Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512471 odsłon
19 sierpnia 2013, 19:18
maly8919 napisał(a):Właśnie widziałem naszych byłych Kogutów. BIG Tom i Jake Livermore maszerowali na stacje kolejową, w całkiem dobrych humorach, także chyba są zadowoleni z transferówtylko dlaczego ciuchcia wracają
to transfer do słabszego klubu ma oznaczać ze cały czas ze łzami w oczach sie chodzi
19 sierpnia 2013, 19:58
Michał napisał(a):Fulham to dobry klub dla Scottiego, chociaż do formy sprzed dwoch-trzech lat już nie wróci. Nigdy nie był moim ulubieńcem, dużo bardziej ceniłem Sandro, ale jako byłemu Kogutowi życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie
-- racja, w tej chwili to dla Scotiego najlepsze wyjście
19 sierpnia 2013, 20:05
Kolejny nierealny cel transferowy Arsenalu, w dodatku, o ile to prawda, chcą go kupić za 23 mln
19 sierpnia 2013, 20:58
RAFO THFC napisał(a):widziałem w akcji MU, CFC ... teraz oglądam MC --- z bólem serca muszę stwierdzić, że mamy z nimi niewielkie szanse
---
chyba, że nasza gra się jeszcze poprawi
Też się zawiodłem
Liczyłem że te zmiany w klubach mogą nie do końca się udać. Zobaczymy za kilka tygodni.
MC grał niesamowicie dobrze.
Chelsea tylko pierwsze 25 minut. W 2 połowie na boisku królował Tom.
MU tradycyjnie niby gra piach. Jednak ma jakieś 6 sytuacji w meczu . No i wykorzystuje 4.
19 sierpnia 2013, 21:38
PieS napisał(a):Po tej masakrze na Etihad zrobiło mi się żal Dżeko, bo tego hattricka spokojnie mógł ustrzelić![]()
Są jeszcze jacyś krytycy letnich transferów MC ??
Ja jestem. Dobry trener ugrałby taki wynik bez tych letnich transferów. To Man"ciołek"cini był problemem a nie zawodnicy. Jak wiadomo od nadmiaru kasy głowa boli, i wtedy nie ma się hamulców. Ciekawi mnie, czy jeśli City nie wygrają nic w tym sezonie to znowu pójdzie kasa na rewolucję kadrową i ściągnięcie będących aktualnie na topie graczy
19 sierpnia 2013, 21:47
19 sierpnia 2013, 22:13
Yaya, Aguero, Dzeko, Hart,Kompany, Silva, Zabaleta, Clichy.
Nowi zagrali dziś super ale zobaczymy czy dołączą do tych wyżej wymienionych. Zresztą faktycznie jak się nie sprawdzą to najwyżej straci się 50mlnŁ i nic się nie stanie.
19 sierpnia 2013, 23:35
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47163 ?
A w Hiszpanii ludzie dziwią się, że jest kryzys jak źle inwestują pieniądze...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.