Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512417 odsłon
28 sierpnia 2013, 12:36
Official from his Press Conference.
czyli Bale odchodzi... najważniesze że najdroższy piłkarz na świecie został kupiony z tottenhamu
28 sierpnia 2013, 12:38
28 sierpnia 2013, 13:12
28 sierpnia 2013, 14:03
#Lamela-@SpursOfficial: he'll travel to London in the afternoon e tomorrow will have medical with spurs. #endofthesaga
Gianluca Di Marzio ‏@dimarzio 4 min
#chiriches-@SpursOfficial: The player is travelling now from Bucarest, The intermediary (Pietro Chiodi) for the clubs is already in London
A skybet 6/5 że Eriksen dołączy do Spurs
28 sierpnia 2013, 14:11
Villas-Boas on Mata pursuit: "Chelsea wouldn't sell to Tottenham in any way or form, as they think that we are title contenders"
Podane dalej przez Michał Okoński
28 sierpnia 2013, 14:33
28 sierpnia 2013, 14:39
olivier napisał(a):Lamela i Chiriches dziś w Londynie będą a w dodatku info potwierdzone, że zarząd Tottenhamu jest oficjalnie w Amsterdamie by negocjować transfer Eriksena. Odchodzi Bale, ale w jego miejsce jeśli dobrze pójdzie ogólnie sprowadzimy 7 nowych zawodników a może jak odejdzie BAE i Adebayor to kogoś jeszcze. Nigdy nie było takiego okienka transferowego. Oby to AVB dobrze poukładał bo z taką ekipą TOP 3 i jakiś puchar to nic trudnego
skąd to info? bo jak wiadomo Lamela już nawet "widziany" był w Londynie po czym pojawił się na treningu romy;p
28 sierpnia 2013, 15:11
KonradM napisał(a):Jak nie przyjdzie eriksen to chciałbym Honde u nas
Honda to już raczej od stycznia w Milanie
28 sierpnia 2013, 15:38
28 sierpnia 2013, 15:48
Motorniczy napisał(a):Możliwe że dziś kluczowy mecz dla nas, Milan - PSV. Jak PSV przejdzie to możliwe że Eriksen przejdzie do Tottnehamu. Bo niby Milan też na niego ma chęć
Ja tam i tak będę kibicował PSV. Po pierwsze od zawsze nie lubie milanu i ogólnie ligi włoskiej poza Juve. po drugie moja ciotka mieszka w Eindhoven i od małolata przysyłała mi gadżety tego klubu i jakoś mi został lekki sentyment do tego klubu
28 sierpnia 2013, 16:05
A PSV z takim młodym składem zagrało naprawdę fajny pierwszy mecz. Mi sie wydaje że bedzie dobrze dla tych rozgrywek jeśli awansowaliby do fazy grupowej kosztem Milanu. Była by strata (imo) gdyby ich zabrakło
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.