to dalej będzie z siebie dawał wszystko w barwach Tottenhamu. Według mnie tak zachowują się tylko profesjonaliści w każdym calu. Zachowania Bale i Modrica to nawet porównać się nie da

Robert

13 sierpnia 2013, 20:41

Walu napisał(a):
Jak dla mnie Bale nie robi nic co zasługiwałoby na krytykę, a wręcz jego zachowanie jest wzorowe. Nie mówi otwarcie, że chce odejść/zostać, bo gdyby przyszła oferta od Realu i Levy by ją zaakceptował to pewnie by przeszedł, ale z drugiej strony nie narzeka, nie naciska, że chce odejść, nie składa transfer request, nie odstawia szopki, nie leci do prasy z pretensjami i jeśli go nie sprzedamy, to dalej będzie z siebie dawał wszystko w barwach Tottenhamu. Według mnie tak zachowują się tylko profesjonaliści w każdym calu. Zachowania Bale i Modrica to nawet porównać się nie da

Zdecydowanie tak:brawo:
dziennikarzowi Marci czy jak to sie odmienia, powiedzial ze nie moze nic mówić ;)
nie każdy zaraz musi lecieic i płakać wszedzie gdzie sie da;p

trzaskal

13 sierpnia 2013, 20:47

Walu napisał(a):

transfer request? GB nie ma w umowie kwoty odstępnego w związku z tym o jakim transfer request gadamy. Masz rację, że medialnie zachowuje się jak proff ale w stosunku do klubu jak gówniarz.

Denninstoun

13 sierpnia 2013, 21:02

:brawo::brawo::brawo:
Garethowi szacunek się należy.
Wypracował go sobie na boisku. Swoją postawą poza nim nie zrobił niczego co by pokazywało go w negatywnym świetle.
Jeżeli jego transfer jest właśnie dopinany na ostatni guzik to też nie o co mieć do niego pretensji. Zachowuje się fair. Niczego publicznie nie wymusza i nie robi teatru w mediach.

To że Marca, sport.pl i realmadryt.pl piszą że Bale siedzi w domu nie chce trenować i będzie płakał do póki Levy go nie puści można sobie wsadzić.:muza:

Ja w sumie wolałbym żeby został jednak jeżeli odejdzie to nadal będę miał do niego szacunek. W końcu nie odejdzie za darmo. Bedzie z niego kasa na 30% stadionu

Swoją drogą gareth ma "prawdziwą kontuzje", pojawiły się od razu jakieś ploty że szatnia realu go nie chce. Tworzy się następne historie.
Teraz kursy na to że zagra w Realu to 1.8 a że zostanie ok 2.1

2 tygodnie temu gdy wszystkie media trąbiły że jest już jedną nogą w madrycie chodziły kursy 1.15:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

varba

13 sierpnia 2013, 21:05

RAFO THFC napisał(a):
"dokładnie, a taki Eriksen to będzie nas po nogach całował za możliwość grania z kogutem na piersi"

-- po co nam 158 pomocnik --- mamy LH na tą pozycje, jest Chadli, Dembele .... nie dajmy się zwariować !

Po to, że Soldado żyje z piłek, a jakoś nie przypominam sobie zajebistego podania Dembele otwierającego drogę do bramki napastnikowi. Eriksen jest nam bardziej potrzebny niż Capoue, Paulinho i Chadli, to on powinien grać za wysuniętym napastnikiem. Jeżeli Soldado jakimś cudem nie będzie miał sytuacji strzeleckich, to będzie tylko i wyłącznie wina naszych pomocników. Tak na marginesie nie wiem czemu Boas kupuje kolejnego defensywnego pomocnika skoro potrzebny nam ofensywny, bo kreatywność leży i kwiczy oraz środkowy obrońca, ale to jego drużyna i on za nią odpowiada

olivier

13 sierpnia 2013, 21:05

Tak naprawdę nigdy nie było oficjalnej ofery Realu za Bale'a. Wszystko to wymysły marci a kibice Realu sie spinają jakby info im sam Bóg dawał. Widać, że większość z nich to dzieci poniżej 12 roku życia...

PieS

13 sierpnia 2013, 21:07

RAFO THFC napisał(a):

Bo jest KREATYWNY !!!

Diego

13 sierpnia 2013, 21:26

+ Nie psuj strony :D Źle cytujesz.

Z innej beczki:

Hull City have agreed a club record £5.25million deal for Tottenham Hotspur midfielder Tom Huddlestone. :ok:

Źródło: To Dare Is To Do / Facebook

RAFO THFC

13 sierpnia 2013, 21:29

Walu napisał(a):

nie można stawiać znaku = miedzy zachowaniem GB = Luka

MatMar

13 sierpnia 2013, 21:31

Ale z tym Bartrą to wypierdalać, piłkarz-porażka, co wszedł na boisko, to knocił na potęgę.

RAFO THFC

13 sierpnia 2013, 21:33

no to już wiemy gdzie Tom ogoli fryz --- w Hull na północy Anglii jest taki salon ..

---
miejmy nadzieje, że nie zapakuje nam jakiegoś gola z 40 metrów:mysli:

MatMar

13 sierpnia 2013, 21:36

W zasadzie nie zdziwiłbym się, to by było tak w stylu Tottenhamu.

KonradM

13 sierpnia 2013, 21:41

czyli Parker i Tom odchodzą, pewnie też Livermore gdzieś pójdzie, bo nie oszukujmy się jest za słaby na totenham i nagle okaże się że wcale nie jest za dużo pomocników :P Mam nadzieje że to wszystko wyjdzie nam na dobre, żeby nie było że zgrani nie jesteśmy...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła