Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512442 odsłony

Gray

22 sierpnia 2013, 19:41

a tymczasem nasi wygrali z Dinamo Tbilisi 5:0 na wyjeździe, bramki: Towsend (12';), Paulinho (43';), Soldado (58', 69';), Rose (65';)
Warto dodać, że Towsend zanotował także dwie asysty co jest miłym zaskoczeniem mimo takiego przeciwnika ;)Może jemu dawać więcej szans w lidze, żeby tak uzupełniał się z Lennonem, to byłoby cos fajnego bo byłby super grajek, w dodatku za którego nic nie zapłaciliśmy

trzaskal

22 sierpnia 2013, 19:45

Gray napisał(a):
a tymczasem nasi wygrali z Dinamo Tbilisi 5:0 na wyjeździe, bramki: Towsend (12';), Paulinho (43';), Soldado (58', 69';), Rose (65';)
Warto dodać, że Towsend zanotował także dwie asysty co jest miłym zaskoczeniem mimo takiego przeciwnika ;)Może jemu dawać więcej szans w lidze, żeby tak uzupełniał się z Lennonem, to byłoby cos fajnego bo byłby super grajek, w dodatku za którego nic nie zapłaciliśmy

Ty się z choinki urwałeś?

Motorniczy

22 sierpnia 2013, 19:45

Ponoć to ma być następstwo pozbycia się Maty? Słyszałem pare tygodni temu że Mourinho nie chce Maty na SB. Mata to w zasadzie majstersztyk transferowy AVB :hejka:

Gray

22 sierpnia 2013, 19:55

a tymczasem Erik Lamela's Brother (Brian) just tweeted "Erik is in London. Yes, it is certain,we hope that everything will be completed in a few hours"

Michał

22 sierpnia 2013, 19:56

Gray napisał(a):
Czyżby tego Atsu z Porto, jakoś mnie on nie przekonuje, lepiej byłoby wyciągnąć już Griezmann'a(nie wiem jak piszę się jego nazwisko)

Atsu i Griezmann to skrzydłowi, a jeśli przyjdzie Lamela to chyba nie ma sensu kupować kolejnego. Też byłbym za transferem Eriksena, ten Willian jakoś średnio mi się widzi, szczególnie teraz, kiedy zaczął wybrzydzać. ;| Boję się, że może się okazać drugim Adebayorem, dostanie hajsy i będzie grał piach. :stres:

Motorniczy napisał(a):
Ponoć to ma być następstwo pozbycia się Maty? Słyszałem pare tygodni temu że Mourinho nie chce Maty na SB. Mata to w zasadzie majstersztyk transferowy AVB :hejka:

To te 30 mln, które mieliśmy przeznaczyć na Williana, przeznaczmy na Matę. :rotfl: Taki grajek to dopiero byłby zajebisty, ograny w Premier League, do tego ma wszystkie cechy potrzebne rozgrywającemu, o czym świadczy choćby liczba jego asyst w Chelsea...

Motorniczy

22 sierpnia 2013, 19:58

Mata to marzenie nie do spełnienia ale cholera go wie. Jak Mou jest taki idiota i chce sie Maty ze składu pozbyć to czemu nie? Ale za mało Tottenham ma dla niego do zaoferowania.

Gray

22 sierpnia 2013, 20:03

Michał napisał(a):
Atsu i Griezmann to skrzydłowi, a jeśli przyjdzie Lamela to chyba nie ma sensu kupować kolejnego
owszem, ale Lamela równie dobrze może grać za napastnikiem tak jak to robił Bale ostatnimi czasy w poprzednim sezonie, może AVB ma pomysł z niego zrobić tego podwieszonego.

KonradM

22 sierpnia 2013, 20:05

Jeżeli to jest prawda to strasznie się wkurw... ale może być też tak, że willian specjalnie wypuszcza takie plotki żeby lepszą tygodniówkę dostać...

Motorniczy

22 sierpnia 2013, 20:06

dobra ludziska, do jutra. Obym przeczytał jutro rano coś optymistycznego :stres:

Mr_Johny

22 sierpnia 2013, 20:21

No Mata takiego Williana zjada na śniadanie, ale nie ma się co łudzić, że do nas trafi :P

MatMar

22 sierpnia 2013, 20:22

trzaskal napisał(a):
Ty się z choinki urwałeś?

:rotfl: Przysięgam, dawno się tak nie uśmiałem

MatMar

22 sierpnia 2013, 20:29

AVB on Willian deal: "Everything is possible, but I'm not aware of the circumstances because of our involvement in Dinamo game."

Jakiś dziennikarz z Sunday Telegraph pisze, że, owszem, Chelsea złożyła ofertę za Williana, ale to wciąż Spurs są bliższy pozyskania tegoż. Sprawa ciągle otwarta.

Denninstoun

22 sierpnia 2013, 20:29

Oglądał ktoś wczoraj mecz Chelsea? Gdzie Mata grał?
Mata to najlepszy piłkarz grający za napastnikiem zeszłego sezonu. Mou chyba jeżeli już go gdzieś widzi to na skrzydle... Dziwna decyzja.

Tak sobie myślę gdyby MU zamienił się z Chelsea Mata-Rooney to obie drużyny by się strasznie wzmocniły.
MU napalał się na Thiago, Vidala, Marchisio, Fabregasa, Fellainiego. Teraz podobno Ozila. Nic z tego nie wychodzi.

Dla nas to dobrze niech najlepsi u rywali siedzą na ławce. :rotfl::rotfl::rotfl: Choć nie do końca wiem czy będziemy z nimi rywalizować w tabeli

Zoolander

22 sierpnia 2013, 20:44

Jeżeli Willian, który przeszedł już testy medyczne i którego agenci siedzieli dzisiaj w klubie i czekali na podpisanie papierów (wg Di Marzio), w ostatniej chwili pobiegnie do Chelsea, to jest zwykłym gnojem i nie ma co płakać. Skoro po Bale'u zostanie jeszcze 40 mln, to Boas znajdzie na pewno kolejne świetne nazwisko.

trzaskal

22 sierpnia 2013, 20:54

Zoolander napisał(a):
Jeżeli Willian, który przeszedł już testy medyczne i którego agenci siedzieli dzisiaj w klubie i czekali na podpisanie papierów (wg Di Marzio), w ostatniej chwili pobiegnie do Chelsea, to jest zwykłym gnojem i nie ma co płakać. Skoro po Bale'u zostanie jeszcze 40 mln, to Boas znajdzie na pewno kolejne świetne nazwisko

:brawo:

RAFO THFC

22 sierpnia 2013, 21:18

brak Williana na WHL = brak transferu Bale do Realu
... jeśli to tak się skończy --- napierdole się 21-letnią Whisky :hejka:

trzaskal

22 sierpnia 2013, 21:27

RAFO THFC napisał(a):
brak Williana na WHL = brak transferu Bale do Realu
... jeśli to tak się skończy --- napierdole się 21-letnią Whisky :hejka:

Rafo! Stasznie stara. Możesz się zatruć.

Ramzes

22 sierpnia 2013, 21:41

Rafo, jak Bale odejdzie to też jest okazja żeby się schlac.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła