Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512436 odsłon

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 14:11

I tak będzie dużo, na bank bo była sraka wczoraj że niby dziś ma być oficjal na ten temat. A Baldini do Madrytu na wycieczke poleciał rozumiem? Spoko

Robert

23 sierpnia 2013, 14:14

Motorniczy napisał(a):
I tak będzie dużo, na bank bo była sraka wczoraj że niby dziś ma być oficjal na ten temat. A Baldini do Madrytu na wycieczke poleciał rozumiem? Spoko

o północy zobaczymy czy te pewne info było naprawde pewne czy takie pewne jak te wcześniejsze, według których Bale udaje i juz od miesiaca jest w Realu;)

Mr_Johny

23 sierpnia 2013, 14:15

W sumie jak teraz patrze to Lamela nie jest konieczny wcale, SO by sie przydal, ale moze przerzyjemy bez nowego za to rozgrywajacego musimy koniecznie sprowadzic i Eriksen byl by idealny i za nie duze pieniadze :)

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 14:18

Ja już rzygam tym Bale'm i jego sagą. Nie widać tego może po mnie ale wkurwia mnie to po prostu. Z Modrićem to o tyle dobre że było wiadomo na czym się stoi a ten? Nawet wywiadu żadnego nie da. Panie idź pan w cholere z takim oknem transferowym

Robert

23 sierpnia 2013, 14:25

Motorniczy napisał(a):
Ja już rzygam tym Bale'm i jego sagą. Nie widać tego może po mnie ale wkurwia mnie to po prostu. Z Modrićem to o tyle dobre że było wiadomo na czym się stoi a ten? Nawet wywiadu żadnego nie da. Panie idź pan w cholere z takim oknem transferowym

jeśli faktycznie odejdzie to przynajmniej nie zbija ceny jak Modric

ale te cyrki robią gazety i ludzie od 100% info;)

Robert

23 sierpnia 2013, 14:29

Spursiak napisał(a):
Ktoś się orientuje o której prezentacja?

jaka prezentacja?

Robert

23 sierpnia 2013, 14:38

Spursiak napisał(a):
Realu :rotfl:

tylko prezentacja czego? Liga ruszyła to nie drużyna, Bale nie ma nigdzie info, to nie wiem co mogą prezentować;)

jak by zaczeło sie dziać, to by sie chyba zesrali;)
byłby widziany na lotnisku itd

Spursiak

23 sierpnia 2013, 14:39

to na chuj ją robią jak nie dla drużyny? Po co ta cała szopka z postawieniem jakieś tam budowli specjalnie na prezentacje?

marcin_coys

23 sierpnia 2013, 15:35

Czyli temat williana upadł. Myślę, że jeszcze nie ma tragedii, osobiście nawet wolałbym Eriksena ( i oczywiście Lamela obowiązkowo). Pieniądze podobne a zawodniczek młody 21 lat. Już jest bardzo dobry a pod naszymi skrzydłami może się tylko jeszcze bardziej rozwinąć. Poza tym nie sądzę by umiejętnościami odbiegał od williana. Ajax to przecież kopalnia talentów a eriksen będąc jeszcze w danii miał oferty z największych klubów typu barca, chelsea czy manu. Wybrał ajax żeby się jeszcze rozwijać co świadczy o tym, że poza tym ze jest dobry to jeszcze nie głupi chłopak. Myślę, że Spurs mogą mieć z niego wielki pożytek. Liczę na ten transfer:cwaniak:

tuczi

23 sierpnia 2013, 15:51

jin_tae napisał(a):
Napisałem tak wtedy ze względu na doświadczenie okienkowe. Teraz definitywnie się z Tobą zgadzam. Sam jednak stwierdzisz, że to co się dzieje nie jest za przeproszeniem kurwa normalne. Nie wiem co jest tego przyczyną? AVB, Bambini czy może Joe Lewis dostał piłeczką od golfa. Nigdy tak nie było, my kibice nie jesteśmy do takiego obrotu przygotowani mentalnie. Większość z nas łapie się za głowę na każdym transferowym kroku. Jeśli przyjdzie Lamela, Willian, Chichares, Hailovic i jakiś napastnik to już do reszty zgłupieje :glupek:

I tu sie teraz ja zgodze z Toba w pelnej rozciaglosci ;)

Shady

23 sierpnia 2013, 16:18

Motorniczy napisał(a):

Widać własnego rozumu nie masz i wierzysz we wszystko co Ci pismaki na obiad podadzą. Manipulacja mediów jak widać działa.

AVB w każdym wywiadzie powtarza to samo. Bale jest w Tottenhamie i nic mu nie wiadomo o jakiś przenosinach.
Bale milczy, bo żadnych przenosin nie ma.

Ale Ty żryj sobie medialną papke i pisz wszystkim w koło jaki jesteś poinformowany.

COYS

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 16:20

no najlepiej sie na mnie skupić... gdzie 90% forum ma takie same zdanie. Ciekawe co zaśpiewasz 2 września

Zolter

23 sierpnia 2013, 16:27

Shady napisał(a):
Widać własnego rozumu nie masz i wierzysz we wszystko co Ci pismaki na obiad podadzą. Manipulacja mediów jak widać działa.

AVB w każdym wywiadzie powtarza to samo. Bale jest w Tottenhamie i nic mu nie wiadomo o jakiś przenosinach.
Bale milczy, bo żadnych przenosin nie ma.

Ale Ty żryj sobie medialną papke i pisz wszystkim w koło jaki jesteś poinformowany.

COYS

Tak, a pamietasz jak AVB na pytanie w wywiadzie dotyczące negocjacji z Spurs co do przyjścia zaprzeczył i nazwał kłamstwem a niedługo podpisał kontrakt z nami.

Shady

23 sierpnia 2013, 16:29

Motorniczy napisał(a):
no najlepiej sie na mnie skupić... gdzie 90% forum ma takie same zdanie. Ciekawe co zaśpiewasz 2 września

Co z tego że 90% ma takie samo zdanie (ma?), zwykłe spekulacje. W przeciwieństwie do Ciebie. Masz pretensje do wszystkich z Tottenhamu że nie sprzedali Ci żadnych fascynujących informacji do wiadomości publicznej, bo... nie ma takich?
Nic nie zaśpiewam, będą oficjalne informacje, będzie można komentować.

Zolter napisał(a):
Tak, a pamietasz jak AVB na pytanie w wywiadzie dotyczące negocjacji z Spurs co do przyjścia zaprzeczył i nazwał kłamstwem a niedługo podpisał kontrakt z nami

Tak pamiętam. To nijak ma się do sytuacji o której jest mowa.

Motorniczy

23 sierpnia 2013, 16:30

to nie jest żadne pierdolenie na wiatr, a niektórzy jeszcze się łudzą że Bale zostanie. Nie rozumiem tego. Gość ile? 2 miesiące zaraz minie jak nie grał, co po nim? Zanim dojdzie do siebie to... minie troche czasu. Ale nie kurwa, pewnie to kontuzja...

Robert

23 sierpnia 2013, 16:34

Motorniczy napisał(a):
to nie jest żadne pierdolenie na wiatr, a niektórzy jeszcze się łudzą że Bale zostanie. Nie rozumiem tego. Gość ile? 2 miesiące zaraz minie jak nie grał, co po nim? Zanim dojdzie do siebie to... minie troche czasu. Ale nie kurwa, pewnie to kontuzja

to dlaczego nie grał dla repry?

Shady

23 sierpnia 2013, 16:34

Motorniczy napisał(a):
to nie jest żadne pierdolenie na wiatr, a niektórzy jeszcze się łudzą że Bale zostanie. Nie rozumiem tego. Gość ile? 2 miesiące zaraz minie jak nie grał, co po nim? Zanim dojdzie do siebie to... minie troche czasu. Ale nie kurwa, pewnie to kontuzja

Sorry, skąd wiesz że Bale odchodzi?

A tak BTW, nie wiem czy wiesz, ale forum to miejsce publiczne i obowiązuje chyba jakaś kultura w dobieraniu słów.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła