Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512471 odsłon

PieS

19 sierpnia 2013, 18:31

Wolałbym Erkisena, ale Willian też może być :luzik:

maly8919

19 sierpnia 2013, 19:07

Właśnie widziałem naszych byłych Kogutów. BIG Tom i Jake Livermore maszerowali na stacje kolejową, w całkiem dobrych humorach, także chyba są zadowoleni z transferów;) tylko dlaczego ciuchcia wracają;)

Robert

19 sierpnia 2013, 19:18

maly8919 napisał(a):
Właśnie widziałem naszych byłych Kogutów. BIG Tom i Jake Livermore maszerowali na stacje kolejową, w całkiem dobrych humorach, także chyba są zadowoleni z transferów;) tylko dlaczego ciuchcia wracają;)

to transfer do słabszego klubu ma oznaczać ze cały czas ze łzami w oczach sie chodzi ;P

RAFO THFC

19 sierpnia 2013, 19:26

widziałem w akcji MU, CFC ... teraz oglądam MC --- z bólem serca muszę stwierdzić, że mamy z nimi niewielkie szanse;|
---
chyba, że nasza gra się jeszcze poprawi:mysli:

Michał

19 sierpnia 2013, 19:32

Fulham to dobry klub dla Scottiego, chociaż do formy sprzed dwoch-trzech lat już nie wróci. Nigdy nie był moim ulubieńcem, dużo bardziej ceniłem Sandro, ale jako byłemu Kogutowi życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie.

maly8919

19 sierpnia 2013, 19:35

Robert napisał(a):
to transfer do słabszego klubu ma oznaczać ze cały czas ze łzami w oczach sie chodzi ;P

Pewnie że nie :) choć powinni raczej wracać z resztą ekipy hull z Londynu

RAFO THFC

19 sierpnia 2013, 19:58

Michał napisał(a):
Fulham to dobry klub dla Scottiego, chociaż do formy sprzed dwoch-trzech lat już nie wróci. Nigdy nie był moim ulubieńcem, dużo bardziej ceniłem Sandro, ale jako byłemu Kogutowi życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie

-- racja, w tej chwili to dla Scotiego najlepsze wyjście

Denninstoun

19 sierpnia 2013, 20:58

RAFO THFC napisał(a):
widziałem w akcji MU, CFC ... teraz oglądam MC --- z bólem serca muszę stwierdzić, że mamy z nimi niewielkie szanse;|
---
chyba, że nasza gra się jeszcze poprawi:mysli:

Też się zawiodłem
Liczyłem że te zmiany w klubach mogą nie do końca się udać. Zobaczymy za kilka tygodni.
MC grał niesamowicie dobrze.
Chelsea tylko pierwsze 25 minut. W 2 połowie na boisku królował Tom.
MU tradycyjnie niby gra piach. Jednak ma jakieś 6 sytuacji w meczu . No i wykorzystuje 4.

PieS

19 sierpnia 2013, 21:25

Po tej masakrze na Etihad zrobiło mi się żal Dżeko, bo tego hattricka spokojnie mógł ustrzelić ;|

Są jeszcze jacyś krytycy letnich transferów MC ?? :cwaniak:

jin_tae

19 sierpnia 2013, 21:38

PieS napisał(a):
Po tej masakrze na Etihad zrobiło mi się żal Dżeko, bo tego hattricka spokojnie mógł ustrzelić ;|

Są jeszcze jacyś krytycy letnich transferów MC ?? :cwaniak:

Ja jestem. Dobry trener ugrałby taki wynik bez tych letnich transferów. To Man"ciołek"cini był problemem a nie zawodnicy. Jak wiadomo od nadmiaru kasy głowa boli, i wtedy nie ma się hamulców. Ciekawi mnie, czy jeśli City nie wygrają nic w tym sezonie to znowu pójdzie kasa na rewolucję kadrową i ściągnięcie będących aktualnie na topie graczy

trzaskal

19 sierpnia 2013, 21:47

Na razie jesteśmy w tym okienku na minusie ok. 35 mln GBP. Jeśli zapowiedzi się sprawdzą to mamy jeszcze do wydania tyle samo.....oby ściągnąć AM typu Lamela(Willian) i jakiś obrońca. Pamiętajmy, że został jeszcze Ade, którego trzeba sprzedać lub obydwu:Ade i JD i kupić młodego napastnika ponieważ nasza młodzież na poz. CF jest słabiutka. W U21 tylko Kane pokazuje się z dobrej strony ofensywnej pozostali ..... słabo.

Denninstoun

19 sierpnia 2013, 22:13

Mnie też transfery MC nie zachwycają. Tylko że ta drużyna ma taki szkielet że dajcie spokój. Dla mnie to najlepszy kadrowo zespół.

Yaya, Aguero, Dzeko, Hart,Kompany, Silva, Zabaleta, Clichy.

Nowi zagrali dziś super ale zobaczymy czy dołączą do tych wyżej wymienionych. Zresztą faktycznie jak się nie sprawdzą to najwyżej straci się 50mlnŁ i nic się nie stanie.

playmaker

19 sierpnia 2013, 23:01

Addicted to Spurs @AddictedtoSpurs

Erik Lamela HIMSELF is on his way to London with his father, and agent, according to @dimarzio. ‪#‎THFC‬
wiargodne zrodlo, ktos z ITK

mosaj

19 sierpnia 2013, 23:02

Erik Lamela HIMSELF is on his way to London with his father, and agent, according to @dimarzio. ‪#‎THFC‬

DiMarzio to włoski dziennikarz uchodzący za jednego z bardziej wiarygodnych. Lamela ... my dream :)

playmaker

19 sierpnia 2013, 23:03

mosaj napisał(a):

DiMarzio to włoski dziennikarz uchodzący za jednego z bardziej wiarygodnych. Lamela ... my dream :)

pierwszy :D

smackey

19 sierpnia 2013, 23:27

w zeszłym sezonie przez pierwsze parę meczów chelsea grała jak city z newcastle ale na szóstym czy siódmym się skończyło

smackey

19 sierpnia 2013, 23:31

olivier napisał(a):
Arsenal więcej jak 15 mln na gracza i tak nie wyda, coś czuję, że w tym sezonie będą po za pierwszą 5

a za cazorle nie dali ponad 20 ?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła