Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512496 odsłon
15 sierpnia 2013, 13:19
15 sierpnia 2013, 13:20
Ale o co chodzi z tymi nowymi dwoma bądź trzema nowymi piłkarzami światowej klasy?
15 sierpnia 2013, 13:57
... Już widzę wasze wpisy poniżej. Nie stać nas na to. Inni piłkarze poczują się oszukani, że zarabiają 1/4 albo 1/5 tego.
odp. : Pozostali piłkarze nie muszą o tym wiedzieć. Oficjalnie można podać kwotę zarobków na poziomie 140 tys, co nikogo w BPL nie zaszokuje.
Po drugie - czy stać nas będzie po sprzedaży Bale na zakup Wiliana Borgesa da Silvy z Andży i Lameli z AS Roma??
Myślę, że tak! - tylko po sprzedaży Walijczyka za każdego z nich włodarze tych klubów wydoją z nas 5, 6 a może 7 baniek więcej. Presja czasu - koniec okienka, zbliżające się derby z Arse, oraz stok kasy w sejfie sprawią, że PRZEPŁACIMY za nich od 10 do 14 baniek. Zanim zgrają się z zespołem będzie listopad i na 100% żaden z nich nie będzie drugim GB - patrz piłkarzem genialnym. ... nie lepiej więc te około 12-14 baniek wydać w ten pierwszy sposób i zatrzymać Walijczyka ... --- i podążać do CHWAŁY
15 sierpnia 2013, 14:03
15 sierpnia 2013, 14:17
RAFO THFC napisał(a):Po drugie - czy stać nas będzie po sprzedaży Bale na zakup Wiliana Borgesa da Silvy z Andży i Lameli z AS Roma??
Myślę, że tak! - tylko po sprzedaży Walijczyka za każdego z nich włodarze tych klubów wydoją z nas 5, 6 a może 7 baniek więcej. Presja czasu - koniec okienka, zbliżające się derby z Arse, oraz stok kasy w sejfie sprawią, że PRZEPŁACIMY za nich od 10 do 14 baniek.
I wydaje mi się że dlatego Bale jeszcze nie jest piłkarzem Realu. Kupujemy zanim go sprzedamy aby rynek nam nie podniósł cen.
15 sierpnia 2013, 14:53
mam rozumieć że to nie za kase za Bale tylko ci nowi dwaj/trzej światowej klasy I Bale? Skąd na to kasa? Przecież to ogromne kwoty by byłyolivier napisał(a):Motorniczy z tymi piłkarzami chodzi o to, że ponoć Levy w ten sposób chce przekonać Bale'a do pozostania w Tottenhamie
15 sierpnia 2013, 14:59
15 sierpnia 2013, 14:59
15 sierpnia 2013, 15:00
Motorniczy napisał(a):mam rozumieć że to nie za kase za Bale tylko ci nowi dwaj/trzej światowej klasy I Bale? Skąd na to kasa? Przecież to ogromne kwoty by były
To Ty nie wiesz, że nasz prezes jest bogady jak Mak-kwacz w Kaczych opowieściach?(i taki sam sknera, ale to już inna kwestia xD)
15 sierpnia 2013, 15:05
jin_tae napisał(a):To Ty nie wiesz, że nasz prezes jest bogady jak Mak-kwacz w Kaczych opowieściach?(i taki sam sknera, ale to już inna kwestia xD)
Powiem ci tak, ja już sam nic nie rozumiem. Ja wiem że ich stać na takie transfery ale nie zwykli do tego. I to niby teraz miało by się zmienić? Żeby zatrzymać Bale? Brzmi nieprawdopodobnie
15 sierpnia 2013, 16:04
Tutaj ciekawy tekst mamy
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.