25 sierpnia 2013, 08:48
Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512430 odsłon
25 sierpnia 2013, 08:48
Może to brzmi śmiesznie ale co to dla tego komucha 30 baniek w te czy w te różnicy nie robi. I pomyśleć że kiedyś do tej szopki mógł wybrać właśnie Tottenham na sponsorowanie
25 sierpnia 2013, 09:42
25 sierpnia 2013, 09:50
25 sierpnia 2013, 09:53
"We had to tell Vlad the deal was done. He was with us all day, it was correct to announce it to him."
Wcześniej transfer zablokował Gigi Becali którego oburzyła taktyka negocjacji Tottenhamu.
Właściciel klubu zarządza nim z .... więzienia.
Trener klubu ma nadzieje że Vlad zagra jeszcze we wtroek w meczu z Legią.
Piłkarz jest chyba na 99% nasz.
Ja takie miałem mieszane uczucia co do Willana.
Niby błyszczał ale jak ktoś zamienia Szachtar na prowincjonalny klub w Dagestanie żeby zarabiać 5x więcej to nie jest krok do przodu.
Hulk może grać na każdej pozycji z przodu. Co by nie mówić nie można porównywać Zenitu do Anzy. Oni co rok grają w LM.
Ciekawie na tym rynku.
PSG proponuje 17mŁ za Cabaye. Chyba słusznie bo środek pomocy to ich najsłabsza formacja. Wengerowi nóź się otwiera. On był pewnie gotów dać góra 10,5mŁ
Mou w mediach namawia MU żeby dali odejść Rooneyowi.
Mam nadzieję że nie odejdzie, będzie siedział na ławce i nie zagra ani tu ani tu.
25 sierpnia 2013, 10:07
Motorniczy napisał(a):Hulk jest dobrze przyjebany,zero tłuszczu wszystko mięśnie. Odbijaliby się od niego jak od ściany. Dobra beka z tym Lamelą, coś czułem że skoro nic nowego nie słychać to już po zabiegu. Ten klub się nie zmienia jednak. Ciągle to samo, transfery na ostatnią chwilę a potem się okaże że ci którymi Tottenham jest zainteresowany mają wyjebane i tyle. Fajna była euforia przez chwile jak poczuliśmy się jak MC ale już wszystko wraca do normy. Good old Tot'ham
btw. zapamiętam Eriksen
Soldado, Chadli, Paulinho, Capue do klubu
z klubu, Tom, Parker, Livermore na wypożyczenie
w zeszłym seozonie p tym czasie zaczynaliśmy mysleć o transferach
lot londyn madryt z przesiadkami, aby tracić dobre kilka h?
25 sierpnia 2013, 10:07
Hulk jest nam niepotrzebny - za drogi , za duża tygodniówka , 2 bardzo dobrych zawodników na jego pozycji - nie .
Lamelę opłaca się ściągnąć do nas , ponieważ jest młody a przy oku AVB może stać się taki jak bale . Duże znaczenie ma też to , że jeśli przez 2 sezony nic nie zagra to i tak będzie miał 23 lata i ktoś go NA PEWNO kupi za 20 mln + , jakkolwiek by nie grał.
Chiriches mnie zbytnio do siebie nie przekonuje , ale jeśli AVB uważa że jest nam niezbędny to całkowicie go popieram .
25 sierpnia 2013, 10:23
25 sierpnia 2013, 10:25
większe zarobki, większy klub, LM , Mourinho trenerem (nie jeden piłkarz chciałby z nim współpracować) , a nasze argumenty? fakt budujemy zespół który może w tym sezonie osiągnąć wiele, ale w porównaniu z tym co JUŻ oferuje chelsea to wypadamy marnieGray napisał(a):http://transfery.info/60115,oficjalnie-willian-w-chelsea tymczasem Willian już praktycznie zaklepany w Chelsea, dla mnie typowy sprzedawczyk, leci tam gdzie więcej mu dadzą, tak jak duża części piłkarzy w dzisiejszych czasach, niestety
25 sierpnia 2013, 10:26
wiem o tym tylko że to jakby za tą kasę która była przewidziana (rok temu też przecież dużo wydane, 60 braniek raptem a efekt? Samemu trzeba odpowiedzieć) od początku na transfery + sprzedanie szrotu.Robert napisał(a):Soldado, Chadli, Paulinho, Capue do klubu
25 sierpnia 2013, 10:31
Witaj ławko Willianie
25 sierpnia 2013, 10:36
tak naprawdę to masz, rację. Chelsea jest większym klubem, tygodniówki też mu dali o połowę wiekszą, AVB trener przyszłościowy, mający już swoje sukcesy na końce, lecz do Mou mu jeszcze brakuję sporo.Arcz napisał(a):większe zarobki, większy klub, LM , Mourinho trenerem (nie jeden piłkarz chciałby z nim współpracować) , a nasze argumenty? fakt budujemy zespół który może w tym sezonie osiągnąć wiele, ale w porównaniu z tym co JUŻ oferuje chelsea to wypadamy marnie
25 sierpnia 2013, 10:42
Kadra ofensywnych zawodników z nich będzie grało 4 w pierwszym składzie
Hazard, De Bruyne, Van Ginkel, Schurrle, Moses, Mata, Oscar, Willan, Torres, Ba, Lukaku.
to jest prawie 3 zawodników na 1 pozycję, a Mou trąbi że chce Rooneya. Ciekawi mnie jak to się skończy. Gdy ma się zbyt dużo dobrych zawodników na 1 pozycji to nigdy nie kończy się to dobrze. Lopez-Casillas
25 sierpnia 2013, 11:13
De Bruyne to jest dopiero talent. 20 lat. Świetny przegląd pola i strzał. Ma potencjał żeby zostać czołową postacią klubu. Mou widział go w najważniejszych meczach presezonu. Zresztą oglądałem mecz z Hull i bardzo mi sie podobał. Jest powoływany do kadry Belgii gdzie jest oczywiscie ogromna konkurencja.
Van Ginkel ma 19 lat. Zdążył jednak zagrać 90 meczy w Eriedivisie i strzelić 18 goli. Wielki talent holenderskiej piłki. Taki koleś chyba nie przychodzi to Chelsea grać w rezerwach.
Mam nadzieje że Mata nie odejdzie do jakiegoś klubu PL innego niż my.
Do końca okienka potrzebujemy jeszcze jednego ofensywnego napastnika. Ten koleś jest poza naszym zasięgiem.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.