Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512419 odsłon

RAFO THFC

26 sierpnia 2013, 22:36

Denninstoun napisał(a):
Według Goal.com

-lamela przylatuje jutro na testy
-ustalona z Romą cena to Ł25.8m plus Ł4.2m zmienne (w dużej mierze zależne od awansu do CL )
-ustalone z agentami zarobki to Ł65,000-a-week

pensja ok - reszta, trochę za dużo, ale trudno

Hades

26 sierpnia 2013, 23:00

Jak przejdzie testy i nikt do niego nie zadzwoni w trakcie podpisywania kontraktu, to jutro, najpozniej w srode bedzie nasz. Potem Vlad, a na koniec jedziem w ostatni dzien z nadziejami.

jin_tae

26 sierpnia 2013, 23:10

Hades napisał(a):
Jak przejdzie testy i nikt do niego nie zadzwoni w trakcie podpisywania kontraktu, to jutro, najpozniej w srode bedzie nasz. Potem Vlad, a na koniec jedziem w ostatni dzien z nadziejami

na forum ajaxu piszą, że walczymy z looserpoolem o Eriksena. Nikt inny się ponoć na niego nie łasi . Woolwicze chyba mają uraz do Duńczyków xD

RAFO THFC

27 sierpnia 2013, 07:39

Hades napisał(a):
Jak przejdzie testy i nikt do niego nie zadzwoni w trakcie podpisywania kontraktu, to jutro, najpozniej w srode bedzie nasz. Potem Vlad, a na koniec jedziem w ostatni dzien z nadziejami

to będzie na derby w niedzielę :brawo::brawo:

dzejkob

27 sierpnia 2013, 09:42

Trąbią wszędzie o Lameli, może ktoś coś o nim napisać bo kompletnie nie znam gościa. Tyle co z Youtube.

saikor

27 sierpnia 2013, 09:54

w Fifie i Fmie kozak, więc nie zawiedzie nas :D

Ramzes

27 sierpnia 2013, 09:56

Ja też nie znam, nie śledzę Serie A.
Statystyki troszkę gorsze od naszego Garetha. 21 latek, może nas cieszyc gra przez długie lata.

Bajt

27 sierpnia 2013, 10:01

Kibicie Romy są mocno wkurzeni przez ten transfer. Pokładali w młodym Argentyńczyku duże nadzieje. Kupili Erica za 20 mln, dwa sezony po transferze zaczął się już spłacać. 15 goli i trochę asyst dołożył. Jak na tak młodego zawodnika to dobry wynik.

Na skysports wyczytałem, że Moyes zaprzecza jakoby miał złożyc ofertę za GB. Poza tym Nani do wyciągnięcia za 13 mln :D

Gray

27 sierpnia 2013, 10:57

Bajt napisał(a):
Poza tym Nani do wyciągnięcia za 13 mln :D
niepotrzebny, żeby jeszcze rzucał fochami jak na ławce usiądzie i za taką garze wynagrodzenia jaką sobie zażyczy można mieć dwóch lepszych grajków

KonradM

27 sierpnia 2013, 12:14

London Evening Standard are reporting Erik Lamela is currently in London to undergo his medical for Tottenham. - CW

RAFO THFC

27 sierpnia 2013, 15:45

Chyba, wyrwaliśmy Romie piłkarza o takiej pozycji jaką ma u nas GB11..

Fahrenheit

27 sierpnia 2013, 16:24

Transfer Lameli już niedługo powinien zostać potwierdzony.

Zastanawiam się tylko, kto odejdzie, bo wygląda na to, że będziemy mieć 3 prawych skrzydłowych na bardzo dobrym poziomie. Może Townsend przeniesie się na drugą stronę, albo Lamela tam grywał?(nie widziałem go nigdy) Dla mnie dziwne, bo na lewej tylko Chadli i przydałby się ktoś jeszcze na tę pozycję, bo nie wiadomo czy się sprawdzi. Ciekawy jestem, jak AVB to poukłada.

Jablona22

27 sierpnia 2013, 16:47

Chłopaki mam prośbę może nie w temacie, ale mógłby mi ktoś załatwić zdjęcie naszej nowej koszulki bramkarskiej pomarańczowej (ważne żeby była z napisem jakimś). Potrzebuje tego bo mam swoją drużyne w lidze amatorskiej i koszulki robimy dla bramkarzy i chce zrobić taką samą ;)

RAFO THFC

27 sierpnia 2013, 17:10

Fahrenheit napisał(a):
Transfer Lameli już niedługo powinien zostać potwierdzony.

Zastanawiam się tylko, kto odejdzie, bo wygląda na to, że będziemy mieć 3 prawych skrzydłowych na bardzo dobrym poziomie. Może Townsend przeniesie się na drugą stronę, albo Lamela tam grywał?(nie widziałem go nigdy) Dla mnie dziwne, bo na lewej tylko Chadli i przydałby się ktoś jeszcze na tę pozycję, bo nie wiadomo czy się sprawdzi. Ciekawy jestem, jak AVB to poukłada

Lamela grywał nie raz na lewym-ataku/pomocy w AS Roma

Jablona22

27 sierpnia 2013, 17:14

RAFO THFC napisał(a):
Lamela grywał nie raz na lewym-ataku/pomocy w AS Roma
ogólnie Lameta to ofensywny pomocnik ;) Tylko w Romie jest Totti. A jak wiadomo każdy ofensywny pomocnik umie grać na skrzydłach, wiec jest on uniwersalny :P

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła