Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512439 odsłon

Drugler

23 sierpnia 2013, 09:46

Motorniczy napisał(a):
muhauhah, sami chcą konia trojańskiego Wengera. Nawet nie musi go wciskać :wysmiewacz: nie no to jest jakiś sen.

Nie dla Dopolskiego w Tottenhamie!

Dlaczego nie ? Bo jest z arsenalu ? Ogarnijcie troche , bo jakoś śmierdzi mi tu hipokryzją - chodzi o to ,że swoich za najgorsze rzeczy dalej kochamy a innych nienawidzimy?

vebq

23 sierpnia 2013, 09:52

u anali się nie sprawdził, to dlaczego miałby się sprawdzić u nas?

Hades

23 sierpnia 2013, 09:53

Szczerze, to moim zdaniem Podolski musialby kosztowac nie wiecej niz 4 mln funtow i raczej musialby walczyc o pozycje zmiennika w podstawie najpierw. Na faze grupowa le bylby dobry.

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 10:13

Czy się nie sprawdził u odbytów? Można sie zastanowić, tak tragicznie to nie było przecież. W PL łatwo się bramek nie zdobywa zwłaszcza w pierwszym sezonie. Ale po cholere Dopolski w Tottenhamie jak za chuj nie można sie Adebayora pozbyć bo znalazł sobie frajerów którzy dają mu 170 tyś tygodniowo przez kilka następnych lat a on ma wyjebane

iZgone

23 sierpnia 2013, 10:39

Obrońca to podstawa w tej chwili. AVB chce obrońce, który potrafi dobrze podać pod presją, ciekawe, czy takiego znajdzie. :D
Bale musi odejść, nie można go tutaj trzymać, to bez sensu.
Zastanówmy się może, co już mamy, zacznijmy od tyłu:
Lloris - bramkarz świetny, na pudle trzech najlepszych w Europie (?), na zastępstwo wiekowy już Amerykanin, ale w miarę pewny (kolejnego bramkarza nie ma sensu raczej sprowadzać)
Walker, Vertonghen, Daws, Yones, Naughton (BAE nie liczę, bo on w piłkę nie lubi grać:D) obrońcy dobrzy, jednak środkowych jest za mało.
Pomocy nie wymieniam, mamy tutaj olbrzymie rezerwy, świetni piłkarze, prawie wszyscy, tylko niestety tylko Andros potrafi świetnie podać w pole karne ze skrzydła (czy to na Soldado czy innego wbiegającego do pudła pomocnika), no, może jeszcze Chadli.
Formacja ataku też została solidnie wzmocniona, choć tylko o jednego zawodnika (ale nie ilość a jakość! :D)
Zakupy AVB jak do tej pory udane, brakuje moim zdaniem tylko dwóch obrońców do tego składu, plus ewentualnie środkowego pomocnika, który potrafiłby znaleźć napastnika przecinającym podaniem

luk19

23 sierpnia 2013, 11:30

Rafo biadolisz i biadolisz a prawda jest taka, że nawet jak Bale odejdzie to i tak bedziemy mocniejszym zespołem niż w zeszłym sezonie. Dużo szersza ławka rezerwowych i najlepszy środek w lidze !!

Nylon

23 sierpnia 2013, 11:55

Drugler napisał(a):
Dlaczego nie ? Bo jest z arsenalu ? Ogarnijcie troche , bo jakoś śmierdzi mi tu hipokryzją - chodzi o to ,że swoich za najgorsze rzeczy dalej kochamy a innych nienawidzimy?

:krzyk: chodzi o to że nie chcemy nikogo z anali. nie wiem czy rozumiesz znaczenie słowa HIPOKRYZJA bo to nijak się ma do tego co napisałeś później.

andre

23 sierpnia 2013, 12:11

tot24 pisze, że Willian jedna w tottenhami!!!:cwaniak:

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 12:18

nie gadaj! Czyli niesłusznie na gościu psy wieszaliśmy?

playmaker

23 sierpnia 2013, 12:27

ITK donosi, ze jest zawodnikiem Chelsea, Mourinho wypowiadal sie an jego temat. :) wiec slusznie wieszalismy.

tmn

23 sierpnia 2013, 12:37

ITK donosiło już, że naszym zawodnikiem też prawie jest... Więc bez oficjalnych informacji lepiej się wstrzymać.

Korred

23 sierpnia 2013, 12:42

Mourinho powiedzial, ze Willian wybral Chelsea, niedlugo konferencja/potwierdzenie.

Wrzud

23 sierpnia 2013, 12:44

Mourinho na konferencji potwierdził, że Willian dołączy do chavs. Pozamiatane, teraz trzeba czekać na magie Baldiniego, jakie nazwiska się pojawią nowe oprócz Lameli (miejmy nadzieję, bo po tej akcji z Brazylijczykiem wszystko jest możliwe).

Gan1982

23 sierpnia 2013, 12:44

To chuj mu w dupę, u nas miałby pewne miejsce w składzie, tam będzie miał jeszcze dwóch do miejsca. Tak to jest jak ktoś jest łasy na kasę, i inne argumenty się nie liczą.

playmaker

23 sierpnia 2013, 12:49

Pierdolony hipokryta z mourinho, nienawidze typa, jedyne czego chce to zeby wpierdolić tym ruskim kmiotom.

Gan1982

23 sierpnia 2013, 12:50

Jose to matkę by sprzedał aby tylko mieć jakiś zasrany puchar.

kamildoman

23 sierpnia 2013, 12:52

dobra bierzmy Lamele i Eriksena i bajka. Ulżyło mi trochę z tym WIllianem, byłem do niego nieprzekonany, szczególnie za takie pieniądze

Korred

23 sierpnia 2013, 12:52

Ja tam mam nadzieje, ze przyjscie Williana do Chelsea rowna sie pozostaniu Bale'a u nas :)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła