Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512434 odsłony

Robert

23 sierpnia 2013, 20:27

Denninstoun napisał(a):
Rafo jeszcze Bale nie odszedł a nas już się trafił jeszcze lepszy talent TOWSEND:kotek:

no to on musiał być tym talentem w 1 połowie, bo w 2 napewno nie;)
niestety tylko 2 połówke oglądałem z wczorajszego meczu:/

jeszcze sie rozwinie, ale wątpie aby to było aż tak jak Gareth ;)

RAFO THFC

23 sierpnia 2013, 20:29

Denninstoun napisał(a):
Rafo jeszcze Bale nie odszedł a nas już się trafił jeszcze lepszy talent TOWSEND:kotek:

daj Boże - ale wątpię, ................................................ nie ten przechył przy uderzeniu na bramkę :mysli:

Robert

23 sierpnia 2013, 20:35

RAFO THFC napisał(a):
daj Boże - ale wątpię, ................................................ nie ten przechył przy uderzeniu na bramkę :mysli:

aa no też, racja, on w sumie cały czas jakoś sie tak garbi albo mi sie zdaje;)

to o dembele albo pmyliłem temat;d

iZgone

23 sierpnia 2013, 23:44

Townsend ma niesamowity potencjał i moim zdaniem zastąpi Garetha, jeśli ten odejdzie, lub się zmęczy (no bo ile można grać na 100%?).
Robert napisał(a):
no to on musiał być tym talentem w 1 połowie, bo w 2 napewno nie;)
niestety tylko 2 połówke oglądałem z wczorajszego meczu:/

Gareth też nie każdą połowę grał idealnie. ;P Nie ma takich kozaków na tym świecie. Poza tym, nie tylko pierwszą połowę miał świetną, przedsezonowe przygotowania też na wysokim poziomie (a o meczu u21 [albo u19] z chelsea już nie wspominając). No i do tego ma jeszcze parę lat na pokazanie swojego talentu w pełnej okazałości.
Ale dopóki nie będzie potwierdzenia transferu przez władze, to skupmy się na tym, że Gylfi gra piach :P

Hades

23 sierpnia 2013, 23:59

Lol, ja sam pamietam jak jechalem po Bale'u do 85 minuty, bo gral gowno, a potem sie odplacal w ostatniej piekna bramka. Jest niesamowitym pilkarzem i ma niesamowity potencjal, ale nie przesadzajcie. Po Modricu tez miala byc dziura, a teraz juz nikt o nim niepamieta. Lamela tez gra dobrze i ma duzy potencjal, wiec duzo nie stracimy. Do tego dojdzie obronca, pomocnik, napastnik i bedziemy w niebie. Nie wazne czy Bale odejdzie. A ew. boost finansowy pozwoli nam sie stc jeszcze lepszymi. Bedzie co bedzie, nie ma co jechac po drugim czlowieku, bo chce sie sprawdzic i ma wieksze ambicje niz walka o top4 i le, a do tego wiecej zarobi. Jak pojdzie, to mam tylko nadzieje, ze sobie zycia nie spierdoli, bo przeprowadzka do Hiszpanii z zona i malym dzieckiem w swietle obiektywow bedzie czyms calkowicie nowym i bardzo trudnym.

Robert

24 sierpnia 2013, 00:09

iZgone napisał(a):
Gareth też nie każdą połowę grał idealnie. ;P Nie ma takich kozaków na tym świecie. Poza tym, nie tylko pierwszą połowę miał świetną, przedsezonowe przygotowania też na wysokim poziomie (a o meczu u21 [albo u19] z chelsea już nie wspominając). No i do tego ma jeszcze parę lat na pokazanie swojego talentu w pełnej okazałości.
Ale dopóki nie będzie potwierdzenia transferu przez władze, to skupmy się na tym, że Gylfi gra piach :P

wczoraj oglądałem ten mecz i była tylko druga połowa:/
w 2 jakoś mnie nie przekonywał, moze w następnych meczach;)

co do Sigiego, to on jest w trójce do sprzedania, Sigi, Defoe i Ade, teraz ewentualnie za pół roku, najpóźniej za rok, wątpie aby sie ogarneli, ale cuda sie zdarzaja

a co Modrica, jak nie ma dziury jak nie ma komu rozgrywać, dlatego ja i kilku innych chętnie przyjeło do Tottenhamu Eriksena. Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu;)

Hades

24 sierpnia 2013, 04:25

Robert napisał(a):
wczoraja co Modrica, jak nie ma dziury jak nie ma komu rozgrywać, dlatego ja i kilku innych chętnie przyjeło do Tottenhamu Eriksena. Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu;)

Luki po Modricu moze nie, ale za to dodal duzo od siebie. Byl tak samo wazna postacia w zeszlym sezonie, jak Modric rok wczesniej.

RAFO THFC

24 sierpnia 2013, 07:51

Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu - to złe porównanie ... bo jeśli porównasz CZOŁG z Ferrari :mysli:

vebq

24 sierpnia 2013, 09:51

RAFO THFC napisał(a):
Dembele nie zastąpił w całości luki po Modriczu - to złe porównanie ... bo jeśli porównasz CZOŁG z Ferrari :mysli:

Dokładnie :brawo:

Ja nawet jestem w stanie stwierdzić ze Dembele daje nam tak samo dużo jak Modric, chociażby by praca w defensywie, czy zdobywanie terenu z łatwością i gracją. Może nie jest tak kreatywny ale bardziej kompletny i daje więcej pewności w środku pola.

Robert

24 sierpnia 2013, 10:47

vebq napisał(a):
Dokładnie :brawo:

Ja nawet jestem w stanie stwierdzić ze Dembele daje nam tak samo dużo jak Modric, chociażby by praca w defensywie, czy zdobywanie terenu z łatwością i gracją. Może nie jest tak kreatywny ale bardziej kompletny i daje więcej pewności w środku pola

pewność w środku pola, mysle ze nawet wiekszą, ale od roku jesteśmy bez rozgrywającego:/

matek

24 sierpnia 2013, 10:58

Robert napisał(a):
pewność w środku pola, mysle ze nawet wiekszą, ale od roku jesteśmy bez rozgrywającego:/

To prawda dlatego potrzeby idealnie byłoby zakontraktować Ericksena. Chłopak jest typowym rozgrywającym, który z łatwością operuje piłką na trzydziestym metrze od bramki przeciwnika. Myślę że takim zawodnikiem może być również Holby, facet ma odpowiednie atuty, musi się tylko trochę "ogarnąć" i cały czas domagać się piłki. Ja w niego wierzę.

marcin_coys

24 sierpnia 2013, 12:18

Brać erikssena. Wczoraj oglądałem jego mecz z herrenven - dwie asysty i bramka. Nie dość, że mógłby rozgrywać to jeszcze zastąpiłby bale'a przy wykonywaniu stałych fragmentów gry. Ma dobre czucie piłki. Razem z chadlim i dembele sprawdzalby się w grze kombinacyjnej :)

RAFO THFC

24 sierpnia 2013, 16:08

Ten Eriksen wydaje mi sie taki mniejszy Peter Crouch z postury......

Motorniczy

24 sierpnia 2013, 16:19

przypominam że: chcieć kogoś pozyskać, a móc pozyskać tego kogo się chce to dwie różne sprawy

iZgone

24 sierpnia 2013, 18:00

Motorniczy napisał(a):
przypominam że: chcieć kogoś pozyskać, a móc pozyskać tego kogo się chce to dwie różne sprawy

No bez przesady, przecież nie mówimy tutaj o Varane ani o Ibrahimovicu

Motorniczy

24 sierpnia 2013, 18:04

Myślę że Ericksen przejdzie do Milanu, chciaż patrząc na dzisiejszy ich mecz to ja nie wiem czy z takim PSV jakie widzieliśmy we wtorek oni mogą mieć na san siro jakieś szanse

Kamilos

24 sierpnia 2013, 18:55

Według polskich kibiców Milanu(według jakieś tam włoskiej prasy i tego,że Eriksen chce grać w LM) , jak przejdą Psv to Ericksen jest niby ich. Dlatego trzeba liczyć ,że Psv da radę.

Gray

24 sierpnia 2013, 19:23

Motorniczy napisał(a):
Myślę że Ericksen przejdzie do Milanu, chciaż patrząc na dzisiejszy ich mecz to ja nie wiem czy z takim PSV jakie widzieliśmy we wtorek oni mogą mieć na san siro jakieś szanse

Kamilos napisał(a):
Według polskich kibiców Milanu(według jakieś tam włoskiej prasy i tego,że Eriksen chce grać w LM) , jak przejdą Psv to Ericksen jest niby ich. Dlatego trzeba liczyć ,że Psv da radę

nie żebym wypominał, lecz jak raz poprawie to powinniście zapamiętać, a poprawić nic nie szkodzi, ERIKSEN

iZgone

24 sierpnia 2013, 20:18

NARESZCIE! :D Arrivederci, Gareth
I tak pewnie, niestety, będzie grzał tam ławę, ale może się mu uda i nie podzieli losu Kaki

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła