Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512472 odsłony

Denninstoun

18 sierpnia 2013, 23:25

Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat

Sam nie wiem
Ja uważam że zarówno Willan jak i Eriksen to by były wzmocnienia. Najlepiej kupic obu bo naprawdę jest okazja.

Zastanawiam się nad stoperem i zauważyłem pewną tendencje.

Barcelona 3 stoperów (Pique,Bartra,Masche)Puyol
kontuzja za kontuzją
Real 3 stoperów (Ramos,Pepe,Varane)
MC 3 stoperów (Kompany, Lescott, Nastasic)
MU 3 stoperów (Vidic,Smalling,Rio)
Arsenal 3 stoperów (Verma,Koscielny,Mertesacker)
Chelsea 3 stoperów (Terry, Cahill, Luiz)

Niby każdy ma kogoś z nominalnie innej pozycji kto moze grac w srodku: Adriano, Jones, Ivanovic...

Ja jednak bardzo bym chciał ŚO i ofensywnego pomocnika
Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem.

jin_tae

19 sierpnia 2013, 00:12

Denninstoun napisał(a):
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat

Sam nie wiem
Ja uważam że zarówno Willan jak i Eriksen to by były wzmocnienia. Najlepiej kupic obu bo naprawdę jest okazja.

Zastanawiam się nad stoperem i zauważyłem pewną tendencje.

Barcelona 3 stoperów (Pique,Bartra,Masche)Puyol
kontuzja za kontuzją
Real 3 stoperów (Ramos,Pepe,Varane)
MC 3 stoperów (Kompany, Lescott, Nastasic)
MU 3 stoperów (Vidic,Smalling,Rio)
Arsenal 3 stoperów (Verma,Koscielny,Mertesacker)
Chelsea 3 stoperów (Terry, Cahill, Luiz)

Niby każdy ma kogoś z nominalnie innej pozycji kto moze grac w srodku: Adriano, Jones, Ivanovic...

Ja jednak bardzo bym chciał ŚO i ofensywnego pomocnika
Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem

No tak kupić obu, jeszcze Lamelę Di Marię, Hulka, Martineza i Moutinho.

Drugler

19 sierpnia 2013, 06:50

Jebany szczur : Zawodnik Realu Madryt Luka Modrić stwierdził, że wolałby przenieść się do Manchesteru United, niż do Tottenhamu.

saikor

19 sierpnia 2013, 07:06

Dajmy sobie spokój z Modriciem, pograł w Tottenhamie wiele sezonów, przeszedł szukać nowych wrażeń to nie łudźmy się że zapragnie do nas wracać, zresztą za tą sage to nawet nikt go tu zapewne nie chce ;)

jin_tae

19 sierpnia 2013, 08:22

saikor napisał(a):
Dajmy sobie spokój z Modriciem, pograł w Tottenhamie wiele sezonów, przeszedł szukać nowych wrażeń to nie łudźmy się że zapragnie do nas wracać, zresztą za tą sage to nawet nikt go tu zapewne nie chce ;)

spoko loko :ok: mamy hycla na bramce, on szczurojada nie wpuści

Michał

19 sierpnia 2013, 08:44

Obu na pewno nie kupimy, bo to by było za piękne, nawet jak na takie okienko jak to. Jak dołączą do nas jeszcze Eriksen i Toby to to i tak będzie genialnie. Modric w Tottenhamie to już zamknięty rozdział.

Gray

19 sierpnia 2013, 09:40

Denninstoun napisał(a):
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat
Eriksen urodził się 14 lutego 1992, więc ma 21 lat ;)

olivier

19 sierpnia 2013, 13:25

Osobiście wolałbym Eriksena od Williana, tańszy do wyciągnięcia za około 15-17 mln. funtów, młodszy i takiego nam potrzeba.

olivier

19 sierpnia 2013, 15:50

Scott Parker odrzuca ofertę QPR i jest blisko Fulham. Jutro testy medyczne :)

olivier

19 sierpnia 2013, 16:37

Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas.

jin_tae

19 sierpnia 2013, 17:00

olivier napisał(a):
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas

A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye :wysmiewacz: dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika

jin_tae

19 sierpnia 2013, 17:01

olivier napisał(a):
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas

A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye :wysmiewacz: dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika

olivier

19 sierpnia 2013, 17:08

Arsenal więcej jak 15 mln na gracza i tak nie wyda, coś czuję, że w tym sezonie będą po za pierwszą 5.

RAFO THFC

19 sierpnia 2013, 17:36

"Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas." :milczek: :ok:

RasaS

19 sierpnia 2013, 18:01

I tak dobrze wylądował, bo plotki stawiały na to że będzie graczem jakiegoś zespołu Championship

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła