Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512423 odsłony

olivier

26 sierpnia 2013, 11:55

Gianluca Di Marzio podaje, że oficjalny transfer Lameli nastapi dziś lub najpóźniej jutro rano. Agent jest w Londynie a Erik już się pakuje a Tottenham na niego czeka ;). Bale stay, Lamela in ? To byłoby coś pięknego.

Mr_Johny

26 sierpnia 2013, 11:56

Skoro Bale'owi byliśmy skłonni zapłacić 200tys, to Roo też możemy, napastnik, pomocnik i obrońca w jednym :) Ja już niczego nie jestem pewny w tym okienku, wszystko jest możliwe :P

Robert

26 sierpnia 2013, 12:08

Mr_Johny napisał(a):
Skoro Bale'owi byliśmy skłonni zapłacić 200tys, to Roo też możemy, napastnik, pomocnik i obrońca w jednym :) Ja już niczego nie jestem pewny w tym okienku, wszystko jest możliwe :P

no właśnie 200, a Rooney zarabia chyba 250;)

olivier

26 sierpnia 2013, 12:08

Roo nie jest taki parszywy na kase jak Willian, Eto'o czy nawet Falcao. On chce po prostu grać regularnie i na swojej ulubionej pozycji, więc dlaczego nie u nas ? Napewno lepszy od Defoe i Adebayora.

olivier

26 sierpnia 2013, 12:10

Rooney jakby zarabiał 250 tysięcy to byłby 2 na liście najbardziej zarabiających a go nie ma, także takie info z Daily Mail czy Sunday to mozna sobie co najwyżej na pulpicie ustawiać a nie się tym posługiwać.

Mr_Johny

26 sierpnia 2013, 12:12

Myślę, że 180 Rooneyowi by wystarczyło a pożytek byłby z niego niesamowity :)

kiko10

26 sierpnia 2013, 12:14

wersus napisał(a):
Głupota, nie wierzę, że Bale zostanie puszczony do rywala z Premiership. Nie ma mowy. Jeśli jakiekolwiek inne oferty wpłynęły, to od szejków z Monaco i PSG

Czas zejść chyba na ziemie, rywalem dla Spurs sa LFC i AFC a nie MU ; )

matek

26 sierpnia 2013, 12:20

kiko10 napisał(a):

:brawo:

Raskolnikovv

26 sierpnia 2013, 12:25

Witam. Z tej strony Raskolnikovv z forum oficjalnej strony Polskich kibiców drużyny AS Roma (grupa Legione Romanisti Polacchi).

Krótki komentarz do róznych doniesień prasowych na temat "transfer Bale'a zaklepany"... Tak- dokumenty gotowe do podpisu- wszystko ustalone - tak jak i w przypadku Lameli, czeka tylko ostatni podpis. Bale- czeka na przyjście Lameli- Lamela na przyjscie Ljajica, taki mały łańcuszek. Jaki z tego wniosek? Realizacja transferu Bale'a i powodzenie najdroższej transakcjii w historii footballu dla Realu Madryt- czeka na decyzje prostego skromnego chłopaka z Serbii - Ljajica na temat jego przyszłości- sprawa wygląda tak- że za rok kończy kontrakt (sytuacja podobna do Lewandowskiego...) Wstępnie dogadał się z AC Milan- jednak Roma złożyła ofertę która została zaakceptowana i czeka na decyzję piłkarza, odnośnie jego przenosin już w tym roku... Milan to puchary ale i prawdopodobnie rozpoczęcie przygody od ławki i walki o podstawowy skład, Roma to raczej jednak więcej występów, wielkie ambicje, nie mniejsze pieniądze i ciekawy trener, z którym współpracować chcieli m.in. młody reprezentant Holandii Kevin Strootman. Nie mniej... oooo tak.... czekacie zarówno jak i Real, na to co wydarzy się w Rzymie. Przyjdzie Ljajić - zatwierdzony zostanie Lamela- wtedy potwierdzą transfer Bale'a. Możliwe, że wszystkie trzy zostaną ogłoszone nawet na przelomie 1-2 dni. Tyle, że akurat z Ljajiciem to wcale nie takie pewne czy wypali. Zawsze pozostają alternatywy ale czasu coraz mniej, a nikt nie chce puszczać w ostatnim tyg, mercato zawodników w przypadku braku alternatyw.

Motorniczy

26 sierpnia 2013, 12:28

Może Shady miał rację zwracajac mi uwagę? :brawo:
Ciekawy obrót spraw, to sie zmienia wszystko jak w kalejdoskopie ale jest taka sprawa że chyba żadnego wywiadu Bale nie było co do tej zmiany klubu. Braku jakichkolwiek informacji prosto od niego tylko jakieś pierdoły że w szatni w reprezentacji powiedział że nigdy nie założy koszulki z kogutem. :mysli:

Co do Rooneya, jak to ktoś pare tyg. temu fajnie nawet napisał.
"a kto będzie płacił za jego przeszczep włosów?" :hejka:

wersus

26 sierpnia 2013, 12:39

kiko10 napisał(a):

Czy przypadkiem w poprzednim sezonie nie zaliczyliśmy zwycięstwa i remisu z MU? Nie mówiąc już o tym, że oddawanie piłkarza takiej klasy innemu klubowi z ligi to głupota, już lepiej niech idzie do Realu i nie zawraca nam dupy, nie zajeżdża obrońców i nie strzela bramek z dystansu do naszej siatki.

Oczywiście wolałbym żeby GB został, ale just in case - niech Perez się sfrajerzy bardziej i wyłoży więcej kasy, wolę to od MU.

Robert

26 sierpnia 2013, 12:42

olivier napisał(a):
Rooney jakby zarabiał 250 tysięcy to byłby 2 na liście najbardziej zarabiających a go nie ma, także takie info z Daily Mail czy Sunday to mozna sobie co najwyżej na pulpicie ustawiać a nie się tym posługiwać

:mysli:
to nie ty pisales o tym ze Vale bedzie prezentowany w piatek? ten co był:P
Motorniczy napisał(a):
Może Shady miał rację zwracajac mi uwagę? :brawo:
Ciekawy obrót spraw, to sie zmienia wszystko jak w kalejdoskopie ale jest taka sprawa że chyba żadnego wywiadu Bale nie było co do tej zmiany klubu. Braku jakichkolwiek informacji prosto od niego tylko jakieś pierdoły że w szatni w reprezentacji powiedział że nigdy nie założy koszulki z kogutem. :mysli:

Co do Rooneya, jak to ktoś pare tyg. temu fajnie nawet napisał.
"a kto będzie płacił za jego przeszczep włosów?" :hejka:

komuś z Marci powiedział ze nic nie moze mówic;)
a co do tej reprezentacji, szkoda ze nie powiedzieli, kolega kolegi stryjka:wysmiewacz:

Robert

26 sierpnia 2013, 13:10

Motorniczy napisał(a):
to chyba AVB to mówił (?)

jakiś dziennikarz przyjechał do niego na kadre, to wtedy powiedział ze nic nie moze powiedzieć:)

przecież AVB mówi ze nie jest na sprzedaż;)

Michał

26 sierpnia 2013, 14:39

Rooney to nie jest piłkarz na kieszeń Tottenhamu, nie wiem, kto takie plotki wymyśla. Ta cała historia z Balem jest już tak zagmatwana, że ja czekam tylko do końca okna, albo oficjalnej informacji o tym, że Gareth jest już piłkarzem w Realu. Mam gdzieś info o tym co powiedział kolega kolegi Bale'a, bo i tak nie wpłynie to na transfer. Nie czytam informacji o tym transferze, bo nie chcę stracić sympatii do Walijczyka, a nie wiadomo już w co wierzyć, a w co nie...

Motorniczy

26 sierpnia 2013, 14:43

Robert napisał(a):
jakiś dziennikarz przyjechał do niego na kadre, to wtedy powiedział ze nic nie moze powiedzieć:)

przecież AVB mówi ze nie jest na sprzedaż;)

bylo coś takiego że AVB mówił "nic nie mogę powiedzieć ale wszystko jest możliwe". Coś w ten deseń, wybacz ale słowo w słowo nie jestem w stanie napisac jak to brzmiało

Robert

26 sierpnia 2013, 14:46

Motorniczy napisał(a):
bylo coś takiego że AVB mówił "nic nie mogę powiedzieć ale wszystko jest możliwe". Coś w ten deseń, wybacz ale słowo w słowo nie jestem w stanie napisac jak to brzmiało

spoko spoko, cos kojarzę, ze coś takiego też było, ale później juz zaprzeczał ;)

Arcz

26 sierpnia 2013, 15:19

WojtasTHFC napisał(a):
12mln??? szalejemy jak wenger!!
ja poczekam się ze śmianiem z wengera do niedzieli, żeby się nie okazało że bez żadnych wzmocnień zje nas na śniadanie ;)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła