Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512476 odsłon
17 sierpnia 2013, 21:41
Ostatnio wychodzilismyna zero. Teraz przyszlo troche kasy od Lewisa(50 mln podobno), ze sprzedazy juz sie ponad 20 mln uzbieralo, mamy pewnie co najmniej 25 mln oszczednosci, kasa z nowych umow sponsorskich i nowy deal za prawa telewizyjne. Na razie wydalismy kolo 60 mln funtow, wiec podejrzewam, ze stac nas jeszcze na wydanie kolejnych 60-75 mln. O ile bedzie dobra okazja.
17 sierpnia 2013, 22:05
http://transfery.info/59942,ancelotti-potwierdza-e-coentro-odejdzie
Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie).
Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie).
17 sierpnia 2013, 23:49
Michał napisał(a):http://transfery.info/59942,ancelotti-potwierdza-e-coentro-odejdzie
Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie)
eee tam zaraz top 5. Nikodem go zjada i wypluwa a cena pewnie ta sama
18 sierpnia 2013, 09:36
RAFO THFC napisał(a):po co nam LO (mamy Rose i Ekotto) ...poszukajmy lepiej kogoś na PO ... Walker, jest w połowie sezonu wyeksploatowany jak maczeta tubylca z pod Belem
BAE podobno poprosił o transfer. Nie wiem czy zauważyliście, że wogóle nie grał w okresie przygotowawczym. Podobno AVB go nie widzi w składzie.
18 sierpnia 2013, 14:48
każdy chciał lewego obroncy bo dramat, a to dramat jest z Sigiem, gorszych dzisiaj od niego nie było
Eriksen by sie przydał
dzisiaj w meczu fajnie grał jak były akcje ofensywne, ale jak Ajax zaczynał sie bronić to był niewidoczny, no ale on jest od rozgrywania, kilka fajnych piłek zagrał, gdzie u nas ani jedna taka nie poszła
Eriksen by sie przydał
dzisiaj w meczu fajnie grał jak były akcje ofensywne, ale jak Ajax zaczynał sie bronić to był niewidoczny, no ale on jest od rozgrywania, kilka fajnych piłek zagrał, gdzie u nas ani jedna taka nie poszła
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.