Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512474 odsłony

smackey

18 sierpnia 2013, 21:34

łelbek tragedia przecież nie wiem jak można go chwalić

mosaj

18 sierpnia 2013, 21:42

Michał napisał(a):
Skąd wiesz, że się znają? Bo z tego co mi się wydaje, to Andrzej nigdy nie trenował Williana

owszem, nigdy go nie trenował, ale PONOĆ znają się prywatnie i jakiś tam kontakt utrzymują ... ;)

Diego

18 sierpnia 2013, 21:45

Wg. mediów Willian chciałby bardziej dołączyć do Liverpoolu...:glupek:

Gray

18 sierpnia 2013, 21:47

Diego napisał(a):
według mnie to lepiej erisena przekonać, miec go za połowe ceny Williana i mieć grajka na 10 lat, niżeli na 5 z Brazylijczykiem.

jin_tae

18 sierpnia 2013, 21:48

Diego napisał(a):

Chciałbyś iść do firmy, gdzie trenerem jest Twój kumpel czy do firmy, gdzie lepiej płacą mimo iż firma ma gorszą renomę i mniejsze prawdopodobieństwo rozwoju?

Robert

18 sierpnia 2013, 21:49

Diego napisał(a):

i niech idzie;)

niech sciągną Eriksena i Tobiego z Ajaxu, fajnie dzisiaj grali, za obu zapłaci sie mniej jak za Williana ;)

fajnie sie jeszcze zaprezentował : Viktor Fischer, tylko czasem za dużo wchodził w krecenie ludzi w polu karnym

Robert

18 sierpnia 2013, 21:50

jin_tae napisał(a):
Chciałbyś iść do firmy, gdzie trenerem jest Twój kumpel czy do firmy, gdzie lepiej płacą mimo iż firma ma gorszą renomę i mniejsze prawdopodobieństwo rozwoju?

on już pokazał czego chce idąc do Anży ;)

Gray

18 sierpnia 2013, 22:13

Robert napisał(a):
i niech idzie;)

niech sciągną Eriksena i Tobiego z Ajaxu, fajnie dzisiaj grali, za obu zapłaci sie mniej jak za Williana ;)

fajnie sie jeszcze zaprezentował : Viktor Fischer, tylko czasem za dużo wchodził w krecenie ludzi w polu karnym
otórz to, chociazby jeden z tej trojki ma wiekszy potencjach niz ten caly Willian, wedlug mnie lepiej zainwestowac te pieniadze w eriksena i tobiego, a rozwina sie 2x lepiej niz Willian

RAFO THFC

18 sierpnia 2013, 22:13

mosaj napisał(a):
Gary Jacob and Tony Barrett
Published 1 minute ago
Willian will decide by tomorrow whether to move to Tottenham Hotspur after they hijacked his proposed move to Liverpool last night.

To tylko jedno ze źródeł, które sugeruje, że już jutro Willian może trafić do jednego z klubów Premier League. Oferty są dwie - z Tottenhamu oraz z Liverpoolu. Wybór należy do piłkarza. Jeśli to prawda, to myślę, że jest nasz, AVB go przekona, w końcu się znają. W mediach krąży kwota 27 mln funtów

Willian :ok: byłoby pięknie

Diego

18 sierpnia 2013, 22:16

jin_tae napisał(a):
Pieniądze to nie wszystko :) Chociaż w dzisiejszych czasach to co piłkarze robią (np. granie dla pieniędzy w Rosji) to masakra.

Gray napisał(a):
według mnie to lepiej erisena przekonać, miec go za połowe ceny Williana i mieć grajka na 10 lat, niżeli na 5 z Brazylijczykiem
1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata.

mosaj

18 sierpnia 2013, 22:17

Hotspur Related @HotspurRelated

Reporter @dimarzio claims Scott Parker will undergo a medical at Fulham tomorrow. ‪#‎THFC‬

Diego

18 sierpnia 2013, 22:19

Nowe doniesienia mówią o tym, że Liverpool oferuje 26 mln, Rosjanie chcą 30 mln i taką właśnie ofertę chce złożyć nasz klub. Źródło: To Dare Is To Do/ Facebook

Tylko żebyśmy omyłkowo nie kupili jego http://pl.wikipedia.org/wiki/Will.i.am :D:D:D

Walu

18 sierpnia 2013, 22:20

Tottenham tell Fulham to double offer for Scott Parker
FULHAM boss Martin Jol suffered a shock during his attempts to sign Tottenham’s England midfielder, Scott Parker.

The club thought that after matching QPR’s successful £2million offer for the player they would be be granted permission to talk to him.

But they had not allowed for Spurs chairman Daniel Levy’s tough negotiating stance. Levy told Fulham that they would have to pay double the fee agreed with QPR to take Parker from White Hart Lane.

Levy insisted that the £2m figure was a reduced price because QPR were in the Championship. Premier League clubs would be asked to shell out £4million.

But that has not put off Jol, who is still hoping to beat QPR boss Harry Redknapp to the signing.

Levy to jest gość :rotfl:

Gray

18 sierpnia 2013, 22:21

Diego napisał(a):
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata.
no to chyba jest wyraźnie napisane, że trzeba go PRZEKONAĆ, sam Eriksen się wypowiadał, że Tott to wielki klub tylko nikt się z nim nie kontaktował jeszcze i, że gra dla tego klubu byłaby dla niego wielką satysfakcją.
Co do punktu drugiego to najwidoczniej nie wierzysz w projekt Tott odnośnie pięcia się w górę i jeszcze raz górę, a nawet jeśli nie udałoby się sprostać jego oczekiwaniom sportowym to można byłoby zarobić na nim świetnie pieniądze.

Robert

18 sierpnia 2013, 22:29

Diego napisał(a):
Pieniądze to nie wszystko :) Chociaż w dzisiejszych czasach to co piłkarze robią (np. granie dla pieniędzy w Rosji) to masakra.

zdziwiłbyś sie ;)
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią ;)

Diego napisał(a):

mówił też ze jesteśmy dobrym klubem ;)
a co do 2, nawet jak by chciał odejść, za mniej go nie sprzedamy, tylko za dużo wiecej

Robert

18 sierpnia 2013, 22:29

Diego napisał(a):

zdziwiłbyś sie ;)
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią ;)

Diego napisał(a):

mówił też ze jesteśmy dobrym klubem ;)
a co do 2, nawet jak by chciał odejść, za mniej go nie sprzedamy, tylko za dużo wiecej

Diego

18 sierpnia 2013, 22:30

Gray napisał(a):
no to chyba jest wyraźnie napisane, że trzeba go PRZEKONAĆ, sam Eriksen się wypowiadał, że Tott to wielki klub tylko nikt się z nim nie kontaktował jeszcze i, że gra dla tego klubu byłaby dla niego wielką satysfakcją.
Co do punktu drugiego to najwidoczniej nie wierzysz w projekt Tott odnośnie pięcia się w górę i jeszcze raz górę, a nawet jeśli nie udałoby się sprostać jego oczekiwaniom sportowym to można byłoby zarobić na nim świetnie pieniądze
jak dla mnie jasno powiedział, że chce przejść do zespołu z LM i dla mnie w tym momencie temat praktycznie się skończył. Można co prawda wysłać zapytanie do samego zawodnika, to wyjaśniłoby jeszcze więcej.

Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...:mysli:

Diego

18 sierpnia 2013, 22:33

[quote=Robert]zdziwiłbyś sie ;)

Diego napisał(a):
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata
Chodzi mi bardziej o piłkarzy typu : Eto, Willian , czy Hulk :)
To, że mówił, że jesteśmy dobrym klubem o niczym nie świadczy ;| A z tą sprzedażą to oczywiście się zgodzę :)

RAFO THFC

18 sierpnia 2013, 22:38

Diego napisał(a):
Nowe doniesienia mówią o tym, że Liverpool oferuje 26 mln, Rosjanie chcą 30 mln i taką właśnie ofertę chce złożyć nasz klub. Źródło: To Dare Is To Do/ Facebook

Tylko żebyśmy omyłkowo nie kupili jego http://pl.wikipedia.org/wiki/Will.i.am :D:D:D

30 mln ?? - w tym okienku transferowym wszystko jest możliwe

Gray

18 sierpnia 2013, 22:42

Diego napisał(a):
jak dla mnie jasno powiedział, że chce przejść do zespołu z LM i dla mnie w tym momencie temat praktycznie się skończył. Można co prawda wysłać zapytanie do samego zawodnika, to wyjaśniłoby jeszcze więcej.

Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...:mysli:

Tak, ale on bardzo ciepło wypowiadał się o naszym klubie, tym bardziej, że najprawdopodobniej jeśli weszlibyśmy do przyszłorocznej LM to moglibyśmy na prawdę wiele namieszać, jak np. Dortmund w tym roku w co wątpie by powtórzył takowy wynik jak przed rokiem.

Są przypadki w których udało się, ale na tą chwile to ćwierćfinał na pewno byłby pod naszym zasięgiem realnie patrząc, a może i coś więcej, ale to tylko przypuszczenia. Według mnie może i więcej, wszystko zależałoby od aklimatyzacji czy nie trafiłaby jego jakas kontuzja, ale jeśli wszystko by przebiegało po tej optymystycznej wersji to tak, zdecydowanie tak, może on okazałby się przeciwieństwem Szczurka i Bale, gdzie wolałby zostać na WHL, niżeli odchodzić

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła