Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512520 odsłon
13 sierpnia 2013, 12:37
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/spor-o-gibraltar-wielka-brytania-zlozy-pozew-przeciwko-hiszpanii/bf5sg
13 sierpnia 2013, 12:48
Capoue jest defensywnym pomocnikiem, ale bez problemu może występować na OŚ. Jakiś portal mnie zmylił, że 17 mln funtówRobert napisał(a):Capoue jest def pomocnikiem a nie środkowym obrońcą
Eriksena bym brał, to co ze ktoś odpadnie w styczniu albo i nawet teraz, musimy sie rozwijać
skąd wziąłeś 20 mln jak ma być 15 mln i to ojro
13 sierpnia 2013, 12:52
Skąd wy 20 mln euro na niego wzięliście? o.0
8,4 mln euro
13 sierpnia 2013, 12:57
Każdy portal podaje co innego, więc nie przywiązywałbym się tak mocno do tych 8 mln...Drugler napisał(a):Croatian daily Sportske Novosti claims Dinamo Zagreb and Tottenham have agreed a deal in excess of £10million for midfield starlet Alen Halilovic. It is claimed he could then be loaned back for the season.
Skąd wy 20 mln euro na niego wzięliście? o.0
8,4 mln euro
13 sierpnia 2013, 13:39
Mateusz napisał(a):Nie wierzę, że Levy tak szaleje.Ciekawe czy te transfery nie są tylko wykorzystaniem kasy którą możemy dostać za Garetha, oby nie. Jeśli Gareth zostanie to namieszamy w tym sezonie
Real już nie kupi bale`a , anchelotti o tym mówił - jedynie manchesteru możemy się obawiać . Niby te 70 mln funtów + rooney + hernandez mogą wyłożyć.
Podobno interesujemy się Troyem Deeneyem , ale osobiście mnie nie przekonuje;x
13 sierpnia 2013, 13:43
Gmina Haringey otrzymała gwarancje finansowe od rządu w wysokości 500 milionów funtów, gdyż zależy im na regeneracji dzielnicy Tottenham.
Cześć z tych pieniędzy ma zostać zainwestowana w infrastrukturę wokół nowego stadionu Tottenhamu Hotspur.
Klub ma pieniądze, bo oszczędzamy od wielu lat, a takie dofinansowanie pozwala zainwestować część odłożonych pieniędzy, w dodatku kiedy w drużynie jest jeden z najlepszych, jak nie najlepszy zawodnik w historii klubu, czyli Gareth Bale.
13 sierpnia 2013, 13:45
Spartak Moskwa jest skłonny przeznaczyć 7 milionów euro na Toby'ego Alderweirelda. Myślę, że Levy powinien przebić tę ofertę i dać 8-9 milionów euro, bo tyle na pewno jest on wart.
13 sierpnia 2013, 13:55
Drugler napisał(a):Real już nie kupi bale`a , anchelotti o tym mówił - jedynie manchesteru możemy się obawiać . Niby te 70 mln funtów + rooney + hernandez mogą wyłożyć.
Podobno interesujemy się Troyem Deeneyem , ale osobiście mnie nie przekonuje;x
ciekawe kto bedzie płacił tygodniówke rooneya
13 sierpnia 2013, 14:11
by Chris Burton 2:25 PM
Jak dla mnie gość jest lepszy od tego całego Alderweirelda a i Soldado by miał kumpla w nowej drużynie. Dużo bardziej bym go wolał.
13 sierpnia 2013, 14:25
Walu napisał(a):Another line coming out of Spain, with Superdeporte reporting that Tottenham have joined Fiorentina in the chase for Valencia defender Adil Rami. It is believed that the France international would demand a fee of around £9.5million.
by Chris Burton 2:25 PM
Jak dla mnie gość jest lepszy od tego całego Alderweirelda a i Soldado by miał kumpla w nowej drużynie. Dużo bardziej bym go wolał
Jeżeli Valencia będzie chciała go sprzedać za 10-12 milionów euro to nawet nie ma co się zastanawiać
13 sierpnia 2013, 14:28
trzaskal napisał(a):
Jeżeli sprzedamy Adebayora to potrzebujemy jakiegoś trzeciego napastnika, ale po przystępnej cenie. Jeżeli sobie za niego krzykną powyżej 5 milionów euro to nie ma sensu nawet negocjować.
Niby jest Hary Kane, ale ja bym go wypożyczył, aby chłopak regularnie wybiegał co tydzień na plac gry w spotkaniach o stawkę.
Nie można zapominać, że za darmo do wyciągnięcia jest Carlton Cole
13 sierpnia 2013, 14:30
13 sierpnia 2013, 14:35
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.