Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512429 odsłon

RasaS

25 sierpnia 2013, 11:14

niesamowite gdzie on sie tam zmieści, ławka chłopaka czeka:bezradny: ale tak się dzieje jak leci sie na kase

Ramzes

25 sierpnia 2013, 11:16

Może by tak podkupić kogos od ruskich. Przeciez az tylu ich tam byc nie moze.
Poza tym z Willianem nie jest jeszcze nic pewnego. U nas podobno już testy przechodził, więc radziłbym do oficjalki poczekać.

@Edit
Sorki, jest oficjalnie.

Champion_Slonzak

25 sierpnia 2013, 11:20

Mają kasę to robią co chcą. Okaże się, że zostaniemy z obecną kadrą, która jest bardzo mocna, ale porównując ją do takiej Chelsea to niestety, większość ich rezerwowych mogłaby zostać u nas gwiazdami. To jest właśnie przykład marnowania zawodników.

Denninstoun

25 sierpnia 2013, 12:06

Fajne to okienko. Dużo się dzieje i niewiadomo jak się skończy.

Taki David Moyes przez 11 lat pracuje w Evertonie. Osiąga świetne wyniki mimo dosyć pustego portfela, raz na jakiś czas sprzedaje jednego ze swoich podstawowych zawodników. Są sprzedawani drogo jednak nie są to piłkarze najważniejsi. Lescott, Arteta, Rodwell.
Ostatnio z finansami w Evertonie lepiej. Nie muszą sprzedawać żeby bezporoblemowo funkcjonować.

Moyes zostaje trenerem MU. Składa oferte za Fellainiego i Bainsa 28mŁ.
Działacze Evertonu mówią że taka oferta to obraza.
Na co Moyes odpowiada że gdyby był trenerem Evertonu to pozwoliłby im odejść.
:krzyk::krzyk::krzyk::krzyk::krzyk::krzyk:
Czy on oszalał?

Zolter

25 sierpnia 2013, 12:33

Robert napisał(a):
przecież nie bez powodu poszedł do Anży;)

@Denninstoun
jak wezmą Rooneya to Ba i Torres polacą i pewnie któryś pomocnik, moze Moses

wyjecie takiego Ba albo Mosesa to powinna być tania zabawa;)

Przecież Moses to LESZCZ! Wole by grał Townsend niż ten gość kosztem wychowanka. Jak sie wzmacniać to poważnie jak Hulk(strzałem z dystansu godnie by zastąpił Bale).

Robert

25 sierpnia 2013, 12:57

tania to max do 10 mln, ale w zasadzie nie jest nam potrzebny, ale Ba mógłby sie przydać jak Ade by odszedł

Baines podobno chce odejść to samo Fellaini i że kolejna oferta to ma być 35, a zgłoś sie po jakiegoś ogórka z MU to zaraz krzykną 30 mln za jednego ;d

Drugler

25 sierpnia 2013, 13:30

1.Bale we wtorek napewno w realu
2.Tottenham chciał zatrzymać bale`a , dając mu 200 tyś funtów tygodniowo , w realu będzie dostawał 300 tyś euro .
3.Podobno willian do nas nie przeszedł bo chciał 15 tyś więcej.
4.Włoskie media informują , że lamela najprawdopodobniej zostanie jeszcze rok w romie.
5.Arsenal złożył ofertę za mate i jest ona rozpatrywana .

:< LEVY do something

NotYet

25 sierpnia 2013, 13:40

Może by tak źródło podać, bo też sobie mogę rzucić "Tottenham złożył ofertę za Messiego i jest ona rozpatrywana".

olivier

25 sierpnia 2013, 13:48

Lamela odchodzi z romy i jest to więcej jak pewne, dzisiaj w 99% mecz zaczyna na ławce i po za tym Roma zagięła parol na Ljajica czyli następce Erika. po za tym Bale już kilkakrotnie miał być w Realu a prawda jest taka, że nie będzie dopóki Tottenham nie pozyska piłkarzy na jego miejsce.

Motorniczy

25 sierpnia 2013, 13:49

kondony i mata? Jak oni pizneli oferte 20 baniek za Pgbe to pozdr. Wenger za dużo transfmarkt czyta :wysmiewacz:

Robert

25 sierpnia 2013, 13:54

Drugler napisał(a):
1.Bale we wtorek napewno w realu
2.Tottenham chciał zatrzymać bale`a , dając mu 200 tyś funtów tygodniowo , w realu będzie dostawał 300 tyś euro .
3.Podobno willian do nas nie przeszedł bo chciał 15 tyś więcej.
4.Włoskie media informują , że lamela najprawdopodobniej zostanie jeszcze rok w romie.
5.Arsenal złożył ofertę za mate i jest ona rozpatrywana .

:&lt; LEVY do something

a ja myslałem ze w piątek był juz prezentowany w Realu:wysmiewacz:
300 tysi? tyle to chyba Ronaldo tam nie dostaje;)

Denninstoun

25 sierpnia 2013, 14:10

Trener Romy mówił że klubowi cieżko będzie odmówić jeżeli pojawi się duża oferta za Lamelę.
info Goal.com z dzisiaj rano

Ljaijc do Romy? Po jaką cholerę miałby tam odchodzić Fiorentina napewno nie jest słabsza. Mają silny wyrównany skład i w opini ekspertów włączą się do walki o podium. Romie to raczej nie grozi

Motorniczy

25 sierpnia 2013, 14:13

Romie nie grozi pudło? A to sie zdziwisz człowieku pod koniec sezonu. Takie twory jak Napoli skisną. Roma fajnie się wzmocniła a Napoli dupe lizało Realowi, Benitez wielki Madridista to musiał płacić więcej :wysmiewacz::wysmiewacz:

iZgone

25 sierpnia 2013, 17:23

300tys euro dla RM to chyba nie aż tak wiele.
A CR pewnie podwyżkę niedawno dostał (bo coś czytałem, że przedłużył kontrakt).
No, scena już stoi, niech jeszcze Bale podpisze co trzeba to przedstawią. Ale przepłacili niemiłosiernie, na nasze szczęście (choć, z drugiej strony, za 60 czy 70mln nie opłacałoby się nam go puszczać).
Matę Arsenal może wyciągnąć, nie zdziwiłbym się. Część tych zawodników moim zdaniem Jose powinien puścić, bo jak będzie tylu zawodników na jedną pozycję, to będą kwasy w szatni i poza (choć co ja się znam, w końcu to on jest The Special One)

RAFO THFC

25 sierpnia 2013, 17:28

"Matę Arsenal może wyciągnąć, nie zdziwiłbym się"

--
jak dadzą za Matę ofertę to musimy przebić ! jak już go mają kupić to niech przepłacą !

iZgone

25 sierpnia 2013, 17:36

RAFO THFC napisał(a):
jak dadzą za Matę ofertę to musimy przebić ! jak już go mają kupić to niech przepłacą !

Święte słowa.

Michał

25 sierpnia 2013, 17:48

Wydaje mi się, że odbyty mogą pomarzyć o Hiszpanie. Po pierwsze to jest on obok Hazarda najlepszym zawodnikiem Chelsea i taki kozak jak Mou na pewno to widzi. Po drugie to 20 mln za takiego grajka to śmieszna cena, biorąc pod uwagę ceny jakie teraz krążą po rynku brytyjskim i to, że przeszedłby do groźnego rywala. :wysmiewacz: Podobna sytuacja jak u nas z Modriciem, który miał przejść do Smerfów albo Mułów. Levy też chciał od nich więcej kasy, niż od Realu i dla mnie to w pełni zrozumiałem.

Hulk byłby zajebisty. :cwaniak: Strzał z dystansu, dośrodkowanie, siła fizyczna, idealny na PL. Poza tym znają się z AVB i może perspektywa pracowania ze znanym trenerem, u którego się błyszczało wpłynęła by na to, żeby nie płacić mu kokosów. Eriksen jak dla mnie to mus. :ok: Jeśli Duńczyk do nas dołączył, to ja się będę cieszył, że Chelsea podj***ła nam Williana. :rotfl:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła