Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512437 odsłon

playmaker

23 sierpnia 2013, 12:54

@Korred, nie łudź sie to tak nie działa, Bale mial odejsc, Willia miał przyjsc, tylko REalowi niekt sie nie wpierolil w interesy za przeproszeniem.

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 12:55

Haha, czyli jednak, z Ruskich do Ruskich. Mam nadzieję że długo nie potrwa ta sielanka Chelsea. Kiedyś kurwa musi być kres. Myślałem że Monaco będzie najpoważniejszym konkurentem w transferach ale nie, tym skurwysynom ciągle mało.

KonradM

23 sierpnia 2013, 12:57

No to teraz pozostaje albo eriksen albo kto ???

Mazur01

23 sierpnia 2013, 12:58

już nawet nie ma co myśleć o tym że Bale zostanie na 99% nas opuści wszystkie znaki na niebie na to wskazują.teraz przydałby się ktoś z parą

iZgone

23 sierpnia 2013, 13:00

Niech idzie, gdzie chce. :P Choć w Czelzi będzie na ławce siedział. Na ławce drużyn rezerw.
Co do Podalskiego, to za słaby na Tottenham jest, po co go tutaj sprowadzać? :P
Co innego Walcott, on by się przydał. :D
A co do samego Arsenalu, dlaczego część z was nazywa ich "analami"? Rozumiem określenie "odbyciaków" (w końcu sami się tak nazwali, prawda? :) ), ale skąd w ich nazwie nagle wziął się "anal"?

Drugler

23 sierpnia 2013, 13:01

Lamela/Pjannic/Eriksen/Toby/Turan/VALBUENA - przydałoby się aby 3 z nich dołączyła . Valbuena na luzie dałby sobie radę w PL , szkoda że nikt nie chce go kupić - tak samo szkoda Payeta ;/

Champion_Slonzak

23 sierpnia 2013, 13:05

Do Lameli tak samo nie jestem przekonany.. Ciężko powiedzieć jak to się skończy i jaki w końcu będziemy mieć skład. Trzeba czekać, dziś Bale miał zostać oficjalnie przedstawiony, prawda?

Gan1982

23 sierpnia 2013, 13:05

A redaktorom Tottenham24 radzę wylać kubeł zimnej wody na głowę za publikowanie niesprawdzonych "niusów" :)

kamildoman

23 sierpnia 2013, 13:07

dawać mi Alderweirelda, Lamelę i Eriksena i jestem w niebie.

Robert

23 sierpnia 2013, 13:08

iZgone napisał(a):
A co do samego Arsenalu, dlaczego część z was nazywa ich "analami"? Rozumiem określenie "odbyciaków" (w końcu sami się tak nazwali, prawda? :) ), ale skąd w ich nazwie nagle wziął się "anal"?

rozumiesz ze odbyciaki a anal juz nie?

Champion_Slonzak napisał(a):
Do Lameli tak samo nie jestem przekonany.. Ciężko powiedzieć jak to się skończy i jaki w końcu będziemy mieć skład. Trzeba czekać, dziś Bale miał zostać oficjalnie przedstawiony, prawda?

według sprawdzonego info, a mamy juz 15:wysmiewacz:

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 13:08

Wszystko na dniach, na dniach... mamy efekty. Lamela co? Też transfer umarł? :ok: Jednak nic się w tej drużynie nie zmienia

chodzą plotki że odbyciaki chcą przywrócić do skłądu Bendtnera

Robert napisał(a):

:wysmiewacz::ok:

iZgone

23 sierpnia 2013, 13:29

Robert napisał(a):

Tak. A do dlatego, że 'odbyciaki' wiążą się ze słowem 'arse', które w nazwie występuje, 'anal' tam z kolei NIE występuje. Ot, proste i banalne.

Co do plotek transferowych - do PL idealny byłby jeszcze jeden zawodnik - Lass Bangoura. Łabędzie powinny mu się przyjrzeć.

Drugler

23 sierpnia 2013, 13:29

iZgone napisał(a):

ArseNAL

iZgone

23 sierpnia 2013, 13:38

Drugler napisał(a):
ArseNAL

W wyśmiewaniu Arsenalu nie chodzi o trzy ostatnie litery "NAL", które nie znaczą samodzielnie nic, a cztery pierwsze, które brzmią "ARSE", czyli odbytnica.
Rozumiem, że nie każdy musi znać wszystkie angielskie wulgarne określenia odbytu, ale ogarnijcie się nieco.
To, że są rywalami z północnego Londynu nie musi wiązać się z pogardą dla nich.

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 13:45

Ja jak wchodze na kanonierów to jakoś nie widze "Tottenham" tylko Kurczaki ewentualnie KFC albo Kury. Sami nas nie szanują, więc w takim razie niech spierdalają. Proste jak dla mnie

Zresztą po co słodzić jak się i tak wzajemnie nie cierpi? Już wole taką szczerą nienawiść niż fałszywe lizanie dupy jakieś

iZgone

23 sierpnia 2013, 13:49

Kurczaki bardzo urocza nazwa. :D Ja na strony Kondonierów nie wchodzę. :P ale Walcotta mają dobrego
Poza tym, co innego śmianie się z innej drużyny, co innego gardzenie

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 13:52

to teraz w którą stronę? Ja właśnie myślę że te naśmiewanie sie z nazwy Koguty bierze się z pogardy? Nieprawdaż?

Już na Bernabeu rozkładają scenę

iZgone

23 sierpnia 2013, 13:55

Moje naśmiewanie się z Arsenalu, Chelsea i West Hamu nie bierze się z pogardy (nawet w europejskich pucharach i lidze mistrzów wspieram kibicowaniem), a jednynie z chęci urozmaicenia sobie rozgrywek i podkolorowania rozgrywek. Ale zostawmy już to, bo offtop się robi.

Robert

23 sierpnia 2013, 14:08

Motorniczy napisał(a):
Już na Bernabeu rozkładają scenę

jak by mieli prezentować Bale to by raczej potwierdzenie było szybciej jak prezentacja, aby wbiło jak najwięcej ludzi na stadion;)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła