Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512444 odsłony

deiak7

22 sierpnia 2013, 18:07

Ale byłby numer jakby Willian zdecydował się jednak na Chelsea.

Robert

22 sierpnia 2013, 18:10

deiak7 napisał(a):
Ale byłby numer jakby Willian zdecydował się jednak na Chelsea

rzucą wiekszą tygodniówke to tak zrobi;)

trzaskal

22 sierpnia 2013, 18:25

Chyba niestety straculiśmy Williana. My mu proponowaliśmy 85 tyg. a cwelsi podobno 130 daje. Tak murinjo zachowuje się wobec kumpla AVB? Nieładnie.

MatMar

22 sierpnia 2013, 18:28

Co by nie mówić - pasowałby Willian do Chelsea.

Robert

22 sierpnia 2013, 18:29

trzaskal napisał(a):
Chyba niestety straculiśmy Williana. My mu proponowaliśmy 85 tyg. a cwelsi podobno 130 daje. Tak murinjo zachowuje się wobec kumpla AVB? Nieładnie

a tam kumpel, tylko gadanie;)

juz kilka dni temu pisałem ze nie bez powodu poszedł do Anży a nie angli czy innego kraju;)

WojtasTHFC

22 sierpnia 2013, 18:43

Baldini na chwile do madrytu poleciał żeby dokończyć transfer bale'a a tu już komplikacje niech wraca szybko

jin_tae

22 sierpnia 2013, 18:45

trzaskal napisał(a):
Chyba niestety straculiśmy Williana. My mu proponowaliśmy 85 tyg. a cwelsi podobno 130 daje. Tak murinjo zachowuje się wobec kumpla AVB? Nieładnie

dać mu 110 tyś i po kłopocie - chyba że nasi tak jak Arsenal po wygranej w pucharach stwierdzili, że nie ma po co się już wzmacniać

Robert

22 sierpnia 2013, 18:50

jin_tae napisał(a):
dać mu 110 tyś i po kłopocie - chyba że nasi tak jak Arsenal po wygranej w pucharach stwierdzili, że nie ma po co się już wzmacniać

a zarabia ktoś u nas ponad 100? po za możliwym Ade, którego nie ma

Motorniczy

22 sierpnia 2013, 19:12

Ja pierdole, zaczyna się. Ale koleś mierny, przejść testy w Tottenhamie i iść do Chelsea. Zresztą, to że poszedł do Anży nie za dobrze o nim świadczy. Zwykły najemnik, ot co

Juz mnie wkurwia ta Chelsea cała. Takich piłkarzy mieć i znowu kupują.

WojtasTHFC

22 sierpnia 2013, 19:16

Będzie dostawał 100 tyśF za to że będzie kibicował chelsea z trybun ładny deal...

Gray

22 sierpnia 2013, 19:18

Czyli jeśli zrealizował się ten czarny scenariusz, że Willian jednak poszedłby do Chelsea, Eriksen do Milanu(ponoć krążą takie plotki, tym bardziej, że są blisko awansu do LM, które Duńczyk wymagał od drużyn, które się o niego starały) to kogo byśmy wtedy kupili? Czyżby tego Atsu z Porto, jakoś mnie on nie przekonuje, lepiej byłoby wyciągnąć już Griezmann'a(nie wiem jak piszę się jego nazwisko)

Robert

22 sierpnia 2013, 19:18

każdy piłkarz to najemnik, ale nie każdy robi takie cos ;)

"W styczniu tego roku został zakupiony przez Anży za nieco ponad 30 milionów funtów, rozegrał siedemnaście spotkań, uzyskując jedno trafienie oraz sześć asyst."
na cholere on nam?
po raz kolejny, Eriksen to jest super opcja:cwaniak:

ktoś pisał ze on gada z AVB, troche kasy wiecej i to jest nie ważne, tak jak murinio ;d ziomek z AVB;)

Motorniczy

22 sierpnia 2013, 19:22

pozostało czekać na oficjalke ale nieciekawie to wygląda

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła