Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512476 odsłon

KonradM

17 sierpnia 2013, 17:12

Podobno Osvaldo odrzucił ofertę Southampton i Benfiki, chce grać tylko u nas albo w Interze, gdzie nawet nie ma oferty z interu. Romo podobno też jest skłonna sprzedać Lamele za 35 mln do nas, a sam Erik miałby zarabiać 4 mln rocznie.

Gan1982

17 sierpnia 2013, 17:13

Levy zobaczyl w chinach ze bez ligi mistrzow nie ma sprzedazy koszulek.

Hades

17 sierpnia 2013, 21:41

Ostatnio wychodzilismyna zero. Teraz przyszlo troche kasy od Lewisa(50 mln podobno), ze sprzedazy juz sie ponad 20 mln uzbieralo, mamy pewnie co najmniej 25 mln oszczednosci, kasa z nowych umow sponsorskich i nowy deal za prawa telewizyjne. Na razie wydalismy kolo 60 mln funtow, wiec podejrzewam, ze stac nas jeszcze na wydanie kolejnych 60-75 mln. O ile bedzie dobra okazja.

RAFO THFC

17 sierpnia 2013, 21:53

";Podobno Osvaldo odrzucił ofertę Southampton i Benfiki, chce grać tylko u nas albo w Interze, gdzie nawet nie ma oferty z interu. Romo podobno też jest skłonna sprzedać Lamele za 35 mln do nas, a sam Erik miałby zarabiać 4 mln rocznie."

DAWAĆ GO!

Michał

17 sierpnia 2013, 22:05

http://transfery.info/59942,ancelotti-potwierdza-e-coentro-odejdzie

Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie).

jin_tae

17 sierpnia 2013, 23:49

Michał napisał(a):
http://transfery.info/59942,ancelotti-potwierdza-e-coentro-odejdzie

Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie)

eee tam zaraz top 5. Nikodem go zjada i wypluwa a cena pewnie ta sama

Robert

18 sierpnia 2013, 09:15

a kto jest top10 lewych obronców? 5 jeszcze jestem wstanie wymienić;)

Baines, Evra, Alaba, Alba, Marcelo,Coentrao, o 6 a pozostali ?

RAFO THFC

18 sierpnia 2013, 09:27

po co nam LO (mamy Rose i Ekotto) ...poszukajmy lepiej kogoś na PO ... Walker, jest w połowie sezonu wyeksploatowany jak maczeta tubylca z pod Belem :mysli:

trzaskal

18 sierpnia 2013, 09:36

RAFO THFC napisał(a):
po co nam LO (mamy Rose i Ekotto) ...poszukajmy lepiej kogoś na PO ... Walker, jest w połowie sezonu wyeksploatowany jak maczeta tubylca z pod Belem :mysli:

BAE podobno poprosił o transfer. Nie wiem czy zauważyliście, że wogóle nie grał w okresie przygotowawczym. Podobno AVB go nie widzi w składzie.

jin_tae

18 sierpnia 2013, 09:37

Eidur napisał(a):
Jaki Nikodem?

Nikodem 1/4 polskiej krwi Baines

Robert

18 sierpnia 2013, 09:41

no fakt, BAE w sparingach nic nie grał, grał Rose i Freyers
jin_tae napisał(a):

do reprezentacji z nim:rotfl:

jin_tae

18 sierpnia 2013, 11:13

Robert napisał(a):
do reprezentacji z nim:rotfl:

Trochę niewczas :P Babcia Polka, więc teoretycznie mógł grać zamiast Boenischów i innych koksów

Diego

18 sierpnia 2013, 11:25

RAFO THFC napisał(a):
Spokojnie... Kyle jest niezniszczalny :D

pedrosa

18 sierpnia 2013, 11:53

jin_tae napisał(a):

Nie Baines, tylko Jagielka;P

jin_tae

18 sierpnia 2013, 14:39

pedrosa napisał(a):
Nie Baines, tylko Jagielka;P

ahh kurde myślałem o Left Backu dla nas i dlatego napisałem Baines xD Left Back nie jest potrzebny, Rose zagrał zajebiście

Robert

18 sierpnia 2013, 14:48

każdy chciał lewego obroncy bo dramat, a to dramat jest z Sigiem, gorszych dzisiaj od niego nie było

Eriksen by sie przydał
dzisiaj w meczu fajnie grał jak były akcje ofensywne, ale jak Ajax zaczynał sie bronić to był niewidoczny, no ale on jest od rozgrywania, kilka fajnych piłek zagrał, gdzie u nas ani jedna taka nie poszła

jin_tae

18 sierpnia 2013, 15:01

Wesley Sneijder Agrees Deal With Tottenham, Says Report In Italy: The Daily EPL

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła