Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512428 odsłon

KonradM

25 sierpnia 2013, 18:14

Lamela na ławce dziś, czyli wszystko wskazuje na to że odchodzi :) czytałem o zainteresowaniu hulkiem, spoko gość ale jak dla mnie niepotrzebny jeżeli lamela przyjdzie... mam nadzieje że powalczymy o eriksena...

Zolter

25 sierpnia 2013, 18:27

Denninstoun napisał(a):
Trener Romy mówił że klubowi cieżko będzie odmówić jeżeli pojawi się duża oferta za Lamelę.
info Goal.com z dzisiaj rano

Ljaijc do Romy? Po jaką cholerę miałby tam odchodzić Fiorentina napewno nie jest słabsza. Mają silny wyrównany skład i w opini ekspertów włączą się do walki o podium. Romie to raczej nie grozi

Wiesz coś o Romie że sie wypowiadasz?Bo jak nie to sobie daruj mocno a nie przewidujesz na podstawie tabeli.

Denninstoun

25 sierpnia 2013, 18:41

Motorniczy napisał(a):
Romie nie grozi pudło? A to sie zdziwisz człowieku pod koniec sezonu. Takie twory jak Napoli skisną. Roma fajnie się wzmocniła a Napoli dupe lizało Realowi, Benitez wielki Madridista to musiał płacić więcej :wysmiewacz::wysmiewacz:

:|
Patrząc na typy bukmacherów Roma w kolejce do mistrzostwa jest 6 (Juve,Napoli,Milan,Viola,Inter).
W poprzednim sezonie byli 6. Przegrywają najważniejszy mecz sezonu final Coppa Italia z Lazio.
Pozbywają się Osvaldo i Marquinhosa. Przybył Gervinho i Strootman i będą na podium?

Goal.com zapytało 8 ekspertów od SerieA o ich typy na sezon. Jakoś tu też nikt nie stawia na Rome.
http://www.goal.com/en/slideshow/4805/1/title/serie-a-predictions-for-2013-14?ICID=OP

Nie wiem też o co Ci chodzi z tym Napoli. Jak można nazwać taki klub tworem. To mądrze i bez szaleństw prowadzony zespół. Mają świetnych piłkarzy. Mi ich 11 naprawdę imponuje.

Taki Marek Hamsik to jest kapitalny rozgrywający. Przechodzi przez niego każda akcja a on nie traci piłek. To jest to czego brakuje Tottenhamowi. Oczywiście jest nie do wyciągnięcia.

Ramzes

25 sierpnia 2013, 19:13

Gonzalo Higuain za 46 mln i ty mówisz że to MĄDRZE prowadzony zespoł?:lezkawoku:

Spursiak

25 sierpnia 2013, 19:20

"Tottenham z taką grą na ES złapie czerwień . Za dużo drewna w polu za mało techniki i szybkości . Taki Cazorla pokiwa troche i ktoś nałapie kartek. Jedna z najgorszych kopanin jaką ostatnio widziałem. Mnóstwo strat po obu stronach"

"Capoue mnóstwo strat, jedynie Paulinka coś ciągnie, Chadli i Townsend nic nie grają, Soldado też niewidoczny. Są słabi i w TOP4 nie mają co szukać"

Ja nie wiem, czy się śmiać czy płakać? :wysmiewacz:

Denninstoun

25 sierpnia 2013, 19:32

Higuain poszedł za 37mln euro. Jak się sprzedaję Cavaniego za ponad 60 to można sobie pozwolić.
Zresztą przebili Arsenal i Juventus. Ja go zawsze ceniłem wyżej niż Soldado

RAFO THFC

25 sierpnia 2013, 20:00

Spursiak napisał(a):
"Tottenham z taką grą na ES złapie czerwień . Za dużo drewna w polu za mało techniki i szybkości . Taki Cazorla pokiwa troche i ktoś nałapie kartek. Jedna z najgorszych kopanin jaką ostatnio widziałem. Mnóstwo strat po obu stronach"

"Capoue mnóstwo strat, jedynie Paulinka coś ciągnie, Chadli i Townsend nic nie grają, Soldado też niewidoczny. Są słabi i w TOP4 nie mają co szukać"

Ja nie wiem, czy się śmiać czy płakać? :wysmiewacz:

a to prze-klejone jest z Kanonierzy.com ?

Spursiak

25 sierpnia 2013, 20:04

RAFO THFC napisał(a):

Tak.

mosaj

25 sierpnia 2013, 20:12

kanonierzy jak kanonierzy, ale polecam lfc.pl i tamtejsze forum, niektórzy to już widzą Liverpool w mistrzowskiej koronie ;) a wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że będzie top4... funny ;)

by nie off-topować: Lamela na ławce, wszystko wskazuje naa to, że jutro będzie nasz :) oby!

Michał

25 sierpnia 2013, 20:13

RAFO THFC napisał(a):

A myślisz, że ktoś normalny + z minimalnym ogarnięciem jeśli chodzi o piłkę nożną by takie coś napisał? ;P
Nie ma innej opcji jak ta pseudostronka...

RAFO THFC

25 sierpnia 2013, 20:16

Michał napisał(a):
A myślisz, że ktoś normalny + z minimalnym ogarnięciem jeśli chodzi o piłkę nożną by takie coś napisał? ;P

dzieci z ArseNAL-U :mysli:

Michał

25 sierpnia 2013, 20:21

Ale z tego co się orientuję, to dzieci z odbyciaków nie są normalne raczej... :P

Wgl beke mam z nich troszeczkę, bo wszedłem poczytać co na ich stronie jest i w pierwszych komentarzach dowiedziałem się, że oni nie umieją pisać nazwisk zawodników z własnej drużyny "Melterzaker", "Shako (Sakho akurat nie od nich, ale proszę), "Giruid". To akurat nie wygląda na specjalne pisanie z błędami...
A jeden kolo to już mnie wgl komentem rozjebał:
"Llorisa mogliśmy kupić, Casillasa po za Realem sobie nie wyobrażam, w sumie to nawet bym go nie chciał, drogi, stary, zostańmy przy Wojtku i wzmacniajmy inne pozycje ;)"
Ale w sumie po ch*j najlepszy gk świata, skoro ma się w składzie Wojtusia... :wysmiewacz:

deiak7

25 sierpnia 2013, 20:37

Ramzes napisał(a):
Gonzalo Higuain za 46 mln i ty mówisz że to MĄDRZE prowadzony zespoł?:lezkawoku:

Zacznijmy od tego, że jak gówno wiesz o jakiejś drużynie to siedź po prostu cicho. Higuain przyszedł w granicach 37-39mln EURO. Napoli ma dobrego trenera, który zdobył nie tak dawno LE z Chelsea gdzie warunki do pracy nie były najlepsze(chyba każdy kto się interere PL o tym wie). Tutaj w Neapolu został obdarzony zaufaniem. Sprzedali Cavaniego i za te pieniądze buduje nową siłę Azzurri. Doszło aż siedmiu nowych graczy!!! konkurencja staję się coraz większa razem z klubem. Nie uważam więc,że ten zespół jest źle prowadzony a już na pewno "niemądrze" . A jak czytam takiego Motorniczego co ma do powiedzenia o Napoli to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Skoro nie macie pojęcia o tej drużynie to wypadałoby o niej nie pisać, a już na pewno nie takich pierdół. Najlepiej zakończyć ten temat który się na dobre nie zaczął i zająć się drużyną której wspólnie kibicujemy. COYS!

Ramzes

25 sierpnia 2013, 20:41

A to kondony analskie jedne, wredoty... i wlasnie kocham to forum za to ze dostrzegamy też wady u naszych, jak rowniez zalety u innych. Niech sobie piszą, zobaczymy co napiszą po derbach, kondony.
@up
prawda jest taka że kupili odrzutki z Madrytu.

mosaj

25 sierpnia 2013, 21:07

Ramzes napisał(a):
A to kondony analskie jedne, wredoty... i wlasnie kocham to forum za to ze dostrzegamy też wady u naszych, jak rowniez zalety u innych. Niech sobie piszą, zobaczymy co napiszą po derbach, kondony.
@up
prawda jest taka że kupili odrzutki z Madrytu

tak szczerze mówiąc to chciałbym mieć takiego odrzutka jak Callejon w szeregach Spurs ;)

Walu

25 sierpnia 2013, 21:12

Arsenal planuje ofertę za Di Marię. Obstawiam 12 milionów euro :wysmiewacz:

Robert

25 sierpnia 2013, 21:19

Wengier tymi ofertami chce naprawić rynek, a wy sie smiejecie:rotfl:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła